• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın Kızlar
Geçen hafta: 64,5
Bu hafta: 64
Fark: -500
Yüzde: 0.775
tebrik ederim csnim
Çok üzgünüm yılbaşı haftası 79 u giricem diyordum olmadı bu hafta hergün lesie 3 mil yapicam ve menüye daha dikkat edicem
üzülme canim aldigimiz gibi vermesini de biliriz bu kilolari ben de bu hafta cok dikkat edicem birbirimizi takip edelimmi menuleri yazmak ve sppr konusunda

Herkese gunaydin
Okadar hastayim ki size anlatamam oksuruk basladi cogerlerim sokuluyor sanki usuyorum midem bulaniyor mutfaga giremiyorum yurumeye mecalim yok bayilcak gibiyim niye bole oldum bilmmiyorum ben 😣😣
Caniiim cok gecmis olsun kisin hastalik kartelasindan sen de nasibini almissin dikkat et kendine vitamin alip dinlen

Geçen hafta 68.950 gram
Bu hafta 68.800 gram

fark -150 gram 🤗

Bu hafta durdu kilo vermem ilk hafta hep ödemden gitti demek 🙄
Bide regl oldum onun şişkinliği de ıldupunu düşünüyorum

Hedefime ulaşmama 3 kilo 800 gram kaldı
Az kalmis canim son bi atak yaparsan o kilolarda gider en cok uc haftaya

Spora asildim yine bugun ve kozmonun defigi gibi yemin edicem hamur isi tatli yok ayin 13 üne kadar bklim bi 9-10 gün dikkat edip verirsem gaza gelirim
Sabah cocugu birakip yuruyuse cikrim 6 km 8000 adim atmisin bide lslie yapsrsam yansin yaglar

Canım ben en son artık 73 kiloyu görünce noluyı dedim ve 10 gün kadar önce yemin ettim gerçekten işe yarıyor ve sana ye diyenlere de yeminim var diyincw ısrar etmiyorlar ona göre yiyebikeceğin şeyelri sunuyorlar ve ben 7 den sonrasına da yemin ettim sadece içecek içebilirim yiyecek bişey asla ve mutluyum da kendimi özel hissettim
Herkes de kabullendi aaa saat 7 olmadan hemen yemek yiyelim saatin geçmesin diyor ailem 😍 eşim de sen hemen yemeğini ye saat 7 olmak üzere beni bekleme diyor 😄😄
7 dej sonra bazen yiyecek bişey teklif ediyor unutup sonra mahcup flan oluyor tipini sevdiğim ❣😃

Şimdiii 68'i gördüm yanii 😊
Bence ypabikeceksen yemin etmeni tavsiye ederimm

Gecen hafta 79.1
Bu hafta 78.3
Fark 800 gr
Yuzde %1.01

Eklentiler

• 20200103_125345.webp
    20200103_125345.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba kızlar malesef artıdayım bu hafta misafrlerim çoktu yaptığım diyetin dışına çıkmak zorunda kaldım yatılıydı misafrler off sabah ta tartıştım eşimle düzenli bi yaşam istiyorum artık diye
Geçen hafta 68
Bu hafta 69
Artı 1 kilo

Herkese gunaydin
Okadar hastayim ki size anlatamam oksuruk basladi cogerlerim sokuluyor sanki usuyorum midem bulaniyor mutfaga giremiyorum yurumeye mecalim yok bayilcak gibiyim niye bole oldum bilmmiyorum ben 😣😣
Çok geçmiş olsun canım, bol kış çayı, propolis, arı sütü, keçiboynuzu pekmezi ye bol bol bide tüm sularının içine limon at İnş en kısa zamanda iyileşirsin

Herkese gunaydin
Çok geçmiş olsun bu kuş hastalıklar cok değişik mikroplu soğuk algınlığı diyorlarmış cok yıpratıcı
tebrik ederim csnim
üzülme canim aldigimiz gibi vermesini de biliriz bu kilolari ben de bu hafta cok dikkat edicem birbirimizi takip edelimmi menuleri yazmak ve sppr konusunda
Olur canim böyle.daha iyi motive oluruz belki bende hergün lesie yapicam

Slm kızlar bu hafta yüzdemiz baya kötü gelecek sanırım hadi hep beraber toparlanalımm bu hafta artılar yılbaşının sonucu hemen kaldığımız yerden devam edersek bunlar ödem olarak geri gider ve bu hafta artı gelenler önümüzdeki hafta Eminim çok iyi kilo verecekler 🤗🤗🤗

Back
X