güzeldi gerçekten,yeniden yaparız.Gunaydin
Gece iyi sohbet donmus.
Cocuklari yatirip Bende yattim dun.
Bugun se cok yorulacagim kesin :/
Erken kalktim keto soganli yapip yanima almak icin.
Dun spor olarak sadece is de attigim adimlar birde 300 ip atlama. Adim 14bin e cikti gerci. Dun aksam markete yurudum.
bugün mekiktede hırslıyım kızlar.squatı size bıraktım daha ilk günden kendilerinden nefret ediyorum.hadi mekikte geçin beni.IPSIZ IP ATLAMA YARISIMIZIN SONUCLARI
1.
CEYDOS ====> 960 ADET
2.Yawrukush ====> 500 ADET
3. @AppLesma &DeryaOnDiet ====> 350 ADET
4.Arrietty_ ====> 300 ADET
5. @mifihafa ===> 250 ADET
6. @DDeeRRiiNN41 ====> 50 ADET
Yarismaya katilan tum arkadaslarimi ve yarismamizin sampiyonuCEYDOS 'u cok tebrik ediyorum.
eşim harikasın.gerçekten çok iddialısın iki haftadır bayılıyorum sana.Gunaydin kaptanim sagol guzel dileklerin icin. Ben birazdan baslayacagim insallah.
yeni uyandım.kendime geleyim başlayacağım.Hanimlar iyi pazarlar ben yuruyumu yaptim 10 dk de egzersiz. Gun icinde egzersiz ve mekik yapmaya calisacagim insallah. Herkesi spora bekliyorum. Haydi uyumak yok kalkin bakalim☺
metobolizmam yavaş olmasa kesin derdim ama çok yavaş.Bu azimle çabucak ulaşırsın hedefine zaten :) masaallah sana .
dershane deyince durdum birden.neyse ki bizim günler değişti bugün olmadığını hatırladım.kaçıncı sınıfta kızın?Günaydın iyi pazarlar kızlar..
Ben 7.30 uyandım kızımı dershane için durağa bırakıp geldim 20 dak yürüdüm..
Sevimli maviş gözlü bir köpüş te bana eşlik etti :)
2 bardak su içtim ilacımı aldım..
Az öncede 50 mekik çektim bu gün mekik günümüz :)
50 de duvar mekiği benim kollarda ve sırtta kilo var çok iyi geliyor..
Öğleden sonrada çarşıda işlerim var bakalım bugün güzel yürüyüş olacak benim için yarın bol eksiler görmek istiyorum
Sizde durumlar nasıl ??
IPSIZ IP ATLAMA YARISIMIZIN SONUCLARI
merhaba kızlar nasilsiniz