• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aç kalıp birden yemekten olmasın 😂 değilse karbonhidrat, domates ve tavuk yediğin günleri gözlemle. Ayrı ayrı tabiii çevremde bunlardan midesinde ağrı oluşan kişiler var.

İşe yarar umarım 💗💗💗bebe aspirinini bir araştır istersen etkisi olduğu söyleniyordu
himm neredeyse haftanin iki uc gunu tacvuk, domates ve karbonhidrat yiyorum hem de beraber :P

İyi aksamlar
Sabah
2 haslama yumurta az peynir 3 zeytin 1 ince dilim ekmek cay maydanoz roka nane
Ogle
6 kasik bulgur pilavi 3 kasik kuru fasulye yogurt sirkeli sarimsakli pancar
Ara 2 parca gong misir
Aksam
Yesilcay limonlu bir kare eti biitter cikolata
Gunu kapadim yemek olarak

Su
2lt lt icmeye devam
Spor
yuruyus 40dk tempolu
Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17

eşim harika bi menü. ben bu kadar yesem çok acıkırdım
sporun da suyun da çok iyi
Off sorma eşim bi de kilo vermem hızlansa keşke sanırım belli bi yaştan sonra metabolizma yavaşlıo spor için çok zaman ayıramıyorum ama onu da tamamlarsam olacak bu iş inşallah.

İyi akşamlar herkese😀

08:30 kepek ekmeğine kaşarlı domatesli tost
13:00 1 kase ezogelin çorba 1 adet lahmacun salata ve yoğurt
18:30 1 yemek tabağı bol yoğurtlu mercimek yemeği

2,5 litre su içildi içmeye devam ediyorum.

spor yok 😢 ev işi aktivitesi sayılırsa çamaşır asacağım ve bulaşıkları yerleştirdim😀😀

Monica_ Monica_ Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Iyi aksamlar hanımlar bugün biraz daha iyiyim dune bakarak k
oğlum gece 4-5defa uyandı diş çıkaracak sanırım
Bugün kü menüm
Sabah
Dünden kalan tavuklu salata 2 dilim ekmek
Ar 1 avuç cedez
1.5 kepçe tavuklu çorba çocuklara yapmıştım
Ara
Biraz kabak çekirdeği.
Akşam bol salata yanına yoğurt
lesie 3 mil
Şu 2 litre

Aç kalıp birden yemekten olmasın 😂 değilse karbonhidrat, domates ve tavuk yediğin günleri gözlemle. Ayrı ayrı tabiii çevremde bunlardan midesinde ağrı oluşan kişiler var.

İşe yarar umarım 💗💗💗bebe aspirinini bir araştır istersen etkisi olduğu söyleniyordu

Sen diyince baktım canım pıhtılaşma sorunu olanlara doktor verebiliyormuş sanırım düşük falan olmasın diye

14 Ocak menüsü

Sabah 09 45

1 yumurta
2 adet zeytin
Peynir
1 2 çatal tahin pekmez
Salata

Öğlen 12 30
Bitki çayı

İkindi 16 30
Cevizli sucuk

Akşam 18 00

Yarım kepçe tavuklu çorba
2.y.k patates
Biraz salata
5 çatal peynir helvası
1 bardak ayran

Su pek içemedim yatana kadar içerim inşallah
10 dk yürüyüş yaptım
Yarım saat ev işi

Bugünüm böyleydi CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

Kizlar hepinize iyi aksamlar kazaydi mazaydi derken pazartesi duzene giricem diye bekliyordum ama malesef oturmamisti pazartesi kursa baskadim esim evde bebege bakiyor ben buyukleri hazirlayip okullarina biraktiktan snra 8.30 daki dersime yetisiyorum hava karaik oldugu icin cocuklar uyanamiyor giydir hazirla cik derken stresli ve kendi acimdan duzensiz geciyor persembe gunu uc ayligina kayinvalidem kayinpederim geliyir memleketten eskiye nazarwn daha duzenli olur yemeklerim malum evde buyuk oluncs yemegin salatan full oluyo bakalim hayatimizin yeni donemine girdik ins alisiriz bu duzene de dualarinizi beklerim z;)

