• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Listemizi paylastim sonucumuz malesef iyi degil..:KK43:
Canlar takimda bugunden itibaren kaptanlik gorevi gogo2405 gogo2405 Gonca ablamizin, kaptan yardimcilarimizda Mavibocuk Mavibocuk ve @AKovser.:KK74:
Ben bugunden sonra her firsat buldugumda sizlere hal hatir sormaya gelirim.:KK55:
Bebek emzirirken, uyuturken vs tum zamanlari degerlendiririm.:p
Insallah bebek dogduktan sonrada kilo vermek icin takima donerim.:KK76:
Hepinizin bende yeri ayri, hepinizi icten cok sevdigimi bilmenizi istiyorum.:KK68:
Veda da etmiyorum..
4. takim ailemiz dogum sirasinda bebek isteyen arkadaslarima isimleriyle dua edecegim, diger arkadaslarima da okuyanlara okullari icin, calisanlara isleri icin, cocugu olanlara kolaylik icin, ev isteyenlere ( eda-sofi eda-sofi ) hayirli ev icin, es isteyenlerede (@gulpinargul ) hayirli es icin dua edecegim.:dua:
Sakin hedeflerinize ulasana kadar azimle kilo vermekten vazgecmeyin.:nazar:
Akliniza gelirsem sizlerde bana dogum ve bebek icin dua edin.:anneadayı::KK46:
Sizleri cok seviyorum, hepiniz Allah'a emanetsiniz.:KK200:
Ama vedaları hiç sevmem çok duygulandım :( bizde seni seviyoruz Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin ♥♥♥

Canlar takimda bugunden itibaren kaptanlik gorevi gogo2405 gogo2405 Gonca ablamizin, kaptan yardimcilarimizda Mavibocuk Mavibocuk ve @AKovser.:KK74:
Ben bugunden sonra her firsat buldugumda sizlere hal hatir sormaya gelirim.:KK55:
Hepinizin bende yeri ayri, hepinizi icten cok sevdigimi bilmenizi istiyorum.:KK68:
Veda da etmiyorum..
4. takim ailemiz dogum sirasinda bebek isteyen arkadaslarima isimleriyle dua edecegim, diger arkadaslarima da okuyanlara okullari icin, calisanlara isleri icin, cocugu olanlara kolaylik icin, ev isteyenlere ( eda-sofi eda-sofi ) hayirli ev icin, es isteyenlerede (@gulpinargul ) hayirli es icin dua edecegim.:dua:
kiz aglatacaktin beni he :KK61:
zor bi surec allaha emanet ol .. insallah hic bi sorun olmadan dogumunu yapar evine donersin .. o an sadece allahlq basbasasin kprusun seni . :) ama bebisin bi kere fotosunu gorucez he buraya geldiginde :) bizde seni sevioruz :) duan icin tesekkurler canim :) allah razi olsun :)

Sabahki alintilarimi yazmayi unutmusum:)
Kilo veren herkese kocaman tebrikler.
Sabit kiloda olan fistiklar ,hepiniz ne yapmaniz gerektigini biliyorsunuz, haftaya daha guzel olur sonuclar.
@Ebush_354 canim az kilo vermen egzersizden dolayidir, kaslarin gelisiyor uzulme sakin dogru yoldasin.
umutLatahzen umutLatahzen canim sende 1 kg vermissin bu hafta harika:)
M M_atruska , Pembis Hayaller Pembis Hayaller vazgecmek yok kizlar..

Kuzummm canim yaaa hamissin ama bak yine birakamiyosun bizi son ana kadar :)
Benim dün 78.5 ti bisey yemedigim halde 78.6 oldu bugün :D
Demek ruh hali de etkiliyo kiloyu ama yine 1 kg da cok iyi benim icin cunku spor yapamadim bu hafta istedigim gibi.. :)

aklimdasin Ebrucum, sen umutLatahzen umutLatahzen , M M_atruska , @hsevda hepiniz dualarimdasiniz.
bende kisa zamanda cok sevdim seni:KK200:

canim benim aklimdasin dua edecegim hic merak etme..
bende takimin bagimlisiyim bakalim nasil olacak :)
Allah senin dileyen tum arkadaslarimin kucaklarini bebeklerle doldursun, Allaha emanet ol...

Canim benim yaa cok sagol Rabbim simdiden kabul etsin dualarini sana bagislasin evlatlarinii :) ♡

sacma sapan bi menu oldu
sabah peynir zeytin recel azcik
cay domates surme peynir
oglen
3 yemek kasigi tahana 3 tane un kurabiyesi
cay
aksam kapuska 4yemek kasigi
puding 1 kase
su 2 bardak (ama surekli tuvalete cikiom anlamadim)
spor 20dk yuruyus
bugun kalorimi astim yaaaaa
1234 kalori :(
yeni kaptanim benm takipcim kim ? gogo2405 gogo2405

Veda da etmiyorum..
Canim benim Allah saglikla versin bebegini kucagina. Emeklerin için hakkini helal et kuzum. Çok emegin var. Kusurumuz olduysa affola.
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun..
Sağol Fatimem

Back
X