• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pazar menüm
11:00
Pırasalı omlet, 3 zeytin, 1 yemek kaşığı lor peyniri, 1 dilim ekmek, 1 yk humus, domates, yarım havuç

14:00
2 kuru incir, 2 ceviz, sade Türk kahvesi

17:30
1 kase tarhana çorbası, 1 tabak yoğurtlu lahana salatası ( beyaz lahana, yarım havuç, 2 ceviz, 3 yk yoğurt, tuz , 1 yk sirke , limon )

19:00
Zencefilli yeşil çay

Su: 2,5- 3 litre
Spor: 45 dk Leslie , 150 mekik

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch AppLesma AppLesma

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Cuma gününe tren bileti aldım kardeşlerimin de okulu ara tatile girince eve birlikte dönelim dedik. Onları bekliyorum şimdi .Takımdan 63.0 kg ile ayrılmıştım. Sabah 63.7 çıktım .cumaya kadar vermeye çalışacağım fazla olan kısmı . burda diyet yapması çok zor oldu .

İyi geceler kızlar pazar menüm
Sabah 11:00
Menemen, 2 dilim ekmek, çay
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi, filtee kahve, 2 adet kepekli grissini
Akşam 18:30
Tabuklu pilav, salata, ayran
Spor: tüm gün temizlik yaptım
Su 2 lt
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch birniyetmeselesi birniyetmeselesi eşim naptın beni de etiketle

Gecmis olsun canim, simdi nasilsin?

Guzel menu canim, luppo var ama emziriyorsun , sorun yok :)

Iyi haberinizi duydum cok sevindim Huzurcum, masallah aslan parcasina, hemencecik toparlasin insallah..
Bekliyoruz yarin canim :)
Bizlerde iyiyiz cok sukur, cuma gunu 7. olduk malesef..

Dikkat edebildigin kadar dikkat et canim kendine, her fisatta dinlendir ayagini :KK43:

Canim doktora gidince, saglikli haberlerini bizimlede paylas, meraktayiz hepimiz tamam mi...
Ayrica sohbete her zaman bekliyoruz , bebis geliyor diye boslama bizi.
Senden de Allah razi olsun, biz bir aileyiz bunu sakin unutma, saglikla gelsin bebisimiz...:dua::KK200:

Oyy oyy oyyy menuye bakkk :)
Afiyet olsun canim hakettin sen bu ogunu, sebastian nasildi?

Bu nasil muazzam bir fark, bayildim...
Bu halinle cok cok guzelsin , sakin bir daha kilo alma melegim...:KK36:

Cok guzel menu canim.:KK36:
Canmm çok teşekkür ederim.tamm haberdar ederim size. Çok tatlisinnn ya☺️😘bana her zaman çok iyi geldiniz.opuldunuz😘😘😘

:KK9: :KK9:

Canım instagramda çok görüyordum cheseekekin orta kısmı gibi tamamı canım hafif bir tatlı ama çok abartıldığı kadar değildi bence 😂

Güzel bir gün canım

Canım ceza verilecek kadar değil bence gerçi kaptanımız ne karar verir bilmem 🙈 sen zaten gece bebekleri emzirirken ondan fazlasını yakarsın 🤗

Süper canım :KK9:

:KK9::KK9:

3 krep fazla gibi geldi bir an ama zaten gün içinde başka karbonhidrat olmadığı içim güzel bir gün olmuş bence 🤗

aynen minikbir şeydi

Teşekkür ederim bende iyiyim, şuan diyette gayet iyi gidiyor, Birikizmeselesi Birikizmeselesi nden korkuyorum 😂 ama bu hafta birinciliğe oynicaz 😂

hiç korkma kuzum artık az az gider bence o ilk sefer başladım diyeydi artık az veririm :((

Kızlar bu iki resim arası 1 yıl ve ben bu elbisemi en son 2012 yılında giymiştim ve o zamandan beri sığmıyordum ve dün olunca o kadar sevindim ki 🙈😃
Süpersin süperrr çok sevindim senin adına

Huhhhuuuuı muhteşem çok fark etmiş :) yakında bol bile gelir
Saol canım 🥰
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Cuma gününe tren bileti aldım kardeşlerimin de okulu ara tatile girince eve birlikte dönelim dedik. Onları bekliyorum şimdi .Takımdan 63.0 kg ile ayrılmıştım. Sabah 63.7 çıktım .cumaya kadar vermeye çalışacağım fazla olan kısmı . burda diyet yapması çok zor oldu .
Çokta almamışsın canım gider o Cuma’ya 🤗 aramıza dön artık ☺️ sen nasılsın operasyon geçirdin mi ? İşe ne zaman başlıyorsun canım tarih belli oldu mu ?
Pazar menüsü
Sabah: Menemen, 5-6 adet kızartma, bir dikim ekmek, 3 çay kaşığı bal, 2 çay, 4 adet zeytin, çok az beyaz peynir

Ara öğün: portakal, mandalina

Akşam: barbekü soslu tavuk, makarna çok az, salata

Su maalesef yine az oldu
Menü güzel olmuş canım
İyi geceler kızlar pazar menüm
Sabah 11:00
Menemen, 2 dilim ekmek, çay
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi, filtee kahve, 2 adet kepekli grissini
Akşam 18:30
Tabuklu pilav, salata, ayran
Spor: tüm gün temizlik yaptım
Su 2 lt
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch birniyetmeselesi birniyetmeselesi eşim naptın beni de etiketle
Güzel bir gün olmuş canım
Süpersin süperrr çok sevindim senin adına
Saol canım darısı basına inş
12 Ocak menüm

