• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaslar haftaya cuma gunune kadar, eslesen arkadaslarim birbirlerine destek olacak, menulerine yorum yapacak, spor yapmaya tesvik edecek, yememesi gereken bir seyi yemesin diye esler birbirine destek olacak, diger es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler. :)
Haftaya cuma gunu verdikleri kilo yuzdelerine gore, 1. olan es grubu diledikleri bir tatliyi yemeye hak kazanacak.
Herkese keyifli , bol rekabetli , cok kilo vermeli bir hafta diliyorum.:KK200:

Yawrukush Yawrukush canim merhaba. Biraz daha iyiyim sukur kizlarim iyilesti. Kaburga agrisi cok fenaymis. Insallah artik daha cok burdayim
Sen nasilsin? Annen yaninda mi 😊
Esim yok sanirim son zamanlarda takip edemedigim icin 😅
Cuma menumu yazayim
Sabah: 1 yumurta, 1 kasik lor peyniri, 1 dilim salam, 1 dilim ekmek, 1 kucuk pankek
Ogle: 1 yumurtali kiymali yumurta,yogurt, salata
Aksam: karnabahar mantisi
Ara: 1 ince dilim yas pasta
su:3.5 litre
Spor: 1 saat ev isi

Yawrukush Yawrukush canim merhaba. Biraz daha iyiyim sukur kizlarim iyilesti. Kaburga agrisi cok fenaymis. Insallah artik daha cok burdayim
Cuma menumu yazayim
Sabah: 1 yumurta, 1 kasik lor peyniri, 1 dilim salam, 1 dilim ekmek, 1 kucuk pankek
Merhaba canim senden haber almak ne guzel.
Biraz daha iyiyim demissin cok sevindim.
Annem burada, beraberiz, iyiyim canim cok sagol.
Sen cumadan cumaya bildirim yapiyorsun diye eslestirmeye eklememistim, dilersen ekleyeyim canim :)

Günaydın kızlar sayın grup yöneticim Yawrukush Yawrukush dün suyumu 2,5litre içtim yazamadım .
.
.
Melegimkorusun Melegimkorusun merhaba tanışalım ben dün yorum yaptım kendimi tanıttım sizi de tanıyabilir miyiz. Malum eşleşmişiz artık destek olmalıyız birbirimize
Slm canım ben melek 34 yaşındayım , 4 yasında bir oğlum var , Almanya da yasıyorum, çalışmıyorum. benim bu kalan kilolarım hipotşroid sonrası aldığım kilolar hamilelik ve doğum kilolarım gitti hatta hamile ksldığım kilodan 8 kilo azım 🥰🥰 hedefim 5 li rakamları görmek en son 2011 de gördüm sanırım, o yüzdende çok yavaş gidiyor benim kilo yıllardır üzerime yapışan kilo

Son düzenleme:
Bol eksili güzel bir diyet günü olsun inşallah 🤲💜
Günaydın 🤗🤗 senin kilolar İnan sağlıklı beslenip bebekleri emzirdikce gidecek , ben en çok kiloyu lohusalığımda aldım süt yapsın diye dünyaları yedim o kadar pişman oldum ki süt yapan bol su ve emzirmek, sağlıklı ve beslenirsek süt de kaliteli oluyor bence. Sen beyaz un, şekerli gıda, paketli gıdalardan uzak durduğum zaman gider, emzirdiğini için bence mutlaka ara öğün yapmalısın ,

Merhaba canim senden haber almak ne guzel.
Biraz daha iyiyim demissin cok sevindim.
Annem burada, beraberiz, iyiyim canim cok sagol.
Sen cumadan cumaya bildirim yapiyorsun diye eslestirmeye eklememistim, dilersen ekleyeyim canim :)
Canim cok sevindim annenle zaman gecirmene😊
Artik hergun duzenli gelip bildirim yapacagim insallah ama eslestirmeler yapilmis bi dahaki sefere artik. ben herkesle eslesmis olayim bu hafta 😂

3 ocak cuma menü
Kahvaltı
2 yumurta tavada
1 dilim kepekli ekmek
1 salatalık
7 zeytin

Öğle
1 dilim peynirli börek😑

Akşam
7-8 kasık brokoli karnibahar salatasi bol yesillikli
3 kaşık yogurtlu eriste

Su
1 lt anca
Bol çay😁
Spor
15 dk leslie
6460 adım😁
Börek dışında beni rahatsız etmedi o da ödül olur 🤗 su baya az olmuş canım
Cuma menumu yazayim
Slm canım hoşgeldin toparlanmana sevindim menü iyi yalnız gece ki pasta olamış en azından gündüz yeseydin ödül için çok daha iyi olurdu su şahane 🤗

Günaydın hanımlar hafta sonunuz güzel geçsin , çok şükür burda tatil bitiyo oğlan kreşe, eşim işe başlıcak sersem oldum onlar evdeyken tüm düzenim değişti evdeler diye sürekli olanlara birsey pişireceğim derken benim diyet baya sınandı şükür bitiyor 😂😂 Şubat ortasına kadar 59 u ucundan görebilir miyim acaba ya 🤔🤔

birniyetmeselesi birniyetmeselesi bu hafta eşmişiz. Sevindim açıkçası. Neler yapıyorsun? Umarım keyfin yerindedir.
Günaydınlar, çook sevindim bende, inşallah Cuma’ya kadar verimli bir hafta geçiririz, gruptada yeniyim, ben biraz geç uyandım bugün aç karnına tartıldım dün ilk kilo bildirimini yapmıştım 78,60 çıkmıştı, sabah tartılınca 77,80 çıktı, şimdilik gayet iyi gidiyor. Senin kilo durumu ve keyifler nasıl?

valla öyle bacim kisilere verdigimiz sözlsr ise yaramadj bir de bunu denicez napalim :)
Benim daha tam 15 gün olmadı pazartesi olacak 3.5 kilo verdimm 🤗🤗

Bende işe yaradı yoksa azıcık ucundan diyip yiyorum ben kiii burada çok azar işitmişimdir 😄😄kaptanlarım hatırlar aşırı karbonhidrat ve sağlıksız şeyler yiyordum
vaaaay dostum artik esiz bakalim ben de 12 sine kdr Yemin ettim insallah bendede ise yarar deni daha yakindan tabiyayim sevgili esim anlat dinliyorum :)
Cuma menüm
10:00
2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir, 1 tatlı kaşığı tereyağ , naneli zencefil çayı

13:00
Biraz kereviz şapı ile humus yedim
Kesmedi pek

14:30
1 dilim ekmek, 50gr ton balığı

16:00
Zencefilli yeşil çay

18:00
1 bardak süt, 1 yulaflı bar
( bugün karbonhidrat bol oldu 😩)

Su: 1,5-2 litre
Spor: 7000 adım
Yawrukush Yawrukush @Kozmogirl17 stitch stitch
bence gayet iyi menün üzülme

Günaydın 🤗🤗 senin kilolar İnan sağlıklı beslenip bebekleri emzirdikce gidecek , ben en çok kiloyu lohusalığımda aldım süt yapsın diye dünyaları yedim o kadar pişman oldum ki süt yapan bol su ve emzirmek, sağlıklı ve beslenirsek süt de kaliteli oluyor bence. Sen beyaz un, şekerli gıda, paketli gıdalardan uzak durduğum zaman gider, emzirdiğini için bence mutlaka ara öğün yapmalısın ,
Evettt çok haklısın canım bende süt olsun dıye 3 ay boyunca tedımm artık kestım

Back
X