- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Canımı fatsecret ı indir telefonuna
Ben telefon kullanma özürlüyüm canım

Bilmiyorum belki de kendimi bilgisayara çok alıştırdığım içindir ama bilgisayardan sonra telefon ufacık geliyor, rahat edemiyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımı fatsecret ı indir telefonuna

Canım kalori diyeti için dedim edaya da o programı söylemiştim kendim uygulamıyorum :)))ama artık o programı kullanmaya tekrar başladı m bugün den itibaren:)))Ben telefon kullanma özürlüyüm canımMesajı zor yazıyorum içim sıkılıyorr
Bilmiyorum belki de kendimi bilgisayara çok alıştırdığım içindir ama bilgisayardan sonra telefon ufacık geliyor, rahat edemiyorumm![]()
Canım kalori diyeti için dedim edaya da o programı söylemiştim kendim uygulamıyorum :)))ama artık o programı kullanmaya tekrar başladı m bugün den itibaren:)))
kesinlikle yapmalisi herkes yapmali . ben pazartesi 79.6 idim demi hatrliomusun ? bugin 79 olmusum ve dun sabah cikmafim yuruyuse 2gundurde gozleme yiyorum 3 -4 tane mandalina tuketiorum elme muz falan . canm cok tatli isterse cok az helva atiom agzima okdar aksam normal yemek . ama tavuktan5te kotu oldum soguk soguk terlemeye basladim usudum bi tuafti . karnima yastik dayadim gecti birazeda-sofi
Edammm ben de kalori diyetine başlıyorum
Çok sevdiğim bir site var, eskiden orda hesaplardım yine seni görünce heves ettim![]()
aynen programdan memnunum su 2 gundur kaydetmiorum ama artik kafadan bile hesapliorum alisiyorsun 3hafta oldu nerdeyseCanım kalori diyeti için dedim edaya da o programı söylemiştim kendim uygulamıyorum :)))ama artık o programı kullanmaya tekrar başladı m bugün den itibaren:)))
eee evde internet oluncaaaa bole oluyorAnladım canım, ben genel olarak telefon sevmiyorum anormalim birazzProgramları hiç kullanamıyorum
Bak uyandığımdan beri telefon yatağımın yanında hiç gidib bakmadım![]()
bencede ..mutfak gorevlisi orda cocugada ole bakiosa o gozunu oyu veririm . ya daha neler var. aman allahim mecbur etmesin . biz cocugumuzu sakinioz die mutlaka bisi gelir basina. ama diger verenler hic umursamio hicbiside olmuyorİçerde dönen sacmalıklar yüzündendir daha cok.
ama bu iddialar 1 gun surmesin lutfenAynen iddalòyım
Tatlım ben minnoşu bırakıp yürüyüşe gidemiyorumki gitsem süper olucak bugün bile evin içinde deli dana gibi dolaşıyorum yürüyüş sayacımı açtım ama bundan sonra aynen sıkı tutucam sporda yapmaya başladım fatsecret programını kullanmayada başladım bakalım cumaya tartıda be olucak:)))ama bu iddialar 1 gun surmesin lutfen
Canım benim evde internet var ama bana telefon daha kolay geliyor anında heryere erişim :)))kim bilgisayarı ikisaat açıcak sürekli başında oturucak dimi:))))eee evde internet oluncaaaa bole oluyor![]()
dogru dogru hele cocukla imkansizCanım benim evde internet var ama bana telefon daha kolay geliyor anında heryere erişim :)))kim bilgisayarı ikisaat açıcak sürekli başında oturucak dimi:))))
4 saat gayet yeterli canım öğlene kadar aktivite yapıyolar öğlen yemekten sonra uyku saati zaten hem ücret olarak uygun olur hemde çocuk sıkılmamis olur.4 saat canm hic bi anlami olmuyor
eeee zamaninda eda size cok soyledi yapin yapin kalori diyeti die hihhhhTatlım ben minnoşu bırakıp yürüyüşe gidemiyorumki gitsem süper olucak bugün bile evin içinde deli dana gibi dolaşıyorum yürüyüş sayacımı açtım ama bundan sonra aynen sıkı tutucam sporda yapmaya başladım fatsecret programını kullanmayada başladım bakalım cumaya tartıda be olucak:)))
servis belli saatlerde canim servis bize denk gelmez kışın bu sefer gidemeyiz gelemeyiz. bu var. bide asil etkinlik uyku saatinden sonra . gonul ister ama bi faydasi yok yok problem; oofff bilmiom rabbim buyuk bakalim canm4 saat gayet yeterli canım öğlene kadar aktivite yapıyolar öğlen yemekten sonra uyku saati zaten hem ücret olarak uygun olur hemde çocuk sıkılmamis olur.
Tamam tatlım Akşama geç kalmaTabiki yarışıyoz akşama görüşürüz:))))
kesinlikle yapmalisi herkes yapmali . ben pazartesi 79.6 idim demi hatrliomusun ? bugin 79 olmusum ve dun sabah cikmafim yuruyuse 2gundurde gozleme yiyorum 3 -4 tane mandalina tuketiorum elme muz falan . canm cok tatli isterse cok az helva atiom agzima okdar aksam normal yemek . ama tavuktan5te kotu oldum soguk soguk terlemeye basladim usudum bi tuafti . karnima yastik dayadim gecti biraz
eee evde internet oluncaaaa bole oluyor![]()
Bitirme internetini canım, ne paylaşmak istiyorsan söyle ben bulup yazarım..hemen size azcik jalpri diyetiyle ilgili paylasayim bisiler ayyy internetimde az yaaa![]()
canim isin gucun oldumu mecbur kaliosun 5 dakka bakip cikabilion bilgisayarda o imkan olmuyor bizler icinGeçmiş olsun canımm..
Başladım yazıyorum artık
Belki de ondandır ama genel olarak telefona yapışmayı sevmiyorum..
Tanıdıklarımın elinden telefon düşmezken benim hiç ilgimi çekmiyor..
Kullandılar kullanmadılar telefon sürekli yanlarında. ellerinde![]()