Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk canım ne güzel Allah bağışlasın
okulda en samimi olduğum kişi ... kendi aramızda böyle konuşuyorduk da işte milletin içinde diyince olmadı . boş bulundum![]()
Iyiki samimi degildiniz yani bi de olsaniz![]()
![]()
birbirimizi motive ederek verelim canım :)Aşağı yukarı aynı durumdayız canım tek fark evliyim ama kilo da 4 kilo fazlam var senden umarım vereblirz
Aramıza hoşgeldin canım :))
Hoş bulduk kızlarrTek kural bol sohbet kuzum![]()
aynen hakettim de yinede sizede söylemek istedimee ama haketmiş gibisin bir yerde..
Yani kız ya hiç ses etmezdi ya da böyle bir cevap verirdi zatenn![]()
okulda en samimi olduğum kişi ... kendi aramızda böyle konuşuyorduk da işte milletin içinde diyince olmadı . boş bulundum
Ne demesini bekliyodunki canım sana manken gibisin demesinimi
başka hangi anlamda diycem kız çift xl ıKilo anlaminda dememissindir diye dusunmustum bi ana ama demissin artik cok gec![]()
3xl deseydi bariNe demesini bekliyodunki canım sana manken gibisin demesinimi![]()
Hoşbulduk canım memnun oldum çokHoşgeldin canım :)
Ben de Fatime :)
Çok geçmiş olsun canım.. Çabuk iyileşir inşaAllah yoksa erkeklerin nazı hiiçç mekilecek gibi değilll :))
Ben biliyor muyum nerdeyimmm
Hehehe yemek değil de bizimkilere takıldım gelemedim bitürlü, geçmişin de maşaAllahı vardı okumadan yazamıyorum bennnn![]()
okulda en samimi olduğum kişi ... kendi aramızda böyle konuşuyorduk da işte milletin içinde diyince olmadı . boş bulundum

başka hangi anlamda diycem kız çift xl ı![]()
Artık 3ü5i bosver de feyza yine götürüyon börekler hamburgerler bu nasıl diyet3xl deseydi bari4 çok geldi

Kiz hakket kilo anlaminda dememissindir sandim
Hani karakter yas olarak felan yani demissindir diye dusundum..
Ben sahsen suan bu 80 kiloyla kimseye xl diyemem aboooooo![]()
Artık 3ü5i bosver de feyza yine götürüyon börekler hamburgerler bu nasıl diyet![]()
Vallahi büyük xl cesaretKiz hakket kilo anlaminda dememissindir sandim
Hani karakter yas olarak felan yani demissindir diye dusundum..
Ben sahsen suan bu 80 kiloyla kimseye xl diyemem aboooooo![]()
Artık 3ü5i bosver de feyza yine götürüyon börekler hamburgerler bu nasıl diyet![]()
Vallahi büyük xl cesaret![]()
çok haklısın canım ,ben kendimi affettirmek için elimden gelen herşeyi yaptım ,çokta pişman oldum...düşünmeden konuşmammak gerekli boşluğuma denk geldi aptal kafam...senin arkadaşın neden bağırdı
Bak geçen gün arkadaşımın biri bağırarak konuştu, aslında söylediklerine de kırıldım ama kendi aramızda olsa ses etmezdim boş verirdim ama sağına soluna bakmadan o kadar insan içinde yapınca resmen yerin dibine düştü kız gözümde..
Cevap vermedim ama arkadaşım olarak değil hiçbirşeyim olarak görmüyorum artık onu, göremiyorum çok kırgınım çünkü..
Yani demem o ki konuşurken dikket etmek şart..