Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk gun menun harika olmus canim ,tebrik ediyorum:)
Hic egzersiz, ya da hareket etmeni saglayacak ev isi, alisveris, temizlik vs yaptin mi bugun?
4. TAKIM KATILIM FORMUCanim bu formu doldurabilir misin, uye girisini yapmaliyiz :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Rica ederiz canim, hakettin sen listeyi , guzel kilolar vermeye devam edersin insallah canim :)Yawrukush teşekkür ederim daha kararlı bir şekilde zayıflayacağımı düşünüyorum inşAllah
Anladim canim kusuruma bakma, cok kucukmus bebislerin.Özge canım Benim bebekler henüz 3aylık o yüzden hiçbiryer gidemiyorum ve sezeryandan kalan diz ağrım ve topuk ağrım geçmedi o yüzden yürüyüşe de henüz başlayamadım ama ev işi yemek falan 1 saat yapmışımdır toplamda .emziriyorum ben aynı zamanda mama veriyorum sağlıklı beslenerek az yiyerek şekeri hayatımdan çıkararak zayıflamak istiyorum . Sürekli bebeklerle ilgileniyorum anlayacağın![]()
Hosgeldiniz aramiza, ben ozge, takim kaptaniyim,4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :birniyetmeselesi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:memur
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:Antalya
Boyunuz :170
Kilonuz:78,69
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :sporu bırakıp iştah açılması
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Rahat, sağlıklı ve mutlu bir yaşam
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?Hayır ilk defa katılıyorum
Cok guzel olmus canim, sporlar sahane, menuler guzel, su miktari iyi.Selam kızlar
Perşembe menüm
Sabah
Yarım bazlama tos, çay
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam 19:00
İşkembe çorbası, Bulgurlu ıspanak yemeği., yoğurt
Ara öğün (aksam 8 ile 12 arası)
2 tatlı kaşığı muhallebi, çeyrek nar, çeyrek ayva
Spor:2 saat basit temizlik
Su 2 lt
Cuma menüm
Sabah 11:30
1,5 haşlanmış yumurta, 1.5 dilim tam buğday ekmek, Bi kk peynir, 7 zeytin, domates, salatalıl, havuç
1 tatlı kaşığı keçiboynuzu
Ara öğün 14:00
Şekersiz Türk kahvesi, sade soda
Akşam 19:00
1 dolu tabak kabak yemeği, 2 kaşık Bulgurlu ıspanak yemeği, 1.5 dilim tam buğday ekmek
Su 2 lt
Spor
15 dakika tempolu koşu
3x12 omuz press
3x10 arka omuz
4x12 göğüs çekme
4x15 squat(3 kilo ağırlık ile)
4x15 ön bacak
4x15 arka bacak
3x15 iç bacak
3x15 dış bacak
4x15 side squat
4x20 kick back
1,2 saat temizlik
Kozmogirl17
Yawrukush
Telefon uygulamasi kullaniyorsaniz bilemeyecegim ama , websitesinden giris yapiyorsaniz sag ust kosede bildirimlerinizi gorebilirsiniz.Bu sitenin bildirimlerini acaba nasıl takip edebilirim uygulaması falan yokmu
Yaa teşekkür ederimm şimdi bile spor yapıyorum bakalım inşallah veririm kiloları artık eşimle beraber diyet spor yapıcazRica ederiz canim, hakettin sen listeyi , guzel kilolar vermeye devam edersin insallah canim :)
Anladim canim kusuruma bakma, cok kucukmus bebislerin.
Sut kokulular, mis gibi kokuyorlardir, Allah bagislasin, sanada guc kuvvet versin.
Hic kolay degil ikiz buyutmek, takimdahaeshin buse arkadasimizin ikiz kizlari var :)
Cok kolayliklar diliyorum, kendinede dikkat et ,yediklerin duzenli olsa zaten rahatlikla kilo verirsin :)
Hosgeldiniz aramiza, ben ozge, takim kaptaniyim,stitch ve
Kozmogirl17 arkadaslarimizda kaptan yardimcilarimiz, 31 yasindayim ben, 2 oglum var, evliyim, yurt disinda yasiyorum.
Spor yapan birisiymissiniz, rahatca kilolari verirsiniz diye dusunuyorum.
Hergun menu, ictigimiz su miktari ve yaptigimiz egzersizlerimizi yazip, paylasiyoruz.
Beraber guzel kilolar verecegimize eminim :)
Harika hele ki yaniniza diyetinize, sporunuza destek biriside varsa daha kolay ve zevkli olur :)Yaa teşekkür ederimm şimdi bile spor yapıyorum bakalım inşallah veririm kiloları artık eşimle beraber diyet spor yapıcaz
Canim odullu bir menu olmus, bugunu odule sayalim ama lutfen yarindan itibaren sIki diyet, anlastik mi??Sabah
Mısır gevreği
Süt
Gün içinde 500 ml limonlu su içtim.
Öğlen
1 tane çizi kraker
Ara
Elma
Akşam
1 kaşık kısır
Patates oturtma
Çorba
Yarım dilim ekmek
Ayran
Ara
Bir tane bisküvi
Küçük bardak viski
Spor
3 saat yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet
Su:2L
Eşimi heyecanla bekliyorum.Yawrukush
stitch
Kozmogirl17
diğer cuma gruplarıyla mi yarışıyoruz, kusura bakmayın sitede yeniyim, bir de mobil uygulaması var mı buranınKizlar bu haftanin 6.si olduk ve malesef takimimiz , dusuk yuzdemizden dolayi ceza aliyor.
Haftaya ilk 3e girmeliyiz, haydi kemerleri sIkalim :)))
Spora ek olarak;Sabah
Mısır gevreği
Süt
Gün içinde 500 ml limonlu su içtim.
Öğlen
1 tane çizi kraker
Ara
Elma
Akşam
1 kaşık kısır
Patates oturtma
Çorba
Yarım dilim ekmek
Ayran
Ara
Bir tane bisküvi
Küçük bardak viski
Spor
3 saat yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet
Su:2L
Eşimi heyecanla bekliyorum.Yawrukush
stitch
Kozmogirl17
Anlaştık. Benim de planım buydu. İnşallah krize girmemCanim odullu bir menu olmus, bugunu odule sayalim ama lutfen yarindan itibaren sIki diyet, anlastik mi??