• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok memnun oldum özge 🥰 peki bu grupta liste varmı kendimi listede nasıl takip edebilirim
Var canim, hergun duzenli menu paylasimi, ictigimiz su miktari ve yaptigimiz egzersizleri yaziyoruz.
Ben tum bunlari not edip menu-spor tablosu hazirliyorum.
stitch stitch kaptanimiz, her hafta kilo kayiplarimizi not edip daralma tablomuzu hzirliyor, sende artik bu listelere dahilsin,kilo verisini bu sekilde takip edecegiz :)

Var canim, hergun duzenli menu paylasimi, ictigimiz su miktari ve yaptigimiz egzersizleri yaziyoruz.
Ben tum bunlari not edip menu-spor tablosu hazirliyorum.
stitch stitch kaptanimiz, her hafta kilo kayiplarimizi not edip daralma tablomuzu hzirliyor, sende artik bu listelere dahilsin,kilo verisini bu sekilde takip edecegiz :)
Çok teşekkür ederim ☺️

Şimdi tartıldım 78.60 çıktım sabah aç karnına tekrar tartılıp bildirimde bulunucam, akşam yemeğim mercimek çorbası ve salata, 50 dakika da eliptik bisiklet çalışması yapıcam
Canim bu formu doldurabilir misin, uye girisini yapmaliyiz :)

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

İyi akşamlar kızlar, geçmişi okudum ama alıntı yapamadım. Bugün bayağı artı çıkan olmuş. Bu hafta telafi ederiz inşaallah, ben bu hafta da şehir dışında kalacağım ,hastane tahlillerim uzadı . işe başlamadan biter inşaallah bu hastane işi . diyeti de burda biraz bozdum . dönüşüm eksili bir kiloyla olur inşaallah.

İyi akşamlar kızlar, geçmişi okudum ama alıntı yapamadım. Bugün bayağı artı çıkan olmuş. Bu hafta telafi ederiz inşaallah, ben bu hafta da şehir dışında kalacağım ,hastane tahlillerim uzadı . işe başlamadan biter inşaallah bu hastane işi . diyeti de burda biraz bozdum . dönüşüm eksili bir kiloyla olur inşaallah.
Canim iyi misin onemli olan o, dikkat et kendine, bekliyoruz Feyzos. :KK200:

Slm kızlar bu hafta yüzdemiz baya kötü gelecek sanırım hadi hep beraber toparlanalımm bu hafta artılar yılbaşının sonucu hemen kaldığımız yerden devam edersek bunlar ödem olarak geri gider ve bu hafta artı gelenler önümüzdeki hafta Eminim çok iyi kilo verecekler 🤗🤗🤗
Inşallah bu hafta iyi bir ekşi olacak
Kizlar yuzdemiz bu hafta ekside, ceza alacagiz, yeniyil haftasi oldugu icin anlayisla karsiliyorum, ama onumuzdeki hafta ilk 3e girmeyi hedeflemek zorundayiz ki cezamizi sildirelim..
fyzanur fyzanur arkadasimiz bir operasyon gecirecek o yuzden onu saglik iznine ayirdik.
@mifihafa arkadasimiz listemize girdi, hayirli olsun :)
Birikizmeselesi Birikizmeselesi arkadasimiz aramiza yeni katildi, onada tekrarl hosgeldin diyorum. :KK200:
Fyzanur geçmiş olsun
Arkadaşlarım hoşgeldiniz ⚘
Cok guzel olmus canim :)
Tesekkur ler kaptanım 🌼🌼

Geçmiş olsun sen iyi olda nasil olsa verilir kilolar

İlk bildirimim
3 Ocak
Menüm
Sabah : ıspanaklı yumurta ,2dilim tam buğday ekmeği
2tatlı kaşığı lor , şkersiz çay
Öğlen : bir cennet meyvesi 3 ceviz
Ara : bir kupa süt (içine neskafe attım ) (?)
Akşam : brokoli Havuç kabak karnabahar haşlama, 6kaşık sarımsaklı yoğurt , şehriyeli salata

-akşamları en geç saat 18 19 a kadar akşam yemeğimi yiyorum günde 3 litre su içmeye özen gösteriyorum su miktarımı saat 12gbi bildireceğim

oldu mu ☺️☺️

İlk bildirimim
3 Ocak
Menüm
Sabah : ıspanaklı yumurta ,2dilim tam buğday ekmeği
2tatlı kaşığı lor , şkersiz çay
Öğlen : bir cennet meyvesi 3 ceviz
Ara : bir kupa süt (içine neskafe attım ) (?)
Akşam : brokoli Havuç kabak karnabahar haşlama, 6kaşık sarımsaklı yoğurt , şehriyeli salata

-akşamları en geç saat 18 19 a kadar akşam yemeğimi yiyorum günde 3 litre su içmeye özen gösteriyorum su miktarımı saat 12gbi bildireceğim

oldu mu ☺☺
Ilk gun menun harika olmus canim ,tebrik ediyorum:)
Hic egzersiz, ya da hareket etmeni saglayacak ev isi, alisveris, temizlik vs yaptin mi bugun?

Back
X