• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yürüyüş gelirr :))
Ben de rahatsızım diye başka birşey yapamıyorum maalesef ama inşaAllah şimdilikk :)

Doğru, içemiyorum bitürlü, havalar soğuk ya dakka başı wc-deyim.. Evde olunca tamam da, şu günlerde hergün dıaşrı çıkıyorum, dün valla eve nasıl geldim ben bile bilmiyorum:KK70:
Gündüz içilmesi daha iyiymiş ama ben gece içeyim bir kaç gün, evde olacağım günler gündüz daha çok içerim..

Kışın dediğin gibi bugün 50 kere gittim wc ye :D
Bide midem bulanır benim çok su içince kışın ama alıştırmaya çalışıyorum kendimi bol su içmeye..

Kışın dediğin gibi bugün 50 kere gittim wc ye :KK70:
Bide midem bulanır benim çok su içince kışın ama alıştırmaya çalışıyorum kendimi bol su içmeye..

Al benden de o kadar :)
Diyeti geçtim benim genel olarak su çok içmem lazım..
Kışın genelde dudak kurumasından, çatlamasından eziyet çekiyorum resmen..
Bugün arkadaşım diyor eşim de öyleydi, su az içiyordu, günde 2 litre içince geçip gitti..
O yüzden yarından itibaren 2 litre rejimine geçiyorum inşaAllah :))

Al benden de o kadar :)
Diyeti geçtim benim genel olarak su çok içmem lazım..
Kışın genelde dudak kurumasından, çatlamasından eziyet çekiyorum resmen..
Bugün arkadaşım diyor eşim de öyleydi, su az içiyordu, günde 2 litre içince geçip gitti..
O yüzden yarından itibaren 2 litre rejimine geçiyorum inşaAllah :))

Aaaa benim de dudakları m çok kurur kışın demek su içmediğimden.. tamamdır o zaman bozmayayım bu tempoyu hiç iyi oldu bunu öğrendiğim sağol kuzum :KK52:

Aaaa benim de dudakları m çok kurur kışın demek su içmediğimden.. tamamdır o zaman bozmayayım bu tempoyu hiç iyi oldu bunu öğrendiğim sağol kuzum :KK52:

Bana doktor söylemişti su çok iç diye ama nerdee.. Dudak meselesini ben de bugün öğrendim, hadi bu kış çok su içicem bakalım nasıl olacak, hayırlısı :)
Gelişmeleri yazarızz :))

Kizlar eşimle lgilendim cay falan yaptim ona.baska odada yatak hazırladım . bebişe bulaşmasın diye ayni odada yatmak istemedi . oca yatak bize kaldı . kizimla sarılıp yatiyoz.
Hepinize iyi geceler iyi uykular
Yarın hepimiz bol eksilerr görürüz insaAllah

Kizlar eşimle lgilendim cay falan yaptim ona.baska odada yatak hazırladım . bebişe bulaşmasın diye ayni odada yatmak istemedi . oca yatak bize kaldı . kizimla sarılıp yatiyoz.

Allah şifa versin, çabuk iyileşir işaAllah..
İyi geceler size de :KK15:

Bana doktor söylemişti su çok iç diye ama nerdee.. Dudak meselesini ben de bugün öğrendim, hadi bu kış çok su içicem bakalım nasıl olacak, hayırlısı :)
Gelişmeleri yazarızz :))

Aynen canım yazarız birbirimize iyi bi bilgi aldık bugün desene :)

Can'ım geçmiş olsun tekrar.. hayırlı geceler..

Valla kitabın adı "3F cezaları" da olabilir :KK70:

Özge gelsin de dicek kaç F olduğunu :D :D

Back
X