• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin canım :)
Ben de Fatime :)

Çok geçmiş olsun canım.. Çabuk iyileşir inşaAllah yoksa erkeklerin nazı hiiçç mekilecek gibi değilll :))

Ben biliyor muyum nerdeyimmm :confused:

Hehehe yemek değil de bizimkilere takıldım gelemedim bitürlü, geçmişin de maşaAllahı vardı okumadan yazamıyorum bennnn :confused:
Hoşbulduk canım memnun oldum çok;)

okulda en samimi olduğum kişi ... kendi aramızda böyle konuşuyorduk da işte milletin içinde diyince olmadı . boş bulundum

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

Bak geçen gün arkadaşımın biri bağırarak konuştu, aslında söylediklerine de kırıldım ama kendi aramızda olsa ses etmezdim boş verirdim ama sağına soluna bakmadan o kadar insan içinde yapınca resmen yerin dibine düştü kız gözümde..
Cevap vermedim ama arkadaşım olarak değil hiçbirşeyim olarak görmüyorum artık onu, göremiyorum çok kırgınım çünkü..
Yani demem o ki konuşurken dikket etmek şart..

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

Bak geçen gün arkadaşımın biri bağırarak konuştu, aslında söylediklerine de kırıldım ama kendi aramızda olsa ses etmezdim boş verirdim ama sağına soluna bakmadan o kadar insan içinde yapınca resmen yerin dibine düştü kız gözümde..
Cevap vermedim ama arkadaşım olarak değil hiçbirşeyim olarak görmüyorum artık onu, göremiyorum çok kırgınım çünkü..
Yani demem o ki konuşurken dikket etmek şart..
çok haklısın canım ,ben kendimi affettirmek için elimden gelen herşeyi yaptım ,çokta pişman oldum...düşünmeden konuşmammak gerekli boşluğuma denk geldi aptal kafam...senin arkadaşın neden bağırdı

Back
X