• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dunku menum
Sabah
1bardak ac karnina su icine limon siktim
1kucuk dilim peynir
1tane trabzoj hurmadi
1muz

1muz

Ögle
Sulu nohut yemegi
Pilav
1kase yogurt
1dilim ekmek

Tam tshilli kakolu biskuvi 4adet
1barda latte

Aksam
Yarim tost.kaşarsiz
2,kucuk top peynir
1dilim beyaz peynir

3lt su
1lt tarcinli su
Yarim saat yuruyuş

Leslie falan yapamazmisin evde yürüyüş bandı fazla yer kaplıyor
dogru soyluosun canm da lesliede sinırli yapiosun sisman oldugum icinde vucut biyere kadar itio kendini :D ama yuruyus bandi sadce yuruosun dumduz . ve ben yurumeye bayiliyorum cok seviorum cocuk yokken bi semtten bi semte yururdum . ama cocuk arabada durmuyor artik yuruyemiorum :(

Ayy hayırlısı da azcık bekleyelim inşallah :))

Hoşbuldumm sibelim iyim sen nasılsın :)
saka yapiorum tatlim zaten evliligi daha oturtmafin sozlerine bakilirsa cokta adapte olamamissin oyuzden cocuk suan zaten seni allak bullak eder nerden geldigini sasirirsin gerisini allah bilir tabi.

Haklısın canım..
2. el almak da iyi fikir, sonuçta yürüyüş bandı, başka birşey olsa belki almaya çekinirsin ama bu öyle birşey değil..
Kullanan da üzerinde yürümüş sonuçta :)
Yine aşkım depreşti bak, ben de bir bakayım son fiyatları nedir.. Çok istiyorum ya, şimdi evde söylesem annem çeyiz almayalım o zaman yürüyüş bandı alalım sana der :KK70:
:D ooo ceyize daha var ya bosver :D aynen ya bendeki ask ta hersene depresio hayalim benim yaaaa. kilolu olmasanda hergun en az yarim saat yurumek gerekiyor formunu korumak icin :) bizim gibi su bile yariyor bunyesinde olanlara :D

dogru soyluosun canm da lesliede sinırli yapiosun sisman oldugum icinde vucut biyere kadar itio kendini :KK70: ama yuruyus bandi sadce yuruosun dumduz . ve ben yurumeye bayiliyorum cok seviorum cocuk yokken bi semtten bi semte yururdum . ama cocuk arabada durmuyor artik yuruyemiorum :KK43:
Kesinlikle al bende aldım cocuklu olduğumuz için didarda yürümek benim içinde çok zordu işten gelip yemek falan ondan sonra kızı uyuttukdan sonra koşu bandına..istediğin saatte yuruyebiliyorsu

kizlar yuruyus bandi almak istiyorum esim almio :KK43: parasida yok gerci fazla oda napsin. bende dikis makina mi saticam . ikinci el buldum bi tane yuruyus bandi artis die elektrikli . en son 250 diyor bakalim satici.:KK43:
Canım benim vardı evde süs niyetine durdu kullanıcam hevesiyle alıyosun sonra aldığına pişman oluyosun 1 2 bindikten sonra sıkılıyorsun

Canım benim vardı evde süs niyetine durdu kullanıcam hevesiyle alıyosun sonra aldığına pişman oluyosun 1 2 bindikten sonra sıkılıyorsun
olsun kizzz hevesin gitti sonucta gene elden cikariosun elinde kalacak bisi degil :) en kotusu nu dusunursek

Back
X