• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hahah kacamak mi oda ne :KK70:
ayy suyu sevmiom allah affetsin beni :)
otribebe serumundan almiom buyuk posetten aliom şıringayla cekioz posetten . oburune para mi yetisir . sen ilac ne kullanion gripte aferin mi katarinmi
Canım otribebe hani reklamlarda çıkan varya serum değil o aparat burun çekme aparatı griptede burnuna okyanus suyu sıkıp otribebeyle de ćekiyorum şurup olarakta pedidus veriyorum çok iyi geliyo gribi kısa sürede geçiriyo :)))

Canım otribebe hani reklamlarda çıkan varya serum değil o aparat burun çekme aparatı griptede burnuna okyanus suyu sıkıp otribebeyle de ćekiyorum şurup olarakta pedidus veriyorum çok iyi geliyo gribi kısa sürede geçiriyo :)))
pedidus hic duymadim. bize doktorumuz katarin verdi icine akan intihabi afedersin dışkisiyla atiyormus ... cigerlerine yapismiyor yani allah korusun. otribebe aparatini malesef kullanamioruz benim oglan krizlere giriyor .yapamioruz. :( allahtan burun sipreyi var

Selamlar guzeller. Gelemedim d'un çok yogundum. Dükkan isi , ev isi ,cocuk derken bir de çok yagmur yagdi bizim evler in garajlarina su basti aksam 11 e kadar garajlarini temizledim. Bugün de sabah 12 ye kadar dukkandaydim. Simdi de oglani uyuttum yeni kahvemi içtim. Insallah herkes iyidir.

Selamlar guzeller. Gelemedim d'un çok yogundum. Dükkan isi , ev isi ,cocuk derken bir de çok yagmur yagdi bizim evler in garajlarina su basti aksam 11 e kadar garajlarini temizledim. Bugün de sabah 12 ye kadar dukkandaydim. Simdi de oglani uyuttum yeni kahvemi içtim. Insallah herkes iyidir.
massallah bayiliorum bole pratik kadinlara :) heryere yetisiyor :) acba bende ole olsammi yoksa salakta mi kalsam diorum. ben bilmem yapamam hesabi :)

evet canim gercek dost 1-2 tane oluyor zaten.
iyi kotu her gununde yaninda olan..

nasil unuttun canim ya :)

ah bitmedi gulum bu misafirler, insallah bu son olur doguma kadar :)

iyi yaptin canim, her fikre acigim dogru :)

canim sen sporu ihmal etmezdin 2 gundur yapmamissin??

cumartesi saglam bozmussun diyeti Busem, neyse odule sayalim.
ama spor neden yapamiyorsun kuzum?
Kuzum pazar günün den beri okadar yogunum ki ozgem inan ki spora ne halim ne vaktim kaldi. Bugün iyi hissederdem cezalari mi yapayim.
Kolay gelsin canım bazı kadınlar hiç hamilelik yaşamamış gibi davranıyorlar maalesef.

Sasirdinmi niye ki ?

Bi fikrim yok canım kullanmadık hiç

Pek uğrayamadım haklısın canım watsapta bile okuyup bırakıyorum cevap yazamadım pek

Günaydın
Ne bilim abla hemsiresin ya sanki saglikcilar dr dan Korkmaz diye algi oluştu bende.
Kizlar hepinize günaydın. Mutlu sabahlar
B belindamm nasılsın kanki.dünkü menün güzeldi canim.bugünde oyle bir performans bekliyorum senden. Birdr Spor olusa ohhhh ohhhh:halay:
:KK73::KK73:
Iim gülüm dün gelemedim. Bugün artik spor yapmaya calisicam.
*** YARIŞMA ***

