• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Feyzos biraz biraz insanlara yaklasacaksin, zaten universitede arkadas ortami olustukca, her sey dahada guzellesecek, cok optum canim :)
o ortam oluştuda ben dışarıda kaldım:-)neyse bende seni kocaman öptümm... benim çenem durmaz bana cevap vermeye çalışırsan pc başından kalkamazsın kaç hadi :-)

Merhaba Kizlar nasilsiniz . geçmişi okuyamadım önemli bir şey yoktur umarım . Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler . fırsat bulup da gelemiyorum . esim üşütmus hasta nazlaniyo . cocuk bir yandan .ben kime nazlansam :deli::deli:
kız nazlanacak kimsem yok size nazlanayım ayağına sende hamburgerleri götürüp duygu sömürüsü yapmıycan demi:-):-):-)

senden de canim, icini ferah tut.
herkes hata yapar bu hayatta hem de defalarca..
muhim olan seni hatalarinla da sevecek, kabullenecek insanlar biriktirmek.
gerisi faso fiso...

tesekkur ederiz canim :)

estagfirullah canim, ah birde tam yapabilsem her seyi :)

tum katilan citirlara tesekkurler...

ceza mi hemennnnn :)

tebrikler canlar :)

cok degilmis neyseki SIbelim, sanada degisiklik aslinda bakma sen.
yoruluyorsun elbet ama gecici bir sureligine gulum :)

100squat yetmez 200de ip atlama cezasi gelecek canim :)
Valla elinden gelenin fazlasini yapıyorsun özgem :KK200: Ebru çok iyi çıktı kendisi hemen cezasını yapmış kaptanım :halay:

haklisin ablacim, arada yollamam okula.
zaten dogum olacak, yeniyil tatili evde olacak, ondan cok kisa bir sure sonrada somestir tatili, epey evde takilacak Akin :)

yaa sen bu okulu birak Feyzoss,doner, hamburger ne olacak boyle:KK43:
okul nasil gecti?

marifetli hatun :)

canim Allah gonlunuze gore versin, dogal yolla, saglikla, hayirli evlatlariniz olsun insallah...

ne heyecanlanmistik takimca silik cizgiye :)))

merhaba canim, nasilsin, sinavin nasil gecti??

canim aramiza hosgeldin, ben Ozge 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebise hamileyim, beden egitimi ogretmeniyim.
Allah sanada hayirli zamanda, hayirli evlatlar nasip etsin insallah..
Azimle kilolarini verecegine eminim,diyet, beslenme, egzersiz ile ilgili her ne konuda yardima ihtiyacin olursa, hep buradayim :)
Sağlık sıhhatle inşallah bebeğini kucağına alırsın inşallah canım meslektaşız demek ben de öğretmenim :) duana yürekten amin diyorum beslenme değil de egzersiz de problemim var açıkcası evde yapabileceğim basit ve etkili yöntemlere ihtiyacım var bel ve boyun fıtığım var kendimi sakatlamaktan çok korkuyorum o konuda bir fikrin varsa seve seve dinleyebilirim

**DUYURU**

Kizlar cuma zayiflama yarismasi uyelerimiz olarak aslinda hepimizin sIkca yasadigi bir problemi, sagolsun arkadaslar dusunup bir topik actilar:p
Saglikli yemek tarifleri..:hamarat::kk77:
Hepimiz ara sira aksama ne yemek yapsak, sabah nasil kahvalti etsek vs diye dusunuyoruz.:KK50:
Artik her gun bu topigi ziyaret edebilir, yeni yeni diyetlerimize uygun yemek tarifleri bulabilirsiniz.:halay:
Ve dilerseniz sizlerde saglikli yemek tariflerinizi paylasabilirsiniz.:21:
Yeni topigimiz hayirli olsun...:KK68:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/
Ay vallahi çok iyi oldu bu ;)

kız nazlanacak kimsem yok size nazlanayım ayağına sende hamburgerleri götürüp duygu sömürüsü yapmıycan demi:-):-):-)
Yok kız hamburger falan yemedim.ama bitterle resmen kavga ettik . kac kez elime alıp geri bıraktım :halay::halay:.o kadar iradesiz değilim yemiyecem seni dedim
:KK76::KK76::KK76:veeee yemedim

Sağlık sıhhatle inşallah bebeğini kucağına alırsın inşallah canım meslektaşız demek ben de öğretmenim :) duana yürekten amin diyorum beslenme değil de egzersiz de problemim var açıkcası evde yapabileceğim basit ve etkili yöntemlere ihtiyacım var bel ve boyun fıtığım var kendimi sakatlamaktan çok korkuyorum o konuda bir fikrin varsa seve seve dinleyebilirim
Kızzzz sende gelmişsin hoşgelmişsin kuzum çok sevindim gelmene ;)

KahvaltıM ;,pastırmali 2 yumurta , zeytin , peynir ,biber ,2 yaprak marul ,turp ,1 avuç ceviz badem ,1 dilim ekmek
Ara ,sade Türk kahvesi
Öğle ;yarım dilim ekmek ,çorba
Aksam ,1 kase çorba , bir tabak et sote ,yarım tabak bulgur pilavı salata ,yoğurt ,1 hurma
Ara ;10 sarı leblebi
Spor ;1 buçuk saat ++15 dakika (cezam )yürüdum ve 100 mekik

Back
X