14 Ocak menüsü

Sabah 09 45

1 yumurta
2 adet zeytin
Peynir
1 2 çatal tahin pekmez
Salata

Öğlen 12 30
Bitki çayı

İkindi 16 30
Cevizli sucuk

Akşam 18 00

Yarım kepçe tavuklu çorba
2.y.k patates
Biraz salata
5 çatal peynir helvası
1 bardak ayran

Su pek içemedim yatana kadar içerim inşallah
10 dk yürüyüş yaptım
Yarım saat ev işi

Bugünüm böyleydi CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Eski esim canimcim nasilsin ugrayamiyirum bu aralar ama yarin donmeyi dusunuyorum senn menun super dostum ben de su yemini yenilesemmi diyorum ne dersin

Eski esim canimcim nasilsin ugrayamiyirum bu aralar ama yarin donmeyi dusunuyorum senn menun super dostum ben de su yemini yenilesemmi diyorum ne dersin

İyiyim çok şükür canım sen nasılsın evladın nasıl oldu ?
Yemin beni tuttu ondan devam ediyorum
Başka türlü karar versem de illa ucundan köşesinden yiyordum şimdi direk ben yemiyorum onu diyip çıkıyorum işin içinden
Dün hastaneye gitmiştim belki kan alırlar diye kahvaltı yapmadım eşim de illa sana bişey alayım dedi 😊 koskoca markete girdim dolandım dolandım huysuz çocuklar gibi onu yemem onda un var diye diye hiç birşey alamadım en sonunda küçük bi süt aldım 😄 başka bi markette krokanlar görmüştüm dedim bide ondan alalım sütle yerim neyse gittik aldık kasada görevli malesef bu ürün sisteme girilmediği için satamıyoruz dedi 😄😄

Herkes bana ve diyetime destek oluyor çok şükür 😄😄

Yani sen kesin karar ver yemin etmek sanada iyi geldiyse tekrarla bence

A allymcbeal eşim nasılsın, bugün ki menüm biraz kötü oldu 😞yarına telafi edeceğim

Sabah: yeşil elma

Öğle: barbekü soslu tavuk, patates kızartma az miktar, salata, cola zero

Akşam: az işkembe çorbası, çöp şiş, bol yeşillik 3 dilim ekmek, 4 sıkım çiğ köfte, ayran, çok az kabak tatlısı

2 LT su
50 dakika eliptik spor

Akşam çok oldu, eşim sürekli beni yoldan çıkartıyor bir daha uymicam ona kaptan cezam neyse ver 😇

Bende iyiyim canim cok sukur.
Yemek hazirligi,cocuklarin doktor kontrolleri, okulda toplanti derken her an bir kosturmaca icindeyiz.
Sizlerde neler var neler yok?
Valla kaptan bugün ki menüm biraz kötü cezanı bekliyorum 😒 hakettim cezayı

Kizlar editor kaptan bireysel siralama listesini guncellemis, listede olan arkadaslarim bireysel derecelerini buradan gorebilirler. :KK200:

A allymcbeal eşim nasılsın, bugün ki menüm biraz kötü oldu 😞yarına telafi edeceğim

Akşam: az işkembe çorbası, çöp şiş, bol yeşillik 3 dilim ekmek, 4 sıkım çiğ köfte, ayran, çok az kabak tatlısı

2 LT su
50 dakika eliptik spor

Akşam çok oldu, eşim sürekli beni yoldan çıkartıyor bir daha uymicam ona kaptan cezam neyse ver 😇
Canim 15dk yuruyus cezasi gelir bu menuye, kotu degil ama miktar olarak cok yemissin bence...

2 LT su
50 dakika eliptik spor

İyiyim canım sen nasılsın, maşallah güzel yemişsin fakat iyi yemissin 😂moral bozmak yok yarın telafi ederiz su ve spor süper

İyi akşamlar kızlar
Salı menüm
Sabah 11:00
Sucuk sote, 2 dilim tam buğday ekmek, 10 tane yeşil zeytin 😂
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam 17:00
5 kaşık tavuklu pilav(pirinç), ayran
Ara öğün
6,7 tane kestane
Su 2 lt
Spor 4 saat ev temizliği
stitch stitch Yawrukush Yawrukush @Kozmogirl17 birniyetmeselesi birniyetmeselesi

Back
X