- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Geçen hafta 64.2
Bu hafta 63.8
Fark -400
Haftaya hedefim 63
Tebrikler kızlarGeçen hafta:69
Buhafta:68.8
Fark :-200((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta 64.2
Bu hafta 63.8
Fark -400
Haftaya hedefim 63
Tebrikler kızlarGeçen hafta:69
Çok geçmiş olsun kv e canım. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur sen de düzene kavuşursun . ayağın için de geçmiş olsun tabii öyle yürüyüş yapamazsın en güzeli squat plank vs.Merhaba hanımlar, benim kvnin durumu belli olmayacak, dün akşam taburcu edildi bana geldi gece. Bende bir süre kalacak ne zaman gider bilmiyorum ve bu durum beni ne kadar etkiler bilmiyorum ama bir an önce bu takıma dönmek istiyorum. Çünkü ucu açık şu durumumun.
Neyse sonuç olarak bu akşamdan itibaren düzenli olarak menümü paylaşmak istiyorum ve bugünden itibaren deneme sürem başayabilir. Eğer sizin içinde bir sakıncası yoksa. Ama şunu da belirtmek istiyorum ne olur ne olmaz evde hasta bakıyorum, şu ara bende hastayım (reglim ve ağır geçer benim regl) belkipaylaşım yapmayı istisna unutabilirim ama her türlü önlemi alıcam inşallah. Hatta alarm kuracağım geceye doğru bir saate. Bana menü paylaşmayı hatırlatsın diye.
Birde canlar şunu söyleyim. Ben bu takımı braktığım dönem sanırım günlük yaptığın sporu paylaşmak yeni yeni eklemişti veya ben öyle hatırlıyorum. Çok güzel olmuş çok beğendim. İnsan yemeği fazla kaçırsa da o spor yarısını bile telafi etse harika olur. Ama benim şu 2 aydır sol ayağımın altında bir nasır var felaket ağrı yapıyor. Sporu bırakın zor yürüyorum. Diyorum ki o nasır geçene kadar başka sporlar yapsam olur mu? Pilates, squat vs.
Hazır yarın cumayken benimde deneme sürem başlamış olur zaten böle söylemiştim size ama cumaya herşey belli olur demiştim olmadı. Öfffff kendimden sıkıldım ne uzattım konuyu. Neyse sonuç i am back hatıngörllerim.
Afiyet olsun menün çok güzelMenüm
Sabah
Şekersiz çay
2 dilim ekmek
Lorlu biber kavurması
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 tatlı kaşığı reçel
Öğle
1 kase kellogs
Ara
1 elma
1 mandalina
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
3 kaşık pilav
2.5 lt su
Youtubedan egzersiz
Amin canım teşekkürlerGünay din kizlarrr hepinize huzurlu,kötü insanlardan uzak bir cuma diliyorum,hayırlı cumalar
Aaaa neden öyle oldun canim ?Dun otobüste ağlama krizi geldi,evde de durmadi,,,,sonuç çok şişmiş gözler ve okula gidemiyorum bugun...öğleye kadar geçerse öğleden sonra giderim artik,,,grupla çok ilgilenemiyorum çok özür dilerim,en Lisa surede eski formuna donucem :)
Tebrikler harikasın :)Geçen hafta 64.2
Bu hafta 63.8
Fark -400
Haftaya hedefim 63
Afiyet olsun canımHakkımı bugün kullanmak istedim kaptanimYawrukush .. dün misafirim vardı kendimi tuttu m. Bugün de misafirim var tiramisuyu bugüne sakladım ödül gunum

Günaydın hayırlı cumalarGünaydın canlar cumanız mübarek olsun:))
Tebrikler eksi eksidir canım azi çoğu olmazGeçen hafta:69
Ne rahatsızlığın var canım geçmiş olsunYerimde durmadım ki doğru dürüst cnn. Birde bir ilaç kullaniyorum rahatsızlığm icin o bagirsaklarimi güzel çalıştırdı şükür
