- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
aynen oyle canim, yarin mi gidiyorsun sen doktora?kişiye göre değişiyor tabi :) 1 bebek evde öteki yolda her gün ekşın hergün ekşın :) monotonluğa hasret kaldın tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen oyle canim, yarin mi gidiyorsun sen doktora?kişiye göre değişiyor tabi :) 1 bebek evde öteki yolda her gün ekşın hergün ekşın :) monotonluğa hasret kaldın tabi
evet canim, basimiza kotu birsey geldiginde yinede iyi tarafindan bakmaliyiz her seye..İyiyim çok şükür annem yanımda babam yanımda ya onlara bisey olsaydı kendimi teselli ediyorum işte sen nasılsın canım
cok coook yogunsun sende Busem...Ozgecim sporu yapabilecegim bir 30 dk veya bir 60 dk kesintisiz vaktim olmuyor sadece pilatese gittigim gunler evin disinda oldugum icin yapabiliyorum. Artik salona girdigimde telefonu da soyunma odasinda birakiyorum yoksa o da tehlikeye girecek. Haftasonlari kizlar uyumuyorlar gunduz hafta ici ev isleri yetismiyor ki ev acayip dginik sadece camasir yikama katlama cocuklari doyurma wc leri derken gun bitiyor. Yani ekstra.ev supurme ev toplama bile yapamiyorum cagirmam gerekenler var.misafir hicbirini cagiramadim daha da niyetim yok.
4 tane degilde 1 hadi 2 taneyle oldul yap kuzum..Tatlim bozma konusuna gelince uzunca bi sure bu sekilde bozmayi düşünmüyorum artik. Cocuklari uyutunca dagilmisim o gun gece boyunca kesintisiz uyumusum esim bakmis sabah tavirliydi. Onemsemedim. Ama biraz birakayim diyorum haftada 1 de olsa etkiliyor
sinav nasil gecti kuzum?Squat yaptim squat ya olduruyor yarin da sinavim var ustelik
cok guzel bir menuymus :)dünki menüm :
sabah : 2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
zeytin
peynir
öğlen : pırasa
2dilim ekmek
yoğurt
akşam : pırasa
1 kare çikolata
su : 1litre
spor :yarım saat yürüyüş
Yawrukush
tamam canim sen iyilesmeye bak..özgecim bütün gün aklımdaydı ama başımı kaldıramadım çok kötü dönüyordu midem bulanıyordu felan . bugünde saat 6.30 da çıktım şimdi geldim eve . okulda da salak internet çekmedi bir türlü ,yoksa sabah yazacaktım dünki menümü.
oyy oyyyyy ne yapalim seni feyzosssss...kahvaltıyı okulda yemekhanede yaptım minik börek vardı ,azda ekmek yedim. öğlende döner ekmek yedim . akşam bişey yemeyim bari pis boğaz feyza vurun bana vurun bana![]()
o oyle olmuyor seker kiz :)öyle bişey mi varmış ben bilmiyordum ozaman bunu es geçelim cahilliğe verelim![]()
gordum canim gordum ,dun ben yokken neler olmus neler:))Kaptaniimm koss gelmen laziimm Feyza böreğin arasında ekmek koymuuss![]()
ehehe ispiyoncu demeyelim kaptanin sag kolu diyelim :))Ay ben şimdi ispiyoncumu oldum![]()
ablacim dis isinde yoluna girdi, gozunaydin, gecmis olsun:)Nöbetçiyim acaip uykum var nedense bi yorgunluk üzerimde psikolojik galiba bana dua edin kızlar diş işlerim çabucak bitiversin ugrastirmadan
bende iyiyim canim cok iyi yapmissiniz :)Evet canım kızlarla baya konuştuk kafa dağıttık sen nasılsın
iyiyiz canim sen nasilsni, hosgeldin tekrar aramiza :)Hoş buldum canlarım nasilsiniz bakalim :)
bende bu yazina cok guldum canim yaaa :)Menum kizlar
Sabah
Kasarli 2 yumurta omlet
Peynir
Roka
7 zeytin ve zeytinyagi
2 kayisi
5 ceviz
Ogle bi kupa filitre kahve frenc presimi okula goturdum mudurden gizli yapiyoz
Aksam
Patlican
Yogurt
Kuru sogan
Yesil biber
Su 3 lt tamamlicam
Spor
Yemek yapiyorum camasir asip etraf toplayip supurup ( bu hafta bos gunum ve vaktim yok ondan bugun supurmem lazim ev tepemize gocecek) yarinki okul gezi rehberligi gorevime hazirlanip (didim milet gezisi benim basimin altindan cikti ne derdimeysetabi rehberlik de bana kaldi haliyle ) (bu arada cocuklarla babalari ilgileniyo aglamak istiyorum ) cocuklarin ikinci aksam ogunlerini yedirdikten sonra vakit kalirsa bisiklet bincem
ay cok guldum bu fantazime
soganlari yaktim su anda ocagi kapadim ay sesli guldum
cok iyi yapmissin canim :)Vucudumu olcup yapip yazdim bakalim kac olacak sonucta :)
canim Allah hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin, sana ve tum isteyenlere...Kullanıcı Adı : umutLatahzen
