• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
DeryaondietODUL :KK200:
CeydosEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
fyzanurEn Büyük TÜRKİYE 10DK Y:KK200::KK200:
isimsiz965En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
zeynebzeyneb:KK200: 50M
AppLesmaODUL En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
Yawrukush:KK200: :KK200:
gulum7:KK200: :KK200:
Meryem1306En Büyük TÜRKİYE 10DK Y
BlanchKahkul
ArriettyEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
DDeeRRiiNN41ODUL En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
milkkEn Büyük TÜRKİYE MUAF
Kozmogirl17 ODUL 10DK Y
plasticwomanEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
diyetlikadin
Asena87En Büyük TÜRKİYE 10DK Y:KK200: SPOR?
mifihafaODUL En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
angelnesssEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
angelnesss angelnesss , milkk milkk , @diyetlikadn , @BlancKahkul , M Meryem1306 menulerinizi bekliyorum kizlar.
:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
DeryaondietODUL :KK200:
CeydosEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
fyzanurEn Büyük TÜRKİYE 10DK Y:KK200::KK200:
isimsiz965En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
zeynebzeyneb:KK200: 50M
AppLesmaODUL En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
Yawrukush:KK200: :KK200:
gulum7:KK200: :KK200:
Meryem1306En Büyük TÜRKİYE 10DK Y
BlanchKahkul
ArriettyEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
DDeeRRiiNN41ODUL En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
milkkEn Büyük TÜRKİYE MUAF
Kozmogirl17 ODUL 10DK Y
plasticwomanEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
diyetlikadin
Asena87En Büyük TÜRKİYE 10DK Y:KK200: SPOR?
mifihafaODUL En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:
angelnesssEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
angelnesss angelnesss , milkk milkk , @diyetlikadn , @BlancKahkul , M Meryem1306 menulerinizi bekliyorum kizlar.
Günaydın dun bebeği uyuturken uyuyakalmisim o yuzden menumu giremedim. 29.subat menu;
Sabah 2 domates marul 40 gr kdr tulum peynir 2 dilim ekmek 4 zeytin 1 haslanmis yumurta
Öğlen yarim tost
Ara bir avuc kuru üzüm
Aksam nohut yemegi bol salata
Yarim saat yuruyus ve 10 bardak su

Son düzenleme:
@Aomine Daiki , tomrs tomrs , @LaMademoiselle takimimizin hamile fistiklari nasilsiniz?
@tuzsuz_ruh canim nasilsin?
@Derya_the_queen , @kanadali35 nasilsiniz canlar?
@Huzurvermeyolunda , @Ucyuzbesyuz , @AKovser, @Melegimkorusun , @Gonulmeyvesi , @cinecin , @Harpy , @Falanfilannnn , @besive ozlettiniz kizlar sizde..
Bu vesileyle sizlerinde bir kulaklarinizi cinlatayim istedim.. :KK200:
Canmmmm iyim çok şükür 😍😘😘sen nasılsın. Hamilelik şimdilik iyi gidiyor.3aylik olacağım. Dünden beri biraz boğaz ağrısı var.bol bol dinlenmeye çalışıyorum.bulantilarim vardı biraz hafifledi. 63 kilodan 59 kiloya indim🙈çok mutlu oldum bende çok özlemişim takımı mi😍

Günaydin kizlar

Size soz verdim o yuzden resimli bildirim yapiyorum özgecim Yawrukush Yawrukush benide alirmisin listene dunku pideler yine baya dokunmus bana resmen 1 kilo oynamis cunku 72.8 geliyordum bugun 73.8 le karsinizdayim
Bugun bi pasta isim var firsatim olursada leslie yapicam tabi kimse gelmezse supriz yapip hadi bismillah deyip basliyorum kizlar PhotoGrid_1583047778396.webp

Egzersiz yapabildin mi canim, ya da ev isi?
Menun gayet guzel, ictigin su miktarinida yazarsan cok guzel olur..

Menun gayet guzel canim afiyet olsun :)

Yine cok guzel birgun olmus :)

Canimm cuma gunu kurabiyelerini al aksam cayina gel, bekliyoruzzzzzz :)))

Tamam canim, bebisinin oldugunu bilmiyordum kusuruma bakma, kendini cok zorlama yeni dogum yaptiysan..

