• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

13 ocak 2020 bugün ne yedim ? ne yaptım ?

Sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 1 dilim beyaz peynir
Öğle : 1 adet rendelenmiş limonlu orta boy havuç
Akşam: 1 kaşık kuşburnu marmelatı (ev yapımı şekersiz ve nişastasız boğaz ağrısı başladı) ile karıştırılmış 3 kaşık süzme yoğurt
Ara Öğün : 1 adet elma
Su : 3100 ml daha devam ediyorum.
Spor : 75 dakika pilates + 2x20 squat + 10 dk bisiklet

tylolhot içtim. kalori değeri varmış o yüzden ekliyorum. (63 kalori)

Akşam: 1 kaşık kuşburnu marmelatı ile karıştırılmış 3 kaşık süzme yoğurt (boğaz ağrısı başladı)

Canım çok az yemişsin bugün hastalıktan mı hep böyle mi besleniyorsun ?

Sporun mükemmel seni tebrik ediyorum 🤗🤗

13 Ocak menüm

Sabah kahvaltı yapmadım

12 00
Bir bardak süt

12 30
1 yumurta
Peynir
Ve kahvaltılık helva

17 00
Yarım tarçınlı elma

17 45
2 y.k karnabahar
Yeşil mercimek çorbası 1.5 kepçe
Pazı kavurması
Salata

Akşam bir ç.b çay

Bugünkü menüm böyleydi canım CEYDOS CEYDOS

Spor olarak da 15 dk yürüyüş.diyebilirim 🙄

kanadali35 kanadali35 Ozlemcim ne var ne yok canim?
@fyzanur nasil oldun canimcim?
@fmad nerelerdesin guzelim?
@Aomine Daiki hamilelik nasil gidiyor canim, bebisimiz nasil?
@sserendipity Eminecim sen nasilsin?
@LaMademoiselle canim senin hamileligin nasil gidiyor, her sey yolunda mi?
@Patlicanmoru , @klbk33 , @DenizinYosunKokusu , @cinecin , @Falanfilannnn , @madamesnow , @besive , @Akrrep , @Ucyuzbesyuz , @MigiMadid , @april22 , @Metem , @Harpy hepiniz iyisinizdir insallah kizlar..:KK200:
Ben iyim canim lisayi bugunde okula yollamadim yarin insallah yollicam , deniz emekliyo ayaga kalkiyo pesinden kosturuyorum yanliz birakmaya gelmiyo hic , firsat bulamiyorum okuyup kaciyom😬 ,

Akşam: 1 kaşık kuşburnu marmelatı (ev yapımı şekersiz ve nişastasız boğaz ağrısı başladı) ile karıştırılmış 3 kaşık süzme yoğurt

Gercekten de ne yedin?🙄 hicbirsey yememissin .

Canım çok az yemişsin bugün hastalıktan mı hep böyle mi besleniyorsun ?

Sporun mükemmel seni tebrik ediyorum 🤗🤗
yemek yemeyi unutan bir insanım malesef. diyet yaptığımda beslenmiş oluyorum aslında. ama evet bu aralar önce diş problemi ve haftasonundan bu yana devam eden halsizliğim yemek yapmamı engelledi.spor 1,5 yıldır pazartesi,çarşamba,cuma rutin devam eden faaliyetim.:halay:

13 Ocak menüm

Sabah kahvaltı yapmadım

12 00
Bir bardak süt

12 30
1 yumurta
Peynir
Ve kahvaltılık helva

17 00
Yarım tarçınlı elma

17 45
2 y.k karnabahar
Pazı kavurması
Salata

Akşam bir ç.b çay

yediklerin süpermiş bununda ötesinde günü sonlandırma saatin harika. doğru yolda olduğun zaten verdiğin kg'dan belli oluyor.

yemek yemeyi unutan bir insanım malesef. diyet yaptığımda beslenmiş oluyorum aslında. ama evet bu aralar önce diş problemi ve haftasonundan bu yana devam eden halsizliğim yemek yapmamı engelledi.spor 1,5 yıldır pazartesi,çarşamba,cuma rutin devam eden faaliyetim.:halay:

Harikasın canım çok geçmiş olsun bu arada dikkat et salgın var h1n1 virüsü diye geçiyor
Elleri sık sık yıkamak lazım hele ki kalabalık ortamlara giriliyorsa
Bende bugün anneme gittiğim için 3 çşit yemiş oldum yoksa bir çeşit yetiyor bana da 😊

yediklerin süpermiş bununda ötesinde günü sonlandırma saatin harika. doğru yolda olduğun zaten verdiğin kg'dan belli oluyor.

