Yorumlari okudum şimdi allah yardimciniz olsun inşallah. Rabbim dogacak minnak bebisinize de uzunn hayirlibomur versinn. tatlis tatlis gunleriniz olsun
cok tesekkur ederim canim..
Ama vedaları hiç sevmem çok duygulandım

bizde seni seviyoruz Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin ♥♥♥
o yuzden veda etmedim Hazalim, Allah razi olsun canim benim..
kiz aglatacaktin beni he

zor bi surec allaha emanet ol .. insallah hic bi sorun olmadan dogumunu yapar evine donersin .. o an sadece allahlq basbasasin kprusun seni . :) ama bebisin bi kere fotosunu gorucez he buraya geldiginde :) bizde seni sevioruz :) duan icin tesekkurler canim :) allah razi olsun :)
amin Edam , Allah razi olsun canim,insallah evimize donelim kendimize gelelim bebisi gosteririm size teyzeleri

Iyiyim özgem şükür ama gitmen üzdü
uzulmek yok kuzum kilo vermeye gelicem daha :)
Canım güle güle git güle güle gel çok ozletme kendini bebisini inşallah hayırlı bir şekilde kucağına alırsın duanda bnide unutma inşallah bn aklıma geldikçe sana bol bol dua edicem Rabbim yardımcin olsun
Yawrukush
dua ederim kuzum, amin cokkk tesekkur ederim canim..
Kuzummm canim yaaa hamissin ama bak yine birakamiyosun bizi son ana kadar :)
Benim dün 78.5 ti bisey yemedigim halde 78.6 oldu bugün

Demek ruh hali de etkiliyo kiloyu ama yine 1 kg da cok iyi benim icin cunku spor yapamadim bu hafta istedigim gibi.. :)
eheheh takim bagimlilik yapiyor:)
bence cok iyi kilo verdin kuzum bu hafta
Canim benim yaa cok sagol Rabbim simdiden kabul etsin dualarini sana bagislasin evlatlarinii :) ♡
amin canim, darisi sana ve isteyen tum arkadaslarima.
Ben geldim galiba depresyonun esigindeyim en son emrahin dizisini seyrediyodum eşim geldi kanalı değiştirdi de bi kendime geldim.
neden ablacim neden depresyondasin?
emrah kucuk emrah mi bu arada:)
Canim benim Allah saglikla versin bebegini kucagina. Emeklerin için hakkini helal et kuzum. Çok emegin var. Kusurumuz olduysa affola.
Sağol Fatimem
amin Sibelim eksik olma kuzum ne kusuru...
varsa hakkim helal olsun, sende et gulum, Allaha emanet...
Menüm
Sabah
2 kaşık labne
2 dilim beyaz ekmek
1 dilim kek
Öğlen
2 ad. peynirli poğaça
1 dilim tiramisu
Akşam
-
Spor yok, su 1 lt
Kızlar inanın bu ben değilim, diyet yapmayıp kilomu önemsemediğim zaman bile böyle beslenmiyorum. Ama size sürekli durumumdan da yakınmak istemiyorum çok rahatsız edici. Şu ara moralim bozuk sebebi malum. Yalan söylemek istemiyorum size menüm konusunda ve bu takımda olmayı çok istiyorum. Çok seviyorum burayı.Ama kayınvalidemin hastalığı, evde sürekli kasvetli hava oluşu, benim reglim, ayak ağrım, kvnin bizden başka 2 çocuğu daha oluşu ve annelerinin hastalığı onların umrunda olmayışı vs. beni depresyona soktu. Bundan sonra size kv den bahsetmeyeceğim inşallah bugün son. Ama yemek düzenime çeki düzen vermem lazım o da şu durumda nasıl olacak bilmiyorum. Sizden tek ricam bana dua edin eski düzenli hayatıma geri döneyim inşallah. Hayırlısıyla tabi
canim hic uzme kendini, dert yaniyorum diyede bunaltma..
burada hepimiz aileyiz, elbette dertlesecegiz.
icinde bulundugun surec zorlu bir surec Cerencim.
sen yinede elinden geldigince diyetini birakma, insallah her sey yoluna girer...