• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlar misafirler yeni gitti, ev curcuna, ben yorgunluktan bittim,bulasik, ortaligi toplama bir suru is yapmam gerek.
Ama once aksamin yemegini halledeyim, sonrada evin erkegi gelmeden evi bir duzene koyayim.
Sokak kapisinin koluda elimizde kaldi.
Kapi caldi misafir geldi arkadasim acti , hop kapi kolu cikti..
Herkesi garajdan sokup, yolcu etti, sokak kapisi acilmiyor resmen.
Off birde bu telasede Akina patladim, o kadar uzgunum ki:KK43:
Bugunu hafizamdan silmek istiyorum resmen.
Ben mutfaga kacar kizlar, aksam tum alintilarimi yazarim insallah, uyumaz kalirsam..
Iyi istirahatler hepinize..
Kıyamam ya o curcuna da normal. üzülme şükür geçti bitti. yorma kendini çok yavas yavas toplarsın evi

Kullanıcı Adı : umutLatahzen
İsim (İsteğe Bağlı ): Ebru
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Trabzon
Boyunuz : 1.74
Kilonuz: 81
Hedef kilonuz : 70
Kilo alma hikayeniz : Bebek sahibi olma istegi yolunda psikolojik sebepler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Sağlıklı bi yaşam sürebilmek istiyorum tabiki kilomu koruyup daha da eksiltmek hedefiyle.. ve hayırlı zamanda sağlıklı bebişlerim olmasını istediğim için.. :)
Hoşgeldin aramıza
Bende irem
İzmirde yaşıyorum.
2yıllık evliyim bende.

Canlar misafirler yeni gitti, ev curcuna, ben yorgunluktan bittim,bulasik, ortaligi toplama bir suru is yapmam gerek.
Ama once aksamin yemegini halledeyim, sonrada evin erkegi gelmeden evi bir duzene koyayim.
Sokak kapisinin koluda elimizde kaldi.
Kapi caldi misafir geldi arkadasim acti , hop kapi kolu cikti..
Herkesi garajdan sokup, yolcu etti, sokak kapisi acilmiyor resmen.
Off birde bu telasede Akina patladim, o kadar uzgunum ki:KK43:
Bugunu hafizamdan silmek istiyorum resmen.
Ben mutfaga kacar kizlar, aksam tum alintilarimi yazarim insallah, uyumaz kalirsam..
Iyi istirahatler hepinize..
Çok yoruldun yine ya:KK43:

Alya008 Alya008 sabah kalkıyorsunn akşama kadar evde dolanıyorsun, akşam adım atmadan gelirsenn bozuşuruzz :p
Ayy canım bugün bizim minişin kontrolü vardı yeni geldim eve yorgunum yürüyecek dermanım kalmadı ama senin ićin birkaç adım atarım:KK48:
ney izmir uzummu aman allahim onda ne kadar seker var aboovvv
Diyenede bak kimbilir neler yiyorsun kaçgündür menü bile yazmıyorsun yaz hemen kaçamaklarını korkma kızmicam:sinirli::KK48:
sabah zeytin peynir domates salatalik 5 sahanda yumurta cay 3 dilim ekmek
oglen 2 mandalina
aksam mercimek corbasi 2 dilim ekmek
su 2 bardak unuttum
spor 20 dk yuruyus
oglusum hasta ne yaptigimi pek bilmiorum. grip oldu nalesrf :KK43: Alya008 Alya008
5 sahanda yumurta mı 2 bardak sumu koskoca birgün 2 bardak sumu içtin sen:sinirli::sinirli::sinirli:
amin. burun sipreyide kalmamis . burnu tikandiginda kiziyor uyaniyor :KK43:
Geçmiş olsun canım burun spreyi al mutlaka hatta okyanus suyu al fiyatı biraz pahalı ama uzun süre gidiyo bide burnunu okyanus suyunu sıktıktan sonra otribebeyle çek günde 3 defa yap gece tıkanıyosa gecede yap benim kıza ćok iyi geldi gribi ćabuk atlattı

Ayy canım bugün bizim minişin kontrolü vardı yeni geldim eve yorgunum yürüyecek dermanım kalmadı ama senin ićin birkaç adım atarım:KK48:

Diyenede bak kimbilir neler yiyorsun kaçgündür menü bile yazmıyorsun yaz hemen kaçamaklarını korkma kızmicam:sinirli::KK48:

5 sahanda yumurta mı 2 bardak sumu koskoca birgün 2 bardak sumu içtin sen:sinirli::sinirli::sinirli:

Geçmiş olsun canım burun spreyi al mutlaka hatta okyanus suyu al fiyatı biraz pahalı ama uzun süre gidiyo bide burnunu okyanus suyunu sıktıktan sonra otribebeyle çek günde 3 defa yap gece tıkanıyosa gecede yap benim kıza ćok iyi geldi gribi ćabuk atlattı
Şimdi show tv de dr.ümit Aktaş var.guzel burun damlası tarifi veriyor.tekrarını izleyebilirsin internetten

hahah kacamak mi oda ne :D
ayy suyu sevmiom allah affetsin beni :)
otribebe serumundan almiom buyuk posetten aliom şıringayla cekioz posetten . oburune para mi yetisir . sen ilac ne kullanion gripte aferin mi katarinmi

Şimdi show tv de dr.ümit Aktaş var.guzel burun damlası tarifi veriyor.tekrarını izleyebilirsin internetten
burun sipreyi var 1 hafta lullanabilion onu oglen yatarken bide gece sıkıom . bayagi aciyor rahatlatio . bugun aldirttim . zaten 1 cesit var bize doktorumuz onu vermisti dışı pembe mavi . adini bilmiom

Hazır gitmişken saysaydın ya adımlarınıı :p
Hadi benim için olsun birkaç adım, ama mutlaka olsunn :))

Aramiza hos geldin ebru 11 kilo cok cabuk verilir sen merak etme

Insallah gidicek o kilolar :D hos buldum canim benim cok sagol..

S health kullanıyorum ben ama i phone larin kendi uygulamalari var sanirim

Benim teledonumda da s health var onu kullanmaya basladim ben de :)

Doğum günün kutlu olsun kuzum nice mutlu senelere

Cok sagol kuzucum tesekkur ederiim..

Hoşgeldin aramıza
Bende irem
İzmirde yaşıyorum.
2yıllık evliyim bende.

Çok yoruldun yine ya:KK43:

Hos buldum canim benim memnun oldum :)

Canım hoşgeldin aramıza umarım güzel kilolar verirsin:)))

Hos buldum canim benim insallah vrricez guzel kilolar hep beraber :)

Back
X