Çok sağol canım evet kesinlikle erken vakitte yemeği bırakmak benim en büyük zaferim oldu
Bugün 3 haftam dıldu alıştıö gibi ama sanırm şimdi bir bardak ılık süt içicem heö biraz acıktım hemde midem ağrıyor 😏

Harikasın canım çok geçmiş olsun bu arada dikkat et salgın var h1n1 virüsü diye geçiyor
Elleri sık sık yıkamak lazım hele ki kalabalık ortamlara giriliyorsa
Bende bugün anneme gittiğim için 3 çşit yemiş oldum yoksa bir çeşit yetiyor bana da 😊
Çok sağol canım evet kesinlikle erken vakitte yemeği bırakmak benim en büyük zaferim oldu
Bugün 3 haftam dıldu alıştıö gibi ama sanırm şimdi bir bardak ılık süt içicem heö biraz acıktım hemde midem ağrıyor 😏

salgını duymuştum ama bize uğramaz diyordum.hatta önce anlamadım ne olduğunu spordan döndüm kendimi oradan oraya attım.bir türlü kendime gelemedim.spor yaptığım için enerjim tükendi sandım.kızım geldi belkide regl oluyorsundur anne dedi ona verdiğim cevap yuh artık menapozluyum ben oldu.(regl öncesi böyle olurdum).tylol iç o zaman belkide hasta olacaksındır deyince kendimi dinledim ve boğazımda hassasiyet fark ettim.( biz pek hasta olan bir aile değiliz o yüzden şaşırdım).

Bende erkene çeksem güzel olacak beslenme sonlandırmayı.yanlız seni çok kıskandım süt içmişsin.çokkkk özledim.diyet nedeniyle süt içmeyi bıraktım.en büyük zaafım.içmeye başlayınca alkolikler gibi duramıyorum.

Merhabalar kızlar nasılsınız ?
Beni sorcak olursanız 3 gündür çerkezköydeydim internetim orda hiç çekmiyor hastalık bakımından daha iyiyim iyileştim çok kötüydüm kaç haftadır şimdi iyiyim çok şükür .

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık biber

1 dibek kahvesi

Akşam
3 kaşık sulu köfte
6 kaşık bulgur
Soğan
Yoğurt

Ara
1 bardak meyve suyu
5 tane cicibebe
2 mandalina
Spor
Ev işi
Su 1 litre

👍👍

olsun canim, cok iyi gidiyorsun, bazen boyle olur, sonra tarti birden guldurur yuzunu. sen yeterki yilmadan devam et :KK66:

👍👍

👍👍

👍👍
cok iyi, yalniz greyfurt'u direkt yesen daha iyi :KK66:

👍

👍👍

yaz yaz
bu grupta zayiflamanin yaninda yeni seyler de ogreniyoruz hep 🥰🥰

👍👍

bence yinede sabah veya aksam biraz yiyebilirdin
bence kola hic icme, zero bile olsa :KK66:

👍👍

ben tam bir kahve canavariyim. demek icmesem daglari yiyicem 😁 😁

himm hem kek hem puding. biri olsaymis daha iyiymis.
hala kizinin keki bitmedi mi yoksa? :)

👍👍

👍👍

👍👍

himm tuh, daha yaglama ustune cige degil de hafif birsey olsaymis daha iyiymis, ama sabah da yemeyince tutamadin herhalde kendini

👍👍

2gun ustuste kek :KK43:

oooo afiyet olsun 😳
tabii gecen hafta giden kilolar ile odulu hakettin, ama bakalim bu hafta nasil olucak :)
gerci cok verme de kestaneyi biz yiyelim :KK48:

👍👍

cok az yemissin, o yuzden crunch istedi canin herhalde :)

3krep ustune kazandibi 🙀

:KK9:

gecmis olsun canim, 7den sonra olmus olsun ama İki buçuk cağ nedir? cag kebabi mi? 2bucuk porsiyon mu? cok degil mi? 😯

tuh, puding yerine guzel bir izgara yeseymissin keske

luppo 🙈

hamburgeri marulla yemeyecek miydin? afiyet olsun :)

super :KK9:

