• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kızlar ben kendimi tanıtayım sizlere
Kullanıcı Adı : Ebush_354
İsim (İsteğe Bağlı ): Ebru
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 84
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Kendimi bildim bileli zaten kiloluydum. Kilo verme süreçlerim oldu fakat insülin direnci ve polikistik over yüzünden her seferinde daha fazla kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Karşıma çıkan her türlü rahatsızlığımda önüme hep kiloyu koydular ve bu da artık benim canım çok fazla sıkmaya başladı. Artı bebek sahibi olmak istiyoruz ama kilo önümüzde büyük bir engel..

Bugün pek bir düzenli olmadı ama yarın menü paylaşımına başlayacağım..

Hoşgeldin canım :)
Ben de Fatime :)

Merhaba Kizlar nasilsiniz . geçmişi okuyamadım önemli bir şey yoktur umarım . Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler . fırsat bulup da gelemiyorum . esim üşütmus hasta nazlaniyo . cocuk bir yandan .ben kime nazlansam :deli::deli:

Çok geçmiş olsun canım.. Çabuk iyileşir inşaAllah yoksa erkeklerin nazı hiiçç mekilecek gibi değilll :))

Dahlia_ Dahlia_ nerdesin fatimem gelde az konuşalım :KK43:

Ben biliyor muyum nerdeyimmm :confused:

Dahlia_ Dahlia_ yemek yiyip geliyorum dedin dünyayımı yiyosun nerdesin:sinirli:

Hehehe yemek değil de bizimkilere takıldım gelemedim bitürlü, geçmişin de maşaAllahı vardı okumadan yazamıyorum bennnn :confused:

hoş geldin :) kendimi tanıtayım da tanışalım :) ben feyza 26 yaşındayım ,bekarım,159 boyundayım,yaklaşık 80 kiloyum :KK43:
Aşağı yukarı aynı durumdayız canım tek fark evliyim ama kilo da 4 kilo fazlam var senden umarım vereblirz

Back
X