İsim (İsteğe Bağlı ): Ebru
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Trabzon
Boyunuz : 1.74
Kilonuz: 81
Hedef kilonuz : 70
Kilo alma hikayeniz : Bebek sahibi olma istegi yolunda psikolojik sebepler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Sağlıklı bi yaşam sürebilmek istiyorum tabiki kilomu koruyup daha da eksiltmek hedefiyle.. ve hayırlı zamanda sağlıklı bebişlerim olmasını istediğim için.. :)
gecmis dogum gunun kutlu olsun canim :)Ben yarın baslasam cok daha iyi olcak hem bugün gece katıldım aranıza
Hemde supriz dogum günü yaptılar bana bugün pasta masta yedim ohooo hic yazmiyim![]()
gecmis olsun canim nasil oldu delikanli??sabah zeytin peynir domates salatalik 5 sahanda yumurta cay 3 dilim ekmek
oglen 2 mandalina
aksam mercimek corbasi 2 dilim ekmek
su 2 bardak unuttum
spor 20 dk yuruyus
oglusum hasta ne yaptigimi pek bilmiorum. grip oldu nalesrf@Alya008
sinavi meraktayim canim, nasil gecti ??Hepinizeee iyi geceler yarin sinavim var. Bu arada 2 litre suu ictim içim dışım suu :))
sagol gulum yoruldum ama bitti gitti cok sukur...Yawrukush kaptanım, bitanem sen de çok yorma kendini, aklım sendeydi gelmedin merak ettim..
off canim misafir telasi, isleri yetistirme gerginligi, Akin boyle zamanlarda ekstra aktif ve soz dinlemez oluyor, sonuc gergin bir anne...
ben her gun ki gibi uyandim Busem senin enerjinden bende istiyorum canim..Sakin ol ozgecim uzme kendini de oglusu da. Bugun bi mutlu uyandim sende huzirlu bi uyku uyu mutlu uyan.
oyle yapacagim canim sagolasin...Kıyamam ya o curcuna da normal. üzülme şükür geçti bitti. yorma kendini çok yavas yavas toplarsın evi
gecmis olsun canim, hemen tedbirini al..Kizlar hepinize günaydın. Dün akşam dan beri boğazlarım çok kötü kaşınıyor ve yaniyor.hasta oldum galiba
cok cokk gecmis olsun ablacim :)Çok şükür bi dişim bitti kanal tedavisi ve dolgu oldu sonra iki dolgu daha var 10 unda tekrar randevum var. Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum kızlar.
canim grubada yazmisin , kizin kendisinden de ozur dilemissin, artik yapacak baska bir sey yok.Yawrukush özgecim bana bi akıl ver ya offf çok kötü oldum . bizim sınıfın washapı var . ben eşeklik edip kızın biri için oğlana o çift xl dedim . kız her gün gezdiğim bir kız ama büyük eşeklik ettim . gruptada özür diledim eşeklik ettim yazdım ama başka bi kızda böyle şaka olmaz yaptığın çok ayıp demiş. yarın milletin yüzüne nasıl bakıcam ya .kızı arayıp özür diledim sorun yok dedi ama içim hiç rahat değil
keyif kahven afiyet olsun Sibelim cok yorulmuusn gulum..Selamlar guzeller. Gelemedim d'un çok yogundum. Dükkan isi , ev isi ,cocuk derken bir de çok yagmur yagdi bizim evler in garajlarina su basti aksam 11 e kadar garajlarini temizledim. Bugün de sabah 12 ye kadar dukkandaydim. Simdi de oglani uyuttum yeni kahvemi içtim. Insallah herkes iyidir.
tamam canim..Kuzum pazar günün den beri okadar yogunum ki ozgem inan ki spora ne halim ne vaktim kaldi. Bugün iyi hissederdem cezalari mi yapayim.
Ne bilim abla hemsiresin ya sanki saglikcilar dr dan Korkmaz diye algi oluştu bende.
Iim gülüm dün gelemedim. Bugün artik spor yapmaya calisicam.
Geç gordum Fatimem ama olsun . Nasilsin bu arada kuzum ?
Safak azaliyor gittikce hayirlisiyla gelsin asker in.
Bence çok güzel olmus canim.
Hosgeldin canim . Ben Sibel 28 yasındayım bir oglum var Fransa da yaşıyorum. Insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin.
Nasil oldu oglun canimm ? ?gecmis olsun.
Oyyy o misafirler bulasiklari yikayip evi toplayip oyle gideydi ya? Daha da kimseyi cagirma ozge valla misafirlerin ortasinda dogurcan bu gidisle.
Gecmis olsun canim. Bizim buralar yagmur kiyamet sizde hava nasil?
Ah gülüm mecburiyet ve hayat kosturmasi ne yapcan. Seviyorum ben her ise yetismeyi ama bu aralar biraz fazla yük var üstümde o da beni yoruyor. Saglik olsun diyelim.
telden indirseydin canim...adım sayarım yok
1 saat yürüdüm ama kaç adım etti bilmiyorum
cok sagol canim bu guzel bilgiyi bizimle paylastigin icin :)Belaların 1. Kat semaya indigi sefer ayındayız.