👍👍

👍

👍👍

az geldi bu menu cok gozume 🤷🏻‍♀️

👍👍

kacamak oldugu gunlerde adim degil de terleten spor ariyor gozlerim
ama onun harici menu guzel
himm sabah icin ekmek olmasa mi diyecektim ama gun icinde tek yedigin sadece kahvalti olmus ondan birsey demiyorum canim. aksamki meyvenin yanina yogurt yemen cok guzel oomus. Axikmadiysan sorun yok, tam kilo vermelik bir menu olmus orasi kesin

aynen canım yemeğe fırsat çok az buluyorum

canim eger vaktin yoksa yemek yemeye sutun kesilmez ama suyu az icersen sutun kesilir canim. En az 2,5 veya 3 litreyi hedefle gun icinde. Ben emzirdigini biliyordum ama ikiz mi bebeklerin?

evet ikizler aynen günde 3 lıtre içmeye çalışıyorum en az 2,5

:KK9: :KK9: Cok guzel canim.

Menu guzel canim, su neden az oldu ve egzersiz var mi hic?

Guzel birgun olmus canim :)

Bizde seni kocaman opuyoruz :)

Canim izin hakkin var ama neden iyi hissetmiyorsun?
Izne cikinca, kilo aliniyor cok hizli bir sekilde emin misin kuzum?

Yine guzel birgun canim :)

Guzel birgun olmus canim, ayagin nasil oldu?

Canim sen bulusmada kendini tutarak cok iyi etmissin.
Bende senin gibiydim, hala yemek yemeye firsatimin olmadigi zamanlar oluyor.
Ama bebisler buyudukce her sey daha duzene oturuyor. :)

inşallahistediğim kiloya verince bende yerim buluşmalardatatlıları 🤪

salgını duymuştum ama bize uğramaz diyordum.hatta önce anlamadım ne olduğunu spordan döndüm kendimi oradan oraya attım.bir türlü kendime gelemedim.spor yaptığım için enerjim tükendi sandım.kızım geldi belkide regl oluyorsundur anne dedi ona verdiğim cevap yuh artık menapozluyum ben oldu.(regl öncesi böyle olurdum).tylol iç o zaman belkide hasta olacaksındır deyince kendimi dinledim ve boğazımda hassasiyet fark ettim.( biz pek hasta olan bir aile değiliz o yüzden şaşırdım).

Bende erkene çeksem güzel olacak beslenme sonlandırmayı.yanlız seni çok kıskandım süt içmişsin.çokkkk özledim.diyet nedeniyle süt içmeyi bıraktım.en büyük zaafım.içmeye başlayınca alkolikler gibi duramıyorum.

Çok gçmiş olsun canım dikkat et kendine

Süt banada yar olmadı
Mutfak bulaşıklarına girdim unuttum
Bir bardak kadar incir suyu içtim sadece 😀

Iyi geceler internetim yine yok üstüne canim da hiç bişey yapmak istemiyor ruhum çekilmiş gibi keyifsiz bıkkın bi haldeyim belkide yorgunum ondan oldu.
Bugün spor yaparken ayağımı zorlamadım sabah kakınca insallah ağrımaz .
Yazılanları okuyamadım kusura bakmayın yarın insallah bakmaya calısıcam

14 Ocak salı menüm

saat 10:30 az patates soğan kızartması (kaynanam yapmış yemek durumunda kaldım ) , 1kase mercimek çorbası , 1haşlanmış yumurta , 1dilim tam buğday ekmeği , şekersiz çay

saat 17:00 Brokoli haşlama , az salata ,az cacık , bir kase mercimek çorba 2dilim tam buğday ekmeği

20:00 35 gr Antep fıstıklı çikolata (ödülüme sayılsın bir tam kare çikolatanın yarısı oluyor ) , Neskafe şekersiz
2,5 litre su
1saat ev işi
Yarım saat yürüyüş
Kozmogirl17 Kozmogirl17 Yawrukush Yawrukush stitch stitch DeryaOnDiet DeryaOnDiet

İnşallah acelesi yok
normal doğum
Normal dogumsa doktoruna danisip , ne zaman uygun gorurse yuruyuse baslayabilirsin canim :)

Kizlarda yazmislar cok az yemissin dun, bugun daha guzel olur menun eminim :)

