- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
kız niye oyle diyon oylesin tabi ben dunden beri gordüm tabi ne gördüysem ama gayet konuskansin enerjiksin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız niye oyle diyon oylesin tabi ben dunden beri gordüm tabi ne gördüysem ama gayet konuskansin enerjiksin
![]()
başımıza ne geliyosa üşenmekten geliyo,ben aşık olmaya bile üşeniyorumYa aslında ćok sıkıya almıyorum biraz sıkıya alsam gidecekte üşeniyorum![]()
Yok canım o dünyayı bitirdi başka gezegene başladı
hehehehYok canım o dünyayı bitirdi başka gezegene başladı![]()
Sen yokken kız bişey yemiyodu sen gelince iştahı açıldı kızınhehehehsürekli diyorum az ye patlıycaksın diye ama dinleyen kim
![]()
hanııımmm hanııımmmmm (elim belimde) ne demek istiyon sen banaSen yokken kız bişey yemiyodu sen gelince iştahı açıldı kızın![]()

Merhaba kızlar ben kendimi tanıtayım sizlere
Kullanıcı Adı : Ebush_354
İsim (İsteğe Bağlı ): Ebru
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 84
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Kendimi bildim bileli zaten kiloluydum. Kilo verme süreçlerim oldu fakat insülin direnci ve polikistik over yüzünden her seferinde daha fazla kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Karşıma çıkan her türlü rahatsızlığımda önüme hep kiloyu koydular ve bu da artık benim canım çok fazla sıkmaya başladı. Artı bebek sahibi olmak istiyoruz ama kilo önümüzde büyük bir engel..
Bugün pek bir düzenli olmadı ama yarın menü paylaşımına başlayacağım..
Merhaba Kizlar nasilsiniz . geçmişi okuyamadım önemli bir şey yoktur umarım . Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler . fırsat bulup da gelemiyorum . esim üşütmus hasta nazlaniyo . cocuk bir yandan .ben kime nazlansam![]()
Yok canım o dünyayı bitirdi başka gezegene başladı![]()
hanııımmm hanııımmmmm (elim belimde) ne demek istiyon sen bana![]()
seviyonmu beni,ben sevmiyom beni,sen niye seviyon beniSeni seviyom ya o yüzden seni görünce iştahım yerine geldi demek istedi herhall![]()
dilimi eşek arısı soksun ,xl da değil çift xl dedimZamanla duzelecek
Ama sen samimi de olsan xl deme kimseye![]()
Zaten xl yı nasıl dedin feyza yuhZamanla duzelecek
Ama sen samimi de olsan xl deme kimseye![]()
bir üstü okursanZaten xl yı nasıl dedin feyza yuh![]()

Bide çift xl duble yani duble şişkodilimi eşek arısı soksun ,xl da değil çift xl dedim![]()
seviyonmu beni,ben sevmiyom beni,sen niye seviyon beni![]()
güldürme beni ya çok utanıyorum zatenBide çift xl duble yani duble şişko![]()

Yarım yamalak aklım var onu da karıştırmasanaa![]()
Yarım yamalak aklım var onu da karıştırmasanaa![]()
dilimi eşek arısı soksun ,xl da değil çift xl dedim![]()
Aşağı yukarı aynı durumdayız canım tek fark evliyim ama kilo da 4 kilo fazlam var senden umarım vereblirzhoş geldin :) kendimi tanıtayım da tanışalım :) ben feyza 26 yaşındayım ,bekarım,159 boyundayım,yaklaşık 80 kiloyum![]()