- 21 Ekim 2016
- 1.481
- 3.541
- 48
- 34
arkadas kurbani oldu vallahi kaptan allah yardim etsin ole arkadaslarda olmaz olsun :)Yawrukush kaptanım, bitanem sen de çok yorma kendini, aklım sendeydi gelmedin merak ettim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadas kurbani oldu vallahi kaptan allah yardim etsin ole arkadaslarda olmaz olsun :)Yawrukush kaptanım, bitanem sen de çok yorma kendini, aklım sendeydi gelmedin merak ettim..
ewet 5 senedir duzeyli bi arkadasligimz var. sadce telde gorusuoruz gonul bagimiz kuvvetli. illa gelip gitmek gerekmiomus kalben bagliyiz onunda trabzonda hic arkadsi yok . ben nisanliyken 2 ay trabzonda kaldim gezdim . akrabanin baldiziydi :) ewet izmirliyim canim
cok sevindi sorma :) zaten her konustugumuzda diodu senin ne isin var orda senin esinin memleketi die die :) orda is sikintisi var iste malesef . sacma bi sistem var orda is hayatindaAy ne guzel yaaa ne cok sevinmistir simdi senin de taşınacagına :)
Hayirlisiyla guzel bi ev bulur da gelirsiniz insallah canım..
cok sevindi sorma :) zaten her konustugumuzda diodu senin ne isin var orda senin esinin memleketi die die :) orda is sikintisi var iste malesef . sacma bi sistem var orda is hayatinda
ama bursada sahane biyer geziye gitmistim gordum . daha cok sehitlikler tarihi yerler tarihi camilere gittik tabi . cok begendimAy ne guzel yaaa ne cok sevinmistir simdi senin de taşınacagına :)
Hayirlisiyla guzel bi ev bulur da gelirsiniz insallah canım..
elimizdeki paraya burdan ev alamayiz zaten burdada kimse yok esimin bi kac akrabasi vardi burda onlarda trabzona gitti bi biz kaldik burda .orasi daha iyi olur die dusundum . egitimde biraz geri kalmis trabzon ama sonucta daha kucuk cocugumz . bende calismak istiorum bakalim :)Siz neden tasinacaksiniz is icin mi yoksa esinin ailesi burda felan diye mi geliyosunuz canm
ama bursada sahane biyer geziye gitmistim gordum . daha cok sehitlikler tarihi yerler tarihi camilere gittik tabi . cok begendim
elimizdeki paraya burdan ev alamayiz zaten burdada kimse yok esimin bi kac akrabasi vardi burda onlarda trabzona gitti bi biz kaldik burda .orasi daha iyi olur die dusundum . egitimde biraz geri kalmis trabzon ama sonucta daha kucuk cocugumz . bende calismak istiorum bakalim :)
esimin yigenleri okucaktida daha ilkokul ortaokul ayrilmamis bile dedi esimin kuzeni ondan dedim . kurs falan yokmus . cok sorun olmustu daha yeni onlarda ger i geldiler izmire . minnak tabi daha teyzesi :) okdar minnakki tavana tirmanmaya basladi hatta okdqr minnakki artik brni kimse oturmaya cagirmiyo dusun artikTrabzonun yillar onceki halini bilemem ama suan egitim cok guzel seviyelerde bi istanbul bi burda gibi degil oyle cok buyuk bi sehir degil tabiki ama.. ben üniyi de burda okudum ve ktü de turkiyenin sayili okullarindan birisi.. ki dedigin gibi 3 5 seneye daha neler neler degisir senin oglusun minnak daha :)
Evde viks merhem varsa yatağının basucuna bebikin omuzlarına falan sür kokusu rahatlatıramin. burun sipreyide kalmamis . burnu tikandiginda kiziyor uyaniyor![]()
Evde viks merhem varsa yatağının basucuna bebikin omuzlarına falan sür kokusu rahatlatır[/QUOTE
adacayi yagi aldircam yarin . vardi ama cakmasi oldugu icin kokmadi . bide eczaneden di sozde . aktarda orginal var . cok keskin guzel . yarin aldrcam
Vuhu bugun cok yurucem ben kazancam*** YARIŞMA ***![]()
![]()
Yarın ADIM Yarışması Yapıyoruz Canlar..
Saat 22-ye kadar Kaç Adım Attığınızı Beni Etiketleyerek Yazınız..
Kolay Gelsin, Bol Ter Atmalar..
Aramiza hos geldin ebru 11 kilo cok cabuk verilir sen merak etmeKullanıcı Adı : umutLatahzen
İsim (İsteğe Bağlı ): Ebru
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Trabzon
Boyunuz : 1.74
Kilonuz: 81
Hedef kilonuz : 70
Kilo alma hikayeniz : Bebek sahibi olma istegi yolunda psikolojik sebepler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Sağlıklı bi yaşam sürebilmek istiyorum tabiki kilomu koruyup daha da eksiltmek hedefiyle.. ve hayırlı zamanda sağlıklı bebişlerim olmasını istediğim için.. :)
S health kullanıyorum ben ama i phone larin kendi uygulamalari var sanirimNe demek canım benim dedin iste :) hos buldum :)
Insallah istedigimiz kilolara ulasiriz evet amin insallah :)
Hos buldum canim benim sen de hos geldin o zaman :) :)
Tekrar hos buldum canım memnun oldum amiiin insallah amin
Cok sagol canim benim amin insallaaah :)
Bu yarismaya ben de katilabiliyomuyuuuum :)
Ve bu arada adım saydiginiz ozel bi program var mi kiii![]()
Sakin ol ozgecim uzme kendini de oglusu da. Bugun bi mutlu uyandim sende huzirlu bi uyku uyu mutlu uyan.Canlar misafirler yeni gitti, ev curcuna, ben yorgunluktan bittim,bulasik, ortaligi toplama bir suru is yapmam gerek.
Ama once aksamin yemegini halledeyim, sonrada evin erkegi gelmeden evi bir duzene koyayim.
Sokak kapisinin koluda elimizde kaldi.
Kapi caldi misafir geldi arkadasim acti , hop kapi kolu cikti..
Herkesi garajdan sokup, yolcu etti, sokak kapisi acilmiyor resmen.
Off birde bu telasede Akina patladim, o kadar uzgunum ki
Bugunu hafizamdan silmek istiyorum resmen.
Ben mutfaga kacar kizlar, aksam tum alintilarimi yazarim insallah, uyumaz kalirsam..
Iyi istirahatler hepinize..