13 Ocak menüm

Sabah kahvaltı yapmadım

12 00
Bir bardak süt

12 30
1 yumurta
Peynir
Ve kahvaltılık helva

17 00
Yarım tarçınlı elma

17 45
2 y.k karnabahar
Pazı kavurması
Salata

Akşam bir ç.b çay

Guzel birgun olmus yine canim:)

Ben iyim canim lisayi bugunde okula yollamadim yarin insallah yollicam , deniz emekliyo ayaga kalkiyo pesinden kosturuyorum yanliz birakmaya gelmiyo hic , firsat bulamiyorum okuyup kaciyom😬 ,
Hala okula gitmiyor mu canim, toparlanamadi mi simdiye dek?
Masallah Deniz'e emeklemeye mi basladi :)
Dikkat ein kendinie canim..

Merhabalar kızlar nasılsınız ?
Beni sorcak olursanız 3 gündür çerkezköydeydim internetim orda hiç çekmiyor hastalık bakımından daha iyiyim iyileştim çok kötüydüm kaç haftadır şimdi iyiyim çok şükür .

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık biber

1 dibek kahvesi

Akşam
3 kaşık sulu köfte
6 kaşık bulgur
Soğan
Yoğurt

Ara
1 bardak meyve suyu
5 tane cicibebe
2 mandalina
Spor
Ev işi
Su 1 litre
Canim hosgeldin tekrardan, iyilesmene sevindim :)
Aksamki ara olmamis canim,meyve suyu, cicibebe, mandalina..
Henuz tam toparlanamadigin icin cezadan muaf tutayim ama dikkat et canim menulere..

aynen canım yemeğe fırsat çok az buluyorum

evet ikizler aynen günde 3 lıtre içmeye çalışıyorum en az 2,5

inşallahistediğim kiloya verince bende yerim buluşmalardatatlıları 🤪
Insallah canim, haftada 1 kez tarti sonrasi odul ogunude yapabilirsin :)

Iyi geceler internetim yine yok üstüne canim da hiç bişey yapmak istemiyor ruhum çekilmiş gibi keyifsiz bıkkın bi haldeyim belkide yorgunum ondan oldu.
Bugün spor yaparken ayağımı zorlamadım sabah kakınca insallah ağrımaz .
Yazılanları okuyamadım kusura bakmayın yarın insallah bakmaya calısıcam
Canim bazen hepimizin enerjisi cekiliyor, tukenmis hissediyoruz, umarim bugun kendini daha zinde iyi hissedersin, ayaginida hic zorlama, hatta tamamen iyilesene kadar spor yapmasan daha iyi bile olabilir...

14 Ocak salı menüm

saat 10:30 az patates soğan kızartması (kaynanam yapmış yemek durumunda kaldım ) , 1kase mercimek çorbası , 1haşlanmış yumurta , 1dilim tam buğday ekmeği , şekersiz çay

saat 17:00 Brokoli haşlama , az salata ,az cacık , bir kase mercimek çorba 2dilim tam buğday ekmeği

20:00 35 gr Antep fıstıklı çikolata (ödülüme sayılsın bir tam kare çikolatanın yarısı oluyor ) , Neskafe şekersiz
2,5 litre su
1saat ev işi
Yarım saat yürüyüş
Kozmogirl17 Kozmogirl17 Yawrukush Yawrukush stitch stitch DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Guzel menu olmus canim, afiyet olsun :)

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
ciseak77
Stitch
Elizan-seyma:KK200::KK200:
Ceyda76:KK200: :KK200:
Birikizmeselesi:KK200::KK200:
AppLesma:KK200::KK200:
Ponki12
allymcbeal :KK200::KK200:
Birniyetmeselesi:KK200::KK200:
mifihafa:KK200: :KK200:
angelnesss
Gonulmeyvesi:KK200::KK200:
Huzurvermeyolunda
nnurc
Melegimkorusun
@Ponki12 nerelerdesin canim, diyete devam ediyor musun?

Günaydın😀aslında akşam bunları yazarken uyuyakalmışım.yorucu bir gündü alışveriş filan yaptım haftasonu bir yerlere gitmeyi planlıyoruz.

08:00 kepek ekmeği ile kaşarlı tost ve zeytin
13:00 1 kase mercimek çorbası ve dana etli dürümün yarısı
19:30 1 kase mercimek çorbası ve bol salata

3 litre su içildi
8516 adım atıldı

Monica_ Monica_ Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17

Back
X