- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Hiç gel öpeyim falan yok, işin içinde dayak olunca hemen hazırsınn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım ınsallah devammm :)harika tbrik ederim canm :) devaaammmm![]()
Teşekkürler canım :)Kızlar hepinizi tebrik ediyorum maşallah iyi gitmiş kilolar ♥♥♥
Geçmiş olsun canım inşallah şifa bulursunAllah razı olsun cnn. Ben çok sık kabızlık çekiyorum. Basurum htta ameliyat lik. Son çare bitkisel birşeyler kullaniyorum canm
Spordan dolayı ödem olmuştur kaşlar sismistir haftaya güzel bir eksi gelecekGeçen hafta: 82.7
Bu hafta: 82.2
Fark: 500 gr
Bu haftadan umutluydum ya kaçamak ta yapmadım hem de spor başladı ama giden sadece 500 gr.Böyle olunca modum düşüyor
Selamlar kizlar herkes iidir umarım. Enistemi pazartesi günü kaybettik o yüzden giremedim takima.
Bende ki durum -100 gr ozgeYawrukush . Atsan takimdan beni hakkindir. Olmuyor bu sefer yapamiyorum. Hadi bu hafta dikat edemedim ama etsemde gitmiyor.
Selam canlar:)
ha kist ha pko cok fark yok canm :)
Rahimdeki kistlerin hepsi pco değildir, her pco olanında küçük kistleri dışında büyük oranda kistleri de yoktur. Farklı şeyler bunlar rahimdeki her sorunu aynı kefeye koyamayız. Bizler bir dertten muzdarip olduğumuz için çözümü gerek tıbbi, gerekse de bitkisel yollardan bulmaya çalışıyoruz. Faydanın neyden geleceği belli olmaz. Nasıl ki ilaçların aynı hastalığa sahip herkese eşit derecede faydalı olduğunu iddia edemeyeceğimiz gibi, soğan kürünün de kisti olan herkese %100 etkili olduğunu iddia edemeyiz. Ortada bu yoldan şifa bulan bir sürü örnek var deneyip denememek şahsa kalmıştır. Kimsenin gırtlağına yapışıp zorla yapın diyen kimse yok. Kaldı ki bunu içtim diye gökten zembille direk hamile kalacağım demiyorum. Ha belki bana da fayda etmez ama bunu denemeden de bilemem değil mi? İşin özü herkes yaptığı şeyi yazar, sorusu olanı cevaplar bu kadar, gerisi karşı tarafın iradesine kalmıştır..Canım benim bence bu konular hakkinda cok fazla yorum yapma yaa..
Cunku beni ve benim gibi olan arkadaslari incitiyosun fazlasiyla..
Kistle pko nasi ayni olabilir nasi bu cumleyi kurabildin hayretle bakiyorum suan mesajina..
Ebush_354 arkadasim da pko dan dertli.. yanlis biliyosam duzeltsin beni ama eminim ????
Canım nikinimi değiştirdin pembe hayallerdi sanırım listeyi ona göre duzenliycezAleykum selam canım nasılsın
Sen hamile psikolojisine girdin sanırım ondan :)Canım bu hafta güya hedefim 66.5 olucaktı diil okadar olmak yanından köşesinden bile geçemedim ama haftaya bomba olucağım inşallah :)))
Olabilir mi böyle bir şey canım? Çünkü hoca hedef yağ yakmak olduğu için ağırlıkları az koymamı istiyor direk kasa dönüşmesin diye.. İnşallah haftaya düzene girerSpordan dolayı ödem olmuştur kaşlar sismistir haftaya güzel bir eksi gelecek
Rahimdeki kistlerin hepsi pco değildir, her pco olanında küçük kistleri dışında büyük oranda kistleri de yoktur. Farklı şeyler bunlar rahimdeki her sorunu aynı kefeye koyamayız. Bizler bir dertten muzdarip olduğumuz için çözümü gerek tıbbi, gerekse de bitkisel yollardan bulmaya çalışıyoruz. Faydanın neyden geleceği belli olmaz. Nasıl ki ilaçların aynı hastalığa sahip herkese eşit derecede faydalı olduğunu iddia edemeyeceğimiz gibi, soğan kürünün de kisti olan herkese %100 etkili olduğunu iddia edemeyiz. Ortada bu yoldan şifa bulan bir sürü örnek var deneyip denememek şahsa kalmıştır. Kimsenin gırtlağına yapışıp zorla yapın diyen kimse yok. Kaldı ki bunu içtim diye gökten zembille direk hamile kalacağım demiyorum. Ha belki bana da fayda etmez ama bunu denemeden de bilemem değil mi? İşin özü herkes yaptığı şeyi yazar, sorusu olanı cevaplar bu kadar, gerisi karşı tarafın iradesine kalmıştır..
Hayırlı cumalarHayırlı cumalar canlar![]()
Canım aklıma ne geldi, senin misafirler vardı, var mı onlardan bir haber merak ettimSen hamile psikolojisine girdin sanırım ondan :)
Sibelim gülüm başınız sağolsun çok üzüldüm. Rabbim mekanını cennet eylesin.Selamlar kizlar herkes iidir umarım. Enistemi pazartesi günü kaybettik o yüzden giremedim takima.
Bende ki durum -100 gr ozgeYawrukush . Atsan takimdan beni hakkindir. Olmuyor bu sefer yapamiyorum. Hadi bu hafta dikat edemedim ama etsemde gitmiyor.
Kız ebrum onlar gitii 3 gün sonra tekrar döndüler burda ev tutma kararı almışlar.2 gün kaldılar sonra döndüler olaylar olaylarCanım aklıma ne geldi, senin misafirler vardı, var mı onlardan bir haber merak ettim