Bu gece 1. Gecesi.
Efendimiz SAV bugün ölüm hastalıgına tutulmustur.
Sefer ayında levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320000 bela inmektedir.
Bu ayda her gün 100 defa "La havle ve la kuvvete illa billahil aziym" denilmelidir.
Okuyandan en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela kaldırılır.
Bilmeyen kardeşlerimize iletelim.
" Kim hayra vesile olursa hayrı yapan gibidir."
Daha 3 saat var Busem adimlarsin sen daha :))@AKovser tatlim 15700 adim oldu tam daha olur ama simdilik bu ok
sınıftakilerde bana salak felan diycek şimdi onlarında yüzlerine bakamıycam zaten özgüven problemim vardı şimdi tavan yaptı offf... okulu bırakcam o derece yacanim grubada yazmisin , kizin kendisinden de ozur dilemissin, artik yapacak baska bir sey yok.
bundan sonrada o arkadasin gonlunu almaya calisirsin kucuk jestlerle.
bir dahada hic bu tarz yorum yapmazsin canim..
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil aziym olacak sanırım o kısım :) çok sağ ol canım
oyy oyyyyy ne yapalim seni feyzosssss...
o oyle olmuyor seker kiz :)
gordum canim gordum ,dun ben yokken neler olmus neler:))
ehehe ispiyoncu demeyelim kaptanin sag kolu diyelim :))
ablacim dis isinde yoluna girdi, gozunaydin, gecmis olsun:)
bende iyiyim canim cok iyi yapmissiniz :)
iyiyiz canim sen nasilsni, hosgeldin tekrar aramiza :)
bende bu yazina cok guldum canim yaaa :)
gezinizde guzel gecmis :)
cok iyi yapmissin canim :)
canim Allah hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin, sana ve tum isteyenlere...
gecmis dogum gunun kutlu olsun canim :)
keyif kahven afiyet olsun Sibelim cok yorulmuusn gulum..
Dukkana ne kadar yardima gideceksin kuzum?
tamam canim..
hakkaten misafirlerin icinde doguracagim bu gidisle :)
telden indirseydin canim...
bir suru program var..
cok sagol canim bu guzel bilgiyi bizimle paylastigin icin :)
bizimde 1 eylul 2014 canmBizim oglanlar yakin galiba yas olarak benimki 14 kasim 2014 dogumlu. Senin oglan in dogum tarihi nedir gülüm ?
Peditus iki yaştan sonra işe yaramıyor canım zatenpedidus hic duymadim. bize doktorumuz katarin verdi icine akan intihabi afedersin dışkisiyla atiyormus ... cigerlerine yapismiyor yani allah korusun. otribebe aparatini malesef kullanamioruz benim oglan krizlere giriyor .yapamioruz.allahtan burun sipreyi var
Fena olmuş canım şu basması Neyse temizlemissiniz afiyet olsun keyfin bol olsun.Selamlar guzeller. Gelemedim d'un çok yogundum. Dükkan isi , ev isi ,cocuk derken bir de çok yagmur yagdi bizim evler in garajlarina su basti aksam 11 e kadar garajlarini temizledim. Bugün de sabah 12 ye kadar dukkandaydim. Simdi de oglani uyuttum yeni kahvemi içtim. Insallah herkes iyidir.
6000 falan yapıyo 1 saatteadım sayarım yok
1 saat yürüdüm ama kaç adım etti bilmiyorum
Çok şükür canımoyy oyyyyy ne yapalim seni feyzosssss...
o oyle olmuyor seker kiz :)
gordum canim gordum ,dun ben yokken neler olmus neler:))
ehehe ispiyoncu demeyelim kaptanin sag kolu diyelim :))
ablacim dis isinde yoluna girdi, gozunaydin, gecmis olsun:)
bende iyiyim canim cok iyi yapmissiniz :)
iyiyiz canim sen nasilsni, hosgeldin tekrar aramiza :)
Özür dilemissin kaç kere artık daha dikkatli ol yavrum çocuğumYawrukush özgecim bana bi akıl ver ya offf çok kötü oldum . bizim sınıfın washapı var . ben eşeklik edip kızın biri için oğlana o çift xl dedim . kız her gün gezdiğim bir kız ama büyük eşeklik ettim . gruptada özür diledim eşeklik ettim yazdım ama başka bi kızda böyle şaka olmaz yaptığın çok ayıp demiş. yarın milletin yüzüne nasıl bakıcam ya .kızı arayıp özür diledim sorun yok dedi ama içim hiç rahat değil
daha dikkatli olucamda zaten artık benle konuşmazlar , bu grubada yeni katılmıştım. artık arkadaşsız takılcam okuldaPeditus iki yaştan sonra işe yaramıyor canım zaten
Fena olmuş canım şu basması Neyse temizlemissiniz afiyet olsun keyfin bol olsun.
6000 falan yapıyo 1 saatte
Çok şükür canım
Özür dilemissin kaç kere artık daha dikkatli ol yavrum çocuğum