• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bilmiyorum ki değişikler ya da ben değişiğim anlamadım valla . şu saatten sonra arkadaş işi mümkün değil . bende küçük çocuk değilim arkadaş diye tutturacak da işte ders saatleri arasında 2,3 saat ara olunca sıkıntı oluyor.birde sınıfta tek oturunca psikolojim bozuldu iyice bugün.ayy dert anlata anlata sıktım herkesi neyse :)
Feyza canım konuşmayan kendi bilir senin için senden daha önemli kimse yok okula yeni başladın daha çok arkadaşlar edinecek sin biraz konuşurken kırmadan incitmeden konuş yaptığın tabiki hoş değil ama özür dilemiş sin bu çok güzel kafana takma zamanla herşeyin üstesinden geliceksin:))

Feyza canım konuşmayan kendi bilir senin için senden daha önemli kimse yok okula yeni başladın daha çok arkadaşlar edinecek sin biraz konuşurken kırmadan incitmeden konuş yaptığın tabiki hoş değil ama özür dilemiş sin bu çok güzel kafana takma zamanla herşeyin üstesinden geliceksin:))
inşallah canım,desteğin için çok sağ ol :) sen nasılsın

Ay maşallah ne çok yazışmalar olmuş özlemişim :KK66:
Kızlar sınavlarım var o yüzden gündüz pek gelemiyorum :KK43: gece de şansa iki gündür yatılı misafirim var. o yüzden bu aralar çok gelmesem kusura bakmayın

Kuzum ne sinavi hayirdir ozletme cook

ilgilendiğiniz için çok sağ olun kızlar. günüm kötü geçti. yalnız takıldım bütün gün. özür dilediğim kız sorun yok diyor da arkadaşları konuşmadı hiç ,onlar konuşmayınca bende bir şey söylemedim.tek takılıcam artık yapacak bir şey yok :KK43: ben uyum sağlayamıyorum kimseye , muhabbetim felan kötü demekki ne biliyim işte olmuyor...

Burda hic de oyle gorunmuyosun neden uzuyosun ki kendini sende sorun yok gayet de pozitif bi enerjin var

Paran varsa olursun Hehehe :KK66:

Hiiii demek oyleee olsun bakalim okuruz bigün belkim :D

Back
X