Günaydın canım sana da hayırlı cumalarGünaydın,hayırlı cumalar
Tebriklergecen hafta 82.5 kg
bu hafta 81.6 kg
verilen 900 gram
hedef 66 kg
bidahaki hafta hedef 80 kg
Afiyet olsun canımDÜNKÜ MENÜM
Sabah
1bardak limonlu su
1dilim peynir
1dilim izmir tulumu
3zeytin
1trabzon hurması
1muz
1nescafe
1kücük süt
ÖĞLE
yarım kase corba
4kaşık fırında musakka
2kaşık pilav
1dilim ekmek
1elma
AKŞAM
3kaşık fırında karnıbahar
5Kaşık fırında musakka
1kase salata
5-6kestane
3lt su (1lt su tarcınlı)
Ooo süpersinGünaydın kızlar
Geçen hafta:88.7
Bu cuma :86.7
Fark: 2 kilo
Teşekkürler canım sende çok iyi vermissin benim giden 200 gr bugün gittim kan verdim gelirkende 1 tane test alıp yaptım yine bişey çıkmadı eminim artık bişey yok kan sonucuda pazartesi çıkacakmış bana doktor yolu görünüyor galibakilo veren ve kilo vermeye calisip duraklama olan arkadaslari tebrik ediorum :)
Geçmiş olsun canım söktürücü verir doktor rahatlarsın inşallah yoktur kist falanTeşekkürler canım sende çok iyi vermissin benim giden 200 gr bugün gittim kan verdim gelirkende 1 tane test alıp yaptım yine bişey çıkmadı eminim artık bişey yok kan sonucuda pazartesi çıkacakmış bana doktor yolu görünüyor galiba((
evet canim aynen doktora gidicen . bende 1 haftaya olmassam gidicem doktora kistten olabilir. ama yarin sabah test yapicam. belim cekiliyor is yapinca basliyor agrimayaTeşekkürler canım sende çok iyi vermissin benim giden 200 gr bugün gittim kan verdim gelirkende 1 tane test alıp yaptım yine bişey çıkmadı eminim artık bişey yok kan sonucuda pazartesi çıkacakmış bana doktor yolu görünüyor galiba((
tbrikler canm supersin :) ben diyete adam akilli pazatesi basladim yoksa ben senden daha fazla verirdim hihhhhGünaydın kızlar
harika tbrik ederim canm :) devaaammmmGünaydın kızlar
Bu hafta : 89,8
Geçen hafta : 90.8
Fark : 1 kg
Hedef : 70

Geçen hafta 64.2
Bu hafta 63.8
Fark -400
Haftaya hedefim 63
Geçen hafta:69
gecen hafta 82.5 kg
bu hafta 81.6 kg
verilen 900 gram
hedef 66 kg
bidahaki hafta hedef 80 kg
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Bu hafta : 89,8
Geçen hafta : 90.8
Fark : 1 kg
Hedef : 70
Yapta bilgilendir merak ettim şimdi ya varsaevet canim aynen doktora gidicen . bende 1 haftaya olmassam gidicem doktora kistten olabilir. ama yarin sabah test yapicam. belim cekiliyor is yapinca basliyor agrimaya
Ben kendimi tebrik edemiyorum hatta kınıyorum 200 grcık olurmu yaa utanıyorum kendimden kendime ceza veresim var acaba tatlı yada dondurma yiyim ben güzel bir ceza verdim kendimeKızlar hepinizi tebrik ediyorum maşallah iyi gitmiş kilolar ♥♥♥
Kız deme öyle bende 100 verdim yine de sabit olmaktan iyi yada artı çıkmaktanBen kendimi tebrik edemiyorum hatta kınıyorum 200 grcık olurmu yaa utanıyorum kendimden kendime ceza veresim var acaba tatlı yada dondurma yiyim ben güzel bir ceza verdim kendime![]()
Canım bu hafta güya hedefim 66.5 olucaktı diil okadar olmak yanından köşesinden bile geçemedim ama haftaya bomba olucağım inşallah :)))Kız deme öyle bende 100 verdim yine de sabit olmaktan iyi yada artı çıkmaktan