Yarın ADIM Yarışması yapıyoruz..
Herkes katılsın lütfen..
Geç gordum Fatimem ama olsun . Nasilsin bu arada kuzum ?
Safak azaliyor gittikce hayirlisiyla gelsin asker in.
KahvaltıM;2 yumurtali ve kıymalı omlet, zeytin, peynir,biber, turp,1 avuç ceviz badem,1 mandalina
Ara;sade Türk kahvesi
Öğle;yarim dilim ekmek,4 kaşık çorba
Aksam;2 kase yogurtlu sulu köfte ,4 parça brokoli,4 parça turşu ve turp,10 fıstık
Spor;100 ip atlama, 6 bin adim yürüdum
100 mekik,Yarım saat kardio
Su 2 litre
Yawrukush Yawrukush , B belindamm
Bence çok güzel olmus canim.
Kullanıcı Adı : umutLatahzen
İsim (İsteğe Bağlı ): Ebru
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Trabzon
Boyunuz : 1.74
Kilonuz: 81
Hedef kilonuz : 70
Kilo alma hikayeniz : Bebek sahibi olma istegi yolunda psikolojik sebepler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Sağlıklı bi yaşam sürebilmek istiyorum tabiki kilomu koruyup daha da eksiltmek hedefiyle.. ve hayırlı zamanda sağlıklı bebişlerim olmasını istediğim için.. :)
Hosgeldin canim . Ben Sibel 28 yasındayım bir oglum var Fransa da yaşıyorum. Insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin.
ya oglusum hasta napimmm :KK43: nobetteyim '(
Nasil oldu oglun canimm ? ?gecmis olsun.
Canlar misafirler yeni gitti, ev curcuna, ben yorgunluktan bittim,bulasik, ortaligi toplama bir suru is yapmam gerek.
Ama once aksamin yemegini halledeyim, sonrada evin erkegi gelmeden evi bir duzene koyayim.
Sokak kapisinin koluda elimizde kaldi.
Kapi caldi misafir geldi arkadasim acti , hop kapi kolu cikti..
Herkesi garajdan sokup, yolcu etti, sokak kapisi acilmiyor resmen.
Off birde bu telasede Akina patladim, o kadar uzgunum ki:KK43:
Bugunu hafizamdan silmek istiyorum resmen.
Ben mutfaga kacar kizlar, aksam tum alintilarimi yazarim insallah, uyumaz kalirsam..
Iyi istirahatler hepinize..
Oyyy o misafirler bulasiklari yikayip evi toplayip oyle gideydi ya? Daha da kimseyi cagirma ozge valla misafirlerin ortasinda dogurcan bu gidisle.
Kizlar hepinize günaydın. Dün akşam dan beri boğazlarım çok kötü kaşınıyor ve yaniyor.hasta oldum galiba
Gecmis olsun canim. Bizim buralar yagmur kiyamet sizde hava nasil?
massallah bayiliorum bole pratik kadinlara :) heryere yetisiyor :) acba bende ole olsammi yoksa salakta mi kalsam diorum. ben bilmem yapamam hesabi :)
Ah gülüm mecburiyet ve hayat kosturmasi ne yapcan. Seviyorum ben her ise yetismeyi ama bu aralar biraz fazla yük var üstümde o da beni yoruyor. Saglik olsun diyelim.

evet canim gercek dost 1-2 tane oluyor zaten.
iyi kotu her gununde yaninda olan..

nasil unuttun canim ya :)

ah bitmedi gulum bu misafirler, insallah bu son olur doguma kadar :)

iyi yaptin canim, her fikre acigim dogru :)

canim sen sporu ihmal etmezdin 2 gundur yapmamissin??

cumartesi saglam bozmussun diyeti Busem, neyse odule sayalim.
ama spor neden yapamiyorsun kuzum?
Kuzum pazar günün den beri okadar yogunum ki ozgem inan ki spora ne halim ne vaktim kaldi. Bugün iyi hissederdem cezalari mi yapayim.
Kolay gelsin canım bazı kadınlar hiç hamilelik yaşamamış gibi davranıyorlar maalesef.

Sasirdinmi niye ki ?

Pek uğrayamadım haklısın canım watsapta bile okuyup bırakıyorum cevap yazamadım pek

Günaydın
Ne bilim abla hemsiresin ya sanki saglikcilar dr dan Korkmaz diye algi oluştu bende.
Kizlar hepinize günaydın. Mutlu sabahlar
B belindamm nasılsın kanki.dünkü menün güzeldi canim.bugünde oyle bir performans bekliyorum senden. Birdr Spor olusa ohhhh ohhhh:halay:
:KK73::KK73:
*** YARIŞMA ***

