Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sade havuc ye canim bozmabence hic onlarda cok kalorili bemcce
tebrik ederim csnimGünaydın Kızlar
Geçen hafta: 64,5
Bu hafta: 64
Fark: -500
Yüzde: 0.775
üzülme canim aldigimiz gibi vermesini de biliriz bu kilolari ben de bu hafta cok dikkat edicem birbirimizi takip edelimmi menuleri yazmak ve sppr konusundaÇok üzgünüm yılbaşı haftası 79 u giricem diyordum olmadı bu hafta hergün lesie 3 mil yapicam ve menüye daha dikkat edicem
Caniiim cok gecmis olsun kisin hastalik kartelasindan sen de nasibini almissin dikkat et kendine vitamin alip dinlenHerkese gunaydin
Okadar hastayim ki size anlatamam oksuruk basladi cogerlerim sokuluyor sanki usuyorum midem bulaniyor mutfaga giremiyorum yurumeye mecalim yok bayilcak gibiyim niye bole oldum bilmmiyorum ben![]()
Az kalmis canim son bi atak yaparsan o kilolarda gider en cok uc haftayaGeçen hafta 68.950 gram
Bu hafta 68.800 gram
fark -150 gram
Bu hafta durdu kilo vermem ilk hafta hep ödemden gitti demek
Bide regl oldum onun şişkinliği de ıldupunu düşünüyorum
Hedefime ulaşmama 3 kilo 800 gram kaldı
Az kalmis canim son bi atak yaparsan o kilolarda gider en cok uc haftaya
halledersin canim yilbssi artisidir bunlsr
hep yilbssi carpmasi bu heraldeBöyle olacağını tahmin etmiştim.
Geçen hafta 75.70 kg
Bu hafta 76.40 kg
![]()
Tebrikler csnimGuncel kilo:70.4
Gecen hafta:71.1
Fark:700 gram
Yuzde:0.98
Spora asildim yine bugun ve kozmonun defigi gibi yemin edicem hamur isi tatli yok ayin 13 üne kadar bklim bi 9-10 gün dikkat edip verirsem gaza gelirim
Sabah cocugu birakip yuruyuse cikrim 6 km 8000 adim atmisin bide lslie yapsrsam yansin yaglar
Çok geçmiş olsun canım, bol kış çayı, propolis, arı sütü, keçiboynuzu pekmezi ye bol bol bide tüm sularının içine limon at İnş en kısa zamanda iyileşirsinHerkese gunaydin
Okadar hastayim ki size anlatamam oksuruk basladi cogerlerim sokuluyor sanki usuyorum midem bulaniyor mutfaga giremiyorum yurumeye mecalim yok bayilcak gibiyim niye bole oldum bilmmiyorum ben![]()
Çok geçmiş olsun bu kuş hastalıklar cok değişik mikroplu soğuk algınlığı diyorlarmış cok yıpratıcıHerkese gunaydin
Olur canim böyle.daha iyi motive oluruz belki bende hergün lesie yapicamtebrik ederim csnim
üzülme canim aldigimiz gibi vermesini de biliriz bu kilolari ben de bu hafta cok dikkat edicem birbirimizi takip edelimmi menuleri yazmak ve sppr konusunda
Canım yüzden 0,76Hayirli cumalar mutlu sabahlar hepinize
Kilom76.7 cok sukur gitmis
Gecen hafta77.3kg
Fark 600
Yuzde de sanirim yanlis yapmadiysam 1.288
Tesekkur ederim canimMenun guzel canim spor da olsaymis harika olurmus