- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
15 fincan çaymıAleyküm selammmm :))
Biraz uykulu, biraz yorgunn yeni oturdum sayılır, bir 10-15 fincan çay içmeyi planlıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 fincan çaymıAleyküm selammmm :))
Biraz uykulu, biraz yorgunn yeni oturdum sayılır, bir 10-15 fincan çay içmeyi planlıyorum![]()
Menum kizlar
Sabah
Kasarli 2 yumurta omlet
Peynir
Roka
7 zeytin ve zeytinyagi
2 kayisi
5 ceviz
Ogle bi kupa filitre kahve frenc presimi okula goturdum mudurden gizli yapiyoz
Aksam
Patlican
Yogurt
Kuru sogan
Yesil biber
Su 3 lt tamamlicam
Spor
Yemek yapiyorum camasir asip etraf toplayip supurup ( bu hafta bos gunum ve vaktim yok ondan bugun supurmem lazim ev tepemize gocecek) yarinki okul gezi rehberligi gorevime hazirlanip (didim milet gezisi benim basimin altindan cikti ne derdimeysetabi rehberlik de bana kaldi haliyle ) (bu arada cocuklarla babalari ilgileniyo iaglamak istiyorum ) cocuklarin ikinci aksam ogunlerini yedirdikten sonra vakit kalirsa bisiklet bincem
ay cok guldum bu fantazime
soganlari yaktim su anda ocagi kapadim ay sesli guldum

15 fincan çaymıo sana çok yarısını bana yolla
![]()
Bende bugün ćarşıyadaydım tümgün ćok yoruldum bide minnoşla çarşıya çıkmak işkenceydi resmen bütün gün peşinde kosturdu :))
Kanıma girme şimdi özgeye sözverdim bu hafta kaçamak yokTamam hadi 10 olsunn2-sini içtim kaldı 8
Gel beraber içelim, kek de ister misinn ?![]()
Ay keşke 2kilo versem hergün çarşıya çıkarım çarşıdan eve gelmem2 kilo vermişsindir ne güzel![]()
Kanıma girme şimdi özgeye sözverdim bu hafta kaçamak yok![]()
Ayy gonca gecmis olsun dis cok hassas ve urkek oldugum bi konu kolay gelsin kolayca olmustur umarimNöbetçiyim acaip uykum var nedense bi yorgunluk üzerimde psikolojik galiba bana dua edin kızlar diş işlerim çabucak bitiversin ugrastirmadan
Sorma fatimecim ya cocuklar iki ören yeri gorsun tarihi hissetsin istedim ama bugun geziyle ilgili gelen en anlamli soru istedigimizi yiyebilir miyiz oldu :))) bakalim daha ders caliscam ama yine de icim kipir kipir bi senedir gezmedim didimi mileti cok seviyorum ben yikik eski kentleriHerşeyi geçtim gitti canım soğanlarr
Gerçekten derdin ne bir de gezi çıkarmışsın başınaa![]()
Uyy olsun o da gezmis:))ben cumartesi gunu kizlari bizim okuldaki bayrama goturcem mecburen kres kapali bakalim ne maceralar:)) aslinda tek olduklarinda guzel oluyo artik gezmek 3 4 yasindan sonra sen de zevk alacaksin:))Bende bugün ćarşıyadaydım tümgün ćok yoruldum bide minnoşla çarşıya çıkmak işkenceydi resmen bütün gün peşinde kosturdu :))
Sorma fatimecim ya cocuklar iki ören yeri gorsun tarihi hissetsin istedim ama bugun geziyle ilgili gelen en anlamli soru istedigimizi yiyebilir miyiz oldu :))) bakalim daha ders caliscam ama yine de icim kipir kipir bi senedir gezmedim didimi mileti cok seviyorum ben yikik eski kentleri
Gideyim biraz ders calisayim
Hoşgeldin aramıza canım ilk sayfada katılım formumuz var doldurursun seni tanımış oluruz ayrıca takım kurallarimiz var okuyup kabul etmen yeterli.
Iyiyiz canim sen nasilsin ilk sayfada formumuz var doldur seni tanısın arkadaşlar![]()