12:00 : patatesli yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği kaşar

17:00 sütlü filtre kahve şekersiz

19:00 cennet meyvesi1adet ve 1kase yoğurt

su : 1.750 litre
Spor:1saat yürüyüş
Yawrukush Yawrukush stitch stitch DeryaOnDiet DeryaOnDiet Kozmogirl17 Kozmogirl17
Canım yediklerin çok az sen emzirdiğini için muhtemelen çok çok fazla yakıyorsun böyle gidersen süt de azalır birde vücudu aç bıraktığın için vücut kendini korumaya alıp metabolizman yavaşlar canım

En sonunda yazabiliyorum ama bu seferde oğlan uyumadı tepemde
Pazar menü
Sabah pırasalı peynirli 2 yum omlet 1 dilim tb ekmek 3 zeytin
Ara
1 avuç çerez yeşilçay
Ara
Yarim ayva
Akşam
Et kavurma bil salata yarim kaşık pilav (pişmesi nasil olmus diye baktim) 2- 3 çatal turşu
2.5 l su
Spor ayağım ağrıyor diye yapamadim ama akşama kadar evde koşuşturmaca

Melegimkorusun Melegimkorusun
Yawrukush Yawrukush
Kozmogirl17 Kozmogirl17

Saol canım 🥰

Canım yediklerin çok az sen emzirdiğini için muhtemelen çok çok fazla yakıyorsun böyle gidersen süt de azalır birde vücudu aç bıraktığın için vücut kendini korumaya alıp metabolizman yavaşlar canım

aynen canım İnan vakit bulamadım yemeğe .. bugün bebekleri bırakıp arkadaşlar larla buluşmaya gittim SAN sebastiyanlar profiteroller havada uçuştu Tatlılar ama ben yarışmayı kazandığım halde tatlı hakkım olduğu halde yemedim . Sadece kahve içtim . Eve geldiğimde geçti saathazırlasam daha da gecikecektim bebekler durmuyordu yoğurt yedim . Suyumu bile zor içtim . Günler nasıl geçiyor anlamıyorum bebeği olanlsr yemek yemeğe vakit bulamazsın dediklerinde çok komik ve saçma gelirdi ama doğruymuş .. evde atıştırmalık sağlıksız şeyler var çikolatalar kekler vs ama karnımı doyurmak için onlara başvurmak istemiyorum inşaşşah sütüm kesilmez bol su içmeye çalışıyorum bugün içtiğim su miktarı yanlış yazdım 2,5 olacaktı kaptan Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17 DeryaOnDiet DeryaOnDiet

:KK9: :KK9:

Geçmiş olsun canım

:KK9:

Ayy sorma fena oldu 🙈🙈ama midem kötü oldu akşamları o kadar yemiyordum rahatsızlandım ama akşam eve gelirken 45dk yürüdük ve zencefil çayı yaptım eve gelince 🙈🙈

Hayırlı olsun eşleşmeler canım inş birinci oluruz cankm 🤗 senin menüler şahane

Geçmiş olsun canım çok ayakta kalmamaya çalış oturduğunda da ayaklarımı uzat ve altına birşey koyup ayağını yükselt canım

Sağol canım 🌸🌸

Canim haber veremedim size kusura bakmayin oglum o gün iyiydi hafif kaniyordu dikis gibi yaptillari bandajin altindan ama sonra acilma oldu hoplayio zupladi mi ne yaptiysa tekrar hastane dikis olaylarina girdik size haber veremedim sen de kusura bakma sevgili esim üc kucuk cocukla hastane icee disar haber veremwdim sana Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi

Canım ne demek iyi bile yetişiyorsun maşallah sağlık herşeyden öenmli herşeyden 🌸🌸

Çok geçmil olsun Rabbim şifa versin

Dun menuler bozulmus takimimizda, hafta sonu rehaveti :) , bugunden itibaen ekstra dikkat edelim canim olur mu?

Guzel bir gun olmus yine canim, tebrikler :)

Cok az yemissiniz kalori olarak, o yuzden cruncha ceza gelmeyecek, odule sayacagim.
Fakat nacizane, yemek miktarinizi cok azaltmayin, vucudunuz kitlik varmis gibi algilayip, her seyi depolamaya baslar ve bu sebeple az dahi yeseniz kilo verememe durumu ile karsilasirsiniz.
Su miktariniza bayildim, afiyet olsun :)

Bol odullu , bol sporlu bir gun olmus canim, fiyet olsun :)

Canim cok gecmis olsun, atesi hep takip edin, yetiskinlerde ates, cocuklardan daha az goruluyor ama cok zorlayabiliyor.
Acil sifalar diliyorum, bizii habersiz birakma....

Amin canim , Allah tum hastalara, esinede sifa versin....

Sağol kaptanım evet baya zor düştü 2 gün nerdeyse hiç düşmedi korkuttu
Şimdi iyi çok şükür 😊
Bu sebeple de giremedim en son hangi gğnü yazdığımı unuttum 😉

Back
X