Gecmis olsun canim, merak ettim seni..
Sitede herhangi bir konuda yardima ihtiyacin olursa, her zaman buradayim. :KK200:

Tesekkur ederim gec de olsa ozen gosterip paylastigin icin.:KK36:

Canim senin yeniden menulerini gormek ne guzel :)
Bu menuyu odule sayayim, malum pide var, az da olsa pilav patates var..
Ozlemisim :)

Cok cok guzel menu , cok begendim, su miktarinda iyi, egzersizinde, tebrikler canim..
Tamam canim cumalari kurabiyelerimle aranizdayim evet evet dunku menum olmadi ama bugun duzelticem insallah ne guzel 72.8 i gormustum valla cezalarimida eksik etme ozgem

sağol canım eşim mifihafa mifihafa ile beraber 1. liği paylaştık. ayyyyyy nefeslerim düzelmedi hala. kararım o bir tankini beğendim onu alacağım yaz için. hedefim içinde olmak inşallah. sağım solum pörtlemeden.ben gidiyorum ip atlamaya.:halay:
Bu azimle çabucak ulaşırsın hedefine zaten :) masaallah sana .

Hadi inşallah Canım :) hepimiz 1. Paylaşalım

Süpersin Canım, hırs güzel motivasyon

Bakalım Canım halen dışarıdayım

İnşallah Canım bu hafta tam tempo 1. Bizim :)

İşin zor Canım hemşireydin galiba değil mi

O da ödül olsun güzel Canım

Güzel hafif geçmiş

Güzel Canım hafta sonu dengelemek önemli hafta içi kolay oluyor

Geçmiş olsun Canım hastalık çok geri atıyor ama önemli olan sağlık

Bende fotoğraf yüklemiştim buraya merak etmiştik birbirimizi sonra sildim banlanmoştım :))

Olsun Canım sonuçta verdin hedef yaklaştıkça normal

Dengelersin Canım hem takılmıştın daha iyi olur Emin’im.
Sağlık teknikeriyim canım .

Esin geri dondu canim gozunaydin :)

Oy oy oy cok mu yoruyorlar kuzum seni, gelelim mi takim olarak, hepsine yeteriz :)

Cok guzel canim ,Allah kabul etsin..

Ne guzel bir kurs, sana ve senin yardimini alacak herkese cok faydali olur umarim canim..

Sagol canim benim, iyiyim saclarimi boyadim 2 gun once , cocuklarla aynen devam canim.
Sen nasilsin?
Aaa hangi renge boyadin , instagramida kapadim attinmiydi göremedim tühh. Bende boyatmak istiyorum da sarıyla kızıl arasında kaldım . Siyahta olabilir ama siyahtan dönüş zor hala düşünüyorum :)

Günaydın güzel takimim nasılsınız ? Yeni kalktım ben , kahvaltımı yaptim , 15.30 gibi de evden çıkıp işe giderim . Kaçamaksiz bir gün olur hepimiz için inşaallah . Yemekhanede akşam yemeğinde ne var acaba siteye koymamışlar menüyü hala , kalorisi az şeyler olsa bari .

Günaydın iyi pazarlar kızlar.. :KK54:
Ben 7.30 uyandım kızımı dershane için durağa bırakıp geldim 20 dak yürüdüm.. :KK6:
Sevimli maviş gözlü bir köpüş te bana eşlik etti :)
2 bardak su içtim ilacımı aldım..
Az öncede 50 mekik çektim bu gün mekik günümüz :)
50 de duvar mekiği benim kollarda ve sırtta kilo var çok iyi geliyor..
Öğleden sonrada çarşıda işlerim var bakalım bugün güzel yürüyüş olacak benim için yarın bol eksiler görmek istiyorum ;)
Sizde durumlar nasıl ??

Gunaydin arkadaslar, umarim hepiniz saglikli,keyifli bir pazar gunu gecirirsiniz.:KK36:
Bugun MEKIK YARISMAMIZ var unutmayalim lutfen!!
Aksam yatana kadar kac adet mekik egzersizi yaparsaniz sayip, menulerinizle beraber yazmayi unutmayin.
Ozellikle bu egzersiz icin hafta sonunu sectim, calisan arkadaslarimda firsat bulup yapabilsinler diye.
Unutmayin bu egzersizler yarismadan cok, bizim sIkilasip, daha fit ve saglikli bir fizige kavusmamiz icin, lutfen herkes az da olsa yarismaya katilmaya gayret etsin :) (bir saglik sorunu olan ya da yeni dogum yapmis arkadaslarim bu yarismalardan muaftirlar.)
Dogru mekik egzersizi yapabilmeniz icin videolu linki paylasiyorum, lutfen bu egzersizi yaparken, oturur pozisyona gelecek kadar yukselmeye, kalkmaya calismayin, videoyu izleyin,kendinizi sakatlamayin.:KK200:

Aynen bende böyle çektim canm fazla zorlamadan cuma günü spor salonunda hoca çektirdi tam mekik karnıma kramp girdi çok ağrı çektim bu en doğrusu bence..

Back
X