- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
Ya haberlerde dinledimde sadece mardinden bahsediyordu başka yerleri söylemedievet watsapta arkadasbpaylastida sizde yollayim dedim. internetten bakin isterseniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya haberlerde dinledimde sadece mardinden bahsediyordu başka yerleri söylemedievet watsapta arkadasbpaylastida sizde yollayim dedim. internetten bakin isterseniz
4 xL diyince kendim geldim aklima ona guluomne hale geldim ona guluombu biraz pis bi sırıtma oldu sankim bilemiycem aklına neler neler geldiyse artıkım![]()
sen ntv ye bak hava durumunda soledilerse cddi demekki cunku hava durumunu kapsiyor daha cok yagmur ciddi bi durumYa haberlerde dinledimde sadece mardinden bahsediyordu başka yerleri söylemedi
Seni özgeye söylicem yorum yapacam menü yok ortadayazmasam daha iyi![]()

bence gayet samimi bi davranis ben olsam asla alinmam valla . zaten ilk o seni kasimis kusura bakmasinokulda en samimi olduğum kişi ... kendi aramızda böyle konuşuyorduk da işte milletin içinde diyince olmadı . boş bulundum
çok haklısın canım ,ben kendimi affettirmek için elimden gelen herşeyi yaptım ,çokta pişman oldum...düşünmeden konuşmammak gerekli boşluğuma denk geldi aptal kafam...senin arkadaşın neden bağırdı
topluca gülelim , çok ağladım azda güleyim amaaaaaaannn4 xL diyince kendim geldim aklima ona guluomne hale geldim ona guluomaglancak halime iste guluom
![]()
yok kız o bişey demediki ben başlattım benim suçumbence gayet samimi bi davranis ben olsam asla alinmam valla . zaten ilk o seni kasimis kusura bakmasin
Gunumuz cok iyi gecsin..
Ayşenur Arslan NTV Hava durumunda ki bir bildiriyi anlattı IŞİD KEZZAP etkisi yaratan Sülfirik Asit bulutları hazırlamış.
Şu anda sınırımıza ulaşan bu yağmur bulutları 2 kişinin ölümüne 1000 kişinin zehirlenmesine yol açmış.
İlk etapta Mardin ve Şırnak tehlikede imiş.
Adana, Mersin, Antalya tehlike de olabilirmiş.
Kapı ve pencerelerinizi kapalı tutun ve yağmurda asla kalmayın.
Lütfen dikkatli olun.
Arkadaşlarım sayfalarınız da bu olumsuzluğu lütfen duyurun.
iyi geceler sanada :)Kızlar size doyum olmaz ben kaçar iyigeceler tatlışlar:)))
topluca gülelim , çok ağladım azda güleyim amaaaaaaannn![]()
aaaa ayipsin sen sirf yorum yap die yazicam bak simdikSeni özgeye söylicem yorum yapacam menü yok ortada![]()
İyi geceler :)Kızlar size doyum olmaz ben kaçar iyigeceler tatlışlar:)))
aminnn insallah en kisa zamanda . bunlar yuzunden ecelimizle ölemicez yaaaAllah belasını versin bunları yapanların![]()
dost aci soler 'Dyok kız o bişey demediki ben başlattım benim suçum![]()
aaaa ayipsin sen sirf yorum yap die yazicam bak simdik
yaziyorum
yazicam
dur unuttum
hatrlicam
bekle canim
geliyor
aklima
he
geldi
sabah patates kavurmasi
domates salatalik 1 dilim sokellali ekmek
cay peynir
aksam 1 dilim buskuvi tatlisi
2 dilim borek
su 1 bardak
spor 15 dkka gobek attim
al sana menu

belki zamanla anlar hatasını özür diler,,,bakalım zaman ne göstercek...tabi kalp kırılınca eski haline kolay dönmüyorBir de sen yaptığının farkındasın, özür de dilemişsin ama benimki kırdığının farkında bile değil..
Nedenini boş ver uzun mevzu çünkü ama hiç suçum, günahım yoktu..
Dinlemedi beni, sözüm ağzımda kaldı resmen, sonra da bağırdı işte..
Bana değil aslında arkadaş grubumuz var yani öyle ortaya hepimize bağırdı..
Kaç gündür görmüyorum onu, sormak da gelmiyor açıkcası içimden..
Bugün artık tutamadım kendimi sordum arkadaşın birine, çok hastaymış..
Kaç gündür toparlanamıyor..
Kızın yüzüne demesem de içimden dedim Allahın sopası yok diye..
Yine de üzüldüm ama, bir de hamile haliyle![]()
Menü müü
![]()