- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
Haklısıncanım hevesini al ama sana tavsiyem tv olan odana koy yerin varsa yoksa çok sıkılırsın:))olsun kizzz hevesin gitti sonucta gene elden cikariosun elinde kalacak bisi degil :) en kotusu nu dusunursek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısıncanım hevesini al ama sana tavsiyem tv olan odana koy yerin varsa yoksa çok sıkılırsın:))olsun kizzz hevesin gitti sonucta gene elden cikariosun elinde kalacak bisi degil :) en kotusu nu dusunursek
Yok canım daha var doğuma sadece doğum öncesi izne ayrıldı@KarKralicesi :özge doğuruyo yazmışsın doğrumu bu
Kar kraliçesi öyle yazmış ya canım oyüzden sordum:)))Yok canım daha var doğuma sadece doğum öncesi izne ayrıldı
yok artik :) ben oglan uyurken binerim :) oda salonda uyuyo . aman alayimda nereye koycagim kolay bulurum :) nerdeeeeeHaklısıncanım hevesini al ama sana tavsiyem tv olan odana koy yerin varsa yoksa çok sıkılırsın:))
neeee ozgemi dogurdu aman allahimmmmmm cok sevindim mmmm hemen butun kk ya duyuruyorummmmmKar kraliçesi öyle yazmış ya canım oyüzden sordum:)))
Canım sen bilirsin tabiki ama tv izlerken vakit çabuk gećiyo sıkılmazsın anlamında söyledim:))yok artik :) ben oglan uyurken binerim :) oda salonda uyuyo . aman alayimda nereye koycagim kolay bulurum :) nerdeeeee
Yok be doğurmadı kar kraliçesi öyle yazınca bende öyle sanmıştım:)))neeee ozgemi dogurdu aman allahimmmmmm cok sevindim mmmm hemen butun kk ya duyuruyorummmmm![]()
Sanada meraba canım nasılsın :))Merhaba herkese
Goncam sen kaşla göz arasında 66.9 mu oldun hani beni beklicek tin olmadı bu küstüm sanaYok canım daha var doğuma sadece doğum öncesi izne ayrıldı
İyiyim canım bugün arkadaşlarda toplandık bütüngün ordaydım giremedim oyüzden sen nasılsın canım
Merhaba herkese
tv lide var kizCanım sen bilirsin tabiki ama tv izlerken vakit çabuk gećiyo sıkılmazsın anlamında söyledim:))
valla artik cok gec sorumlu sizsiniz herkese duyurdumYok be doğurmadı kar kraliçesi öyle yazınca bende öyle sanmıştım:)))
neden yorgunsun canim tas mi tasidin :) gece besikmi salladinÇok şükür iyiyim ben de :)
Yorgunum dinleniyorum :)
Merhaba canım, hoşgeldin..
Hehe sorumlu KarKralicesi ben onun yalancısıyımvalla artik cok gec sorumlu sizsiniz herkese duyurdum![]()
Hehe sorumlu KarKralicesi ben onun yalancısıyım![]()

Arada diğer takımlaradamı laf yetiştirsek napsakyaa en yavas ilerleyen sohbette bizim takim :/
Aynen katılıyorum kimse konuşmuyor akşama kadar iki sayfa dolmamışyaa en yavas ilerleyen sohbette bizim takim :/
İyileşmek için çaba sarf ediyor um gülüm. Sende ne var ne yokAnliyor, uzuluyor ama yaramazliklara da devam editor..
Allaha emanetsiniz canim.
Gunler gectikce duzelecek insallah Asyam.
Sen nasilsin?
Demek ki geliyor canim disler Allah kolaylik versin.
Anladim canim hayirlisi olsun.
Sokturucu kullanmadan eger bebek degilse doktora gorun kuzum.
Bende heralde oyle olacagim kac yilda biter okul Allah bilir:)
Sanada canim cok ugramiyorsun son gunlerde kuzum sinavlara mi calisiyorsun.
Hadi gozun aydin canim gule gule kullan:)
Iyi geceler canim:)
valla bu gidisle omur sohbet yerlerinedogru yol alicam baskasna kimse yok . bi suru dert tasa var birine dalariz napalim :)Arada diğer takımlaradamı laf yetiştirsek napsak![]()