• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar iyi yıllar herkese. Ben unuttum bildirim yapmayı ya taşınma telaşındayız yeni evin temizliğinin kalanını halletmeye çalışıyorum bir yandan toplanıyorum. Şu an evde değildim ama sabit kilodayım 64,5 foto yok 😳 işe dönüyorum kızlar iyi bakın kendinize

Kizlar herkese mutlu saglikli huzurlu seneler, yeniyil tum guzellikleriyle gelsin insallah 🥰❤❤
Bir turlu gelip bildirim yapamadim, artiyim maalesef, yine 67ler geri geldi 😕
Iki hafta once 66.4
Bugun 67.4
Fark +1
Yuzdeyi sonra hesaplayip yazacagim

Eklentiler

• SmartSelect_20200103-122537_Gallery.webp
    SmartSelect_20200103-122537_Gallery.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar bide bişey sorucam

Regli dönemindeyim ve aşırı tatlı isteği oluyor
2 haftadır çikolata ve benzeri kek pasta gibi şeyelri ağzıma sürmedim ve çok mutluyum

Bugün markette krokanlar gördüm
Fındıklı fıstıklı krokan
Havuçlu cezerye gibi
Çok tatlı isteğinde bunlardan yesem fazla kalori almış olur muyum acaba içeriğini okudun un yok ama tabiii şeker muhakkak 😏
Bence bitter cikolata veya kuru meyve ile cig findik fistik ye. Onlarda yine bir suru icerik oluyor

Herkese gunaydin
Okadar hastayim ki size anlatamam oksuruk basladi cogerlerim sokuluyor sanki usuyorum midem bulaniyor mutfaga giremiyorum yurumeye mecalim yok bayilcak gibiyim niye bole oldum bilmmiyorum ben 😣😣
Cok gecmis olsun canim, salgin var sanirim,ben de bugun duydum, benim de birkac tanidigim fena hastalanmis. Dikkat et kendine, dinlenmeye calis. Bitki cayi da bogazina iyi gelir, cok oksurunce tahris oluyor gibi hissediyorum ben

Merhabalar Kızlar, bugün cuma bende kilo takibine başlıyorum. Şimdi iki hafta denemeden sonra mi listeye alınacağım
Merhaba, hosgeldin takimimiza. Evet lutfen resim ile bildirim yap bugun.
Ayrica sanirim ilk sayfadaki formu doldurmamissin henuz. Onu doldurup bizimle paylasabilir misin seni taniyalim?

Kizlar herkese selamlar, tatilden yeni donduk, simdi camasir ev toplama yemek hazirligi alisveris vs cok is var 😕
Maalesef tatilde biraz kacti ama kaldigim yerden bu hafta devam.
Bu hafta kilo verenleri cok cok tebrik ediyorum, yilbasinda insanin kendisini tutmasi zor oluyor. Veremeyenler de (ben de dahil) uzulmeyin, saglik olsun ama haftaya cok iyi performans bekliyorum sizlerden 🥰

Merhaba hanımlar kızım ve ben hastayız.kizim sabaha kadar uyumadı sabah kalkıp kustu şimdi iyi sukur benimde geceden beri mide bulandım var salgın varmis
Nasil oldunuz gulum, iyi misiniz?

Geçen cuma:77,7
Bu cuma:78,5
Fark:800 gr
Yüzde:-1,02
Yawrukush Yawrukush stitch stitch @Kozmogirl17
Cisecim yilbasi olduhu icin bir sey demeyecegim kimseye ama onumuzdeki hafta guzel eksiler bekliyorum bilesin canim..

Böyle olacağını tahmin etmiştim.
Geçen hafta 75.70 kg
Bu hafta 76.40 kg

😢
Bu haft yeniyil haftasi oldu , onumuzdeki hafta guzel bir eksi gelsin neslihancim :)

Hayirli cumalar mutlu sabahlar hepinize
Kilom76.7 cok sukur gitmis
Gecen hafta77.3kg
Fark 600
Yuzde de sanirim yanlis yapmadiysam 1.288
Canim tebrikler, bugun esas listemize dahil oldun tebrik ediyorum :))

Guncel kilo:70.4
Gecen hafta:71.1
Fark:700 gram
Yuzde:0.98
Tebrikler Nurcum nasil oldun canim?

Herkese gunaydin
Okadar hastayim ki size anlatamam oksuruk basladi cogerlerim sokuluyor sanki usuyorum midem bulaniyor mutfaga giremiyorum yurumeye mecalim yok bayilcak gibiyim niye bole oldum bilmmiyorum ben 😣😣
Canim benim cok gecmis olsun, mesajina cok uzuldum:(

Günaydın Kızlar
Geçen hafta: 64,5
Bu hafta: 64
Fark: -500
Yüzde: 0.775
Tebrikler melegim.:)

Geçen hafta 80.400
Bu hafta 80.700
Fark +300
Yüzde - 0.37
Haftaya guzel bir eksi gelir sIkma canini..

