Evet ya cok hizli kilo aliyorum su sira neden bilmiyorumcanım ya benim gibisin 1 gün salayım 2 kilo artıyorum hemen nasıl bir bünyedir anlamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya cok hizli kilo aliyorum su sira neden bilmiyorumcanım ya benim gibisin 1 gün salayım 2 kilo artıyorum hemen nasıl bir bünyedir anlamadım.
tebrik ediyorum seni.pasta deme ama bol krema düşüncesi coşturuyor beni.Bugun ki yarismaya bende katildim kizlar leslie yaptim mekik cektim cocuklarimi uyuttum simdide pastami yapicam insallahhh
belli bir yaştan sonra oluyor.ben gençken 1 haftada 7 kilo verdiğimi biliyorum. sonra