Yarın ADIM Yarışması yapıyoruz..
Herkes katılsın lütfen..
KahvaltıM;2 yumurtali ve kıymalı omlet, zeytin, peynir,biber, turp,1 avuç ceviz badem,1 mandalina
Ara;sade Türk kahvesi
Öğle;yarim dilim ekmek,4 kaşık çorba
Aksam;2 kase yogurtlu sulu köfte ,4 parça brokoli,4 parça turşu ve turp,10 fıstık
Spor;100 ip atlama, 6 bin adim yürüdum
100 mekik,Yarım saat kardio
Su 2 litre
Yawrukush Yawrukush , B belindamm
Kullanıcı Adı : umutLatahzen
İsim (İsteğe Bağlı ): Ebru
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Trabzon
Boyunuz : 1.74
Kilonuz: 81
Hedef kilonuz : 70
Kilo alma hikayeniz : Bebek sahibi olma istegi yolunda psikolojik sebepler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Sağlıklı bi yaşam sürebilmek istiyorum tabiki kilomu koruyup daha da eksiltmek hedefiyle.. ve hayırlı zamanda sağlıklı bebişlerim olmasını istediğim için.. :)
Hosgeldin canim . Ben Sibel 28 yasındayım bir oglum var Fransa da yaşıyorum. Insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin.
ya oglusum hasta napimmm :KK43: nobetteyim '(
Canlar misafirler yeni gitti, ev curcuna, ben yorgunluktan bittim,bulasik, ortaligi toplama bir suru is yapmam gerek.
Ama once aksamin yemegini halledeyim, sonrada evin erkegi gelmeden evi bir duzene koyayim.
Sokak kapisinin koluda elimizde kaldi.
Kapi caldi misafir geldi arkadasim acti , hop kapi kolu cikti..
Herkesi garajdan sokup, yolcu etti, sokak kapisi acilmiyor resmen.
Off birde bu telasede Akina patladim, o kadar uzgunum ki:KK43:
Bugunu hafizamdan silmek istiyorum resmen.
Ben mutfaga kacar kizlar, aksam tum alintilarimi yazarim insallah, uyumaz kalirsam..
Iyi istirahatler hepinize..
Oyyy o misafirler bulasiklari yikayip evi toplayip oyle gideydi ya? Daha da kimseyi cagirma ozge valla misafirlerin ortasinda dogurcan bu gidisle.
Kizlar hepinize günaydın. Dün akşam dan beri boğazlarım çok kötü kaşınıyor ve yaniyor.hasta oldum galiba
Ah gülüm mecburiyet ve hayat kosturmasi ne yapcan. Seviyorum ben her ise yetismeyi ama bu aralar biraz fazla yük var üstümde o da beni yoruyor. Saglik olsun diyelim.

Hos buldum canim benim memnun oldum :)
Allah bagıslasın oglusunu :)

Belaların 1. Kat semaya indigi sefer ayındayız.
Bu gece 1. Gecesi.
Efendimiz SAV bugün ölüm hastalıgına tutulmustur.
Sefer ayında levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320000 bela inmektedir.
Bu ayda her gün 100 defa "La havle ve la kuvvete illa billahil aziym" denilmelidir.
Okuyandan en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela kaldırılır.
Bilmeyen kardeşlerimize iletelim.

" Kim hayra vesile olursa hayrı yapan gibidir."

Belaların 1. Kat semaya indigi sefer ayındayız.
Bu gece 1. Gecesi.
Efendimiz SAV bugün ölüm hastalıgına tutulmustur.
Sefer ayında levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320000 bela inmektedir.
Bu ayda her gün 100 defa "La havle ve la kuvvete illa billahil aziym" denilmelidir.
Okuyandan en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela kaldırılır.
Bilmeyen kardeşlerimize iletelim.

" Kim hayra vesile olursa hayrı yapan gibidir."
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil aziym olacak sanırım o kısım :) çok sağ ol canım

Selam kizlar nasilsiniz, dun gece Akinla beraber uyuduk..
Dun uzmustum kuzumu biraz beraber uyuyup keyif yapalim dedik.
Bolca birikmis alintilarim var birde menu tablomuzu yapayim..
Sizler neler yaptiniz canlar?
hoş geldin özgecim,iyi yapmışsın akınla uyuyarak :) ben okula gittim geldim ,akşamda poyraz karayeli izliycem ,monoton yaşantıma devam ::)

Sasirdinmi niye ki ?

Günaydın
oyleler ablacim malesef :(

Canım dün ablamlardaydım tümgün o yüzden gelemedim akşamda eşim yeşil zeytin almış kaçsaat onla uğraştım yorgundum sonrasında uyudum arada bir baktım siteye ama yazacak fırsat olmadı:))bugünde çarşıya çıkıcam ablamla artık akşam görüşürüz inşallah öpt :)))
nasilsin canim, ne var ne yok?

Özgem ben yokum eşleştirmelerde :/
canimin ici gozumden mi kacmis, nasil dikkatsizlik yaptiysam, kusuruma bakma..
sen bu hafta umutLatahzen umutLatahzen ile es ol gulum , olur mu?

Günaydın mutlu sabahlar.
Ben mutsuzum ya iki gündür. Diyet yapmaktan herşeyden sıkıldım:sopa:
Biraz aramı? versem diyorum ama otur nereye diyorum:KK11:
Bugun nasilsin Iremcim, hepimiz zaman zaman boyle oluyoruz kuzum..

Back
X