• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

biz besirli tarafi dusunuoruz canm akrabalar o tarafta .havalimani birazdaha uzakta kalio sanirim . bu ara herkez merkez tarafindan yukarlara cikiyormus trabzonda . izmirdeyim simdi ben izmirliyim :) cebimize uygun suan ev yok malesef . bakioz bi yandan internetten . ev vat ama 1ci kat hep. benimde bocek fobim var :KK70:

Anladim canimcim benim de besirlide akrabalarim var buralari evlenmeden once hic bilmezdim :)
Ama tasindiktan sonra anladimki trabzonun en merkezi yeri burasi heryere 10 dk :)
Hayirlisiyla bulursunuz insallah gonlunuze gore bi ev canim benim

Evet canim benim aynen oyle.. baslarda cok stres yapiyodum artik gecti biraz biraz.. olacaksa hayirlisiysa Rabbim en hayirli zamanda verecektir insallah..
Senin de evladini size bagislasin Rabbim.. kucuk mu bebisin kac yillik evlisin canim sen
amin canim cok saol. eger bizim istedigimiz zaman verseydi biz esimle hayatta anlasamazdik. tam evlilik oturdu rabbim ozman verdi. 25 aylik 2 yasinda :) 5.5 senelik evliyim . valla stres zaten herseyin onune geciyor inanki. bedenin ben psikolojiyle yurudugunu dusunuorum . benim arkadsimin hep bebegi oluodu dusuodu . 6 senee sonra onunda oldu . tombalak bi kizi var simdi . :)

Anladim canimcim benim de besirlide akrabalarim var buralari evlenmeden once hic bilmezdim :)
Ama tasindiktan sonra anladimki trabzonun en merkezi yeri burasi heryere 10 dk :)
Hayirlisiyla bulursunuz insallah gonlunuze gore bi ev canim benim
sen trabzonlusun ozman aman akraba cikmayin bide :D orda hemen hemen herkes akraba :D amin insallah .. farozdada cok akraba var numune hastanesinin orda :)

amin canim cok saol. eger bizim istedigimiz zaman verseydi biz esimle hayatta anlasamazdik. tam evlilik oturdu rabbim ozman verdi. 25 aylik 2 yasinda :) 5.5 senelik evliyim . valla stres zaten herseyin onune geciyor inanki. bedenin ben psikolojiyle yurudugunu dusunuorum . benim arkadsimin hep bebegi oluodu dusuodu . 6 senee sonra onunda oldu . tombalak bi kizi var simdi . :)

Yerim onu ben yaaa Rabbim size bagislasin oglusunu.. Evet Rabbim en guzel zamanda veriyo kurban oldugum ben de inaniyorum inancim tam cok sukur..

sen trabzonlusun ozman aman akraba cikmayin bide :KK70: orda hemen hemen herkes akraba :KK70: amin insallah .. farozdada cok akraba var numune hastanesinin orda :)

Evet canim ben trabzonluyum :) annem babam da trabzonlu ama bursada dogdum buyudum ailem orda.. ben buraya gelin geldim :D

Evet canim ben trabzonluyum :) annem babam da trabzonlu ama bursada dogdum buyudum ailem orda.. ben buraya gelin geldim :KK70:
cok degisik gercekten :) yani döndün dolastin baba memleketine geldin :) ama es olarak trabzon erkegi iyidir iyidir :) benim can dostumda tabzonda ne varsa orda var demek :D su koca izmirde bir dost yok :/

cok degisik gercekten :) yani döndün dolastin baba memleketine geldin :) ama es olarak trabzon erkegi iyidir iyidir :) benim can dostumda tabzonda ne varsa orda var demek :KK70: su koca izmirde bir dost yok :/

Aaa öyle mi ne guzel burda arkadasin olmasi da guzel evet trabzonu cok severim ben de iyidir hastır :D
Sen aslen izmirlimisin peki

Aaa öyle mi ne guzel burda arkadasin olmasi da guzel evet trabzonu cok severim ben de iyidir hastır :KK70:
Sen aslen izmirlimisin peki
ewet 5 senedir duzeyli bi arkadasligimz var. sadce telde gorusuoruz gonul bagimiz kuvvetli. illa gelip gitmek gerekmiomus kalben bagliyiz onunda trabzonda hic arkadsi yok . ben nisanliyken 2 ay trabzonda kaldim gezdim . akrabanin baldiziydi :) ewet izmirliyim canim

Back
X