• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar dun adet belirtileride geldi :)
dun gece kapimda fare vardi sabahi sabah ettim en tiskindigim hayvan :( sabaha kadar uyuyamadim gerci esim kovaladi ama genede benim sac diplerim havaya kalkti :(
bide bi bas agrisi allahimmm artik bu agrilarim cok artmaya basladi . enseden bsliyor başa dogru gozlerime vuruyor. internetten baktim kotu seyler yaziyor iyi bisi okumadim normal basagrisi gibi degilmis zaten anlami . hekime gitmem lazim . damarlarla alakali bi sknti olabilir yaziyor ve beyin kanamasi ile sonuclanir mutlaka hekime basvurun diyor .. cunku bayilacak kadar kotu oluorum . bakalim allahtan hayrlisi . duq edin canlar

dun gece kapimda fare vardi sabahi sabah ettim en tiskindigim hayvan :KK43: sabaha kadar uyuyamadim gerci esim kovaladi ama genede benim sac diplerim havaya kalkti :KK43:
bide bi bas agrisi allahimmm artik bu agrilarim cok artmaya basladi . enseden bsliyor başa dogru gozlerime vuruyor. internetten baktim kotu seyler yaziyor iyi bisi okumadim normal basagrisi gibi degilmis zaten anlami . hekime gitmem lazim . damarlarla alakali bi sknti olabilir yaziyor ve beyin kanamasi ile sonuclanir mutlaka hekime basvurun diyor .. cunku bayilacak kadar kotu oluorum . bakalim allahtan hayrlisi . duq edin canlar

Geçmiş olsun canım, ihmal etme git mutlaka..

DÜNKÜ MENÜM
Sabah
1bardak suya limon sıktım içtim
1trabzon hurması
3çiğ badem

1nescafe

ÖĞLE
1kase corba
1kase yogurt
1kase pilav
1kase patlıcan yemegi

AKŞAM
azcıcık pilav
azcıcık fırında patlıcan

1kase mısır

ceyrek armut
5-6tane üzüm

1bardak sade sodaya yarım limon sıkıp içtim

3lt su
20dkka yürüyüş

dun gece kapimda fare vardi sabahi sabah ettim en tiskindigim hayvan :KK43: sabaha kadar uyuyamadim gerci esim kovaladi ama genede benim sac diplerim havaya kalkti :KK43:
Geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey yoktur.

canlar ben kalori diyeti die konu actim ordan devam edicem cunku burda kimse yok motive olamiorum isin acikcasi ... ben burdan izne ayrildigumda 72.7 idi. dogal olarakta zaten o kiloya inmeden listeyede giremem . 72 ye ininde liste icin geri dönücem .. opuldunuz . benim adres belli . arada ziyaretime gelin opuyorum sizi :KK15: kaptanim senide optum he gogo2405 gogo2405 :KK19:sizi seviyorummm

Dünkü menüm
Aç karnına ılık limonlu su
Sabah
1 kk peynir
Domates salatalık biber
Sahanda yumurta
2 dilim ekmek
6 adet zeytin
Biraz simit
Ara
1 adet elma
Portakal