Geçen hafta 68.950 gram
Bu hafta 68.800 gram

fark -150 gram 🤗

Bu hafta durdu kilo vermem ilk hafta hep ödemden gitti demek 🙄
Bide regl oldum onun şişkinliği de ıldupunu düşünüyorum

Hedefime ulaşmama 3 kilo 800 gram kaldı
Tebrikler canim :)

Gecen hafta 79.1
Bu hafta 78.3
Fark 800 gr
Yuzde %1.01
Tebrikler canim benim:)

Merhaba kızlar malesef artıdayım bu hafta misafrlerim çoktu yaptığım diyetin dışına çıkmak zorunda kaldım yatılıydı misafrler off sabah ta tartıştım eşimle düzenli bi yaşam istiyorum artık diye
Geçen hafta 68
Bu hafta 69
Artı 1 kilo
Haftaya cok guzel bir eksi bildirimi gelecek insallah canim...

Kızlar bildirim yapıyorım :KK43:((
Gecen cuma 56.1
Bugun 56.6 :KK43:((((((
Fark 500 gram
stitch stitch Yawrukush Yawrukush @Kozmogirl17
Canim yeni yil haftasi normal arti gelmek , haftaya 55 ucundan gorunur bence :)

Selam kizlar yarin evimize donuyoruz. Tatildeyiz hala. Tarti yok, fotolarda vardi spor salonunda. Bu hafta bildirim yapamayacagim. Kusura bakmayin. Yawrukush Yawrukush @Kozmogirl17 stitch stitch
Canim haftaya yuzden 2ye bolunecek o yuzden guzel bir eksi bekliyoruz sneden haftaya :)

Merhabalar Kızlar, bugün cuma bende kilo takibine başlıyorum. Şimdi iki hafta denemeden sonra mi listeye alınacağım
Cok sevindim canim, evet 2 haft deneme suren var, o sure dolunca listeye dahil olabiliyorsun, aktif olma ve takim kurallarina uyma durumuna gore:)

Kızlar iyi yıllar herkese. Ben unuttum bildirim yapmayı ya taşınma telaşındayız yeni evin temizliğinin kalanını halletmeye çalışıyorum bir yandan toplanıyorum. Şu an evde değildim ama sabit kilodayım 64,5 foto yok 😳 işe dönüyorum kızlar iyi bakın kendinize
Sabit olmanda guzel busem :)

Kizlar herkese mutlu saglikli huzurlu seneler, yeniyil tum guzellikleriyle gelsin insallah 🥰❤❤
Bir turlu gelip bildirim yapamadim, artiyim maalesef, yine 67ler geri geldi 😕
Iki hafta once 66.4
Bugun 67.4
Fark +1
Yuzdeyi sonra hesaplayip yazacagim
Haftaya basgul yuzumuzu guldursun Senemim..

Merhabalar hosgeldiniz, asagidaki formu doldurup aramiza katilabilirsiniz :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :birikizmeselesi
İsim (İsteğe Bağlı ):Ceycey
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 Bebek
Yaşadığınız şehir: Mersin
Boyunuz : 170
Kilonuz:92
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi Sağlıklı hissetmiyorum zayıf Halime göre hareketlerim çok kısıtlandı
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?Hayır

Aramiza hosgeldin ceycey :)
Ben Ozge, takim kaptaniyim, 31 yasindayim, 2 oglum var, evliyim, yurt disinda yasiyorum, bu sebeple 11 saat geriden takip ediyorum Turkiye'yi :)
Ikizlerini Allah bagislasin canim, beraber kilolari veririz :) Birikizmeselesi Birikizmeselesi
Çok memnun oldum özge 🥰 peki bu grupta liste varmı kendimi listede nasıl takip edebilirim

Kizlar yuzdemiz bu hafta ekside, ceza alacagiz, yeniyil haftasi oldugu icin anlayisla karsiliyorum, ama onumuzdeki hafta ilk 3e girmeyi hedeflemek zorundayiz ki cezamizi sildirelim..
fyzanur fyzanur arkadasimiz bir operasyon gecirecek o yuzden onu saglik iznine ayirdik.
mifihafa mifihafa arkadasimiz listemize girdi, hayirli olsun :)
Birikizmeselesi Birikizmeselesi arkadasimiz aramiza yeni katildi, onada tekrar hosgeldin diyorum. :KK200:

Bugün menü
Saat 1130
Beyaz peynirli marull tb ekmekli sandviç
Saat 1400
5 adet fıstık
Saat 1600
Yoğurt 1 elma
Saat 1830
1 kase.tavuklu şehriye çorba
1 tb kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
3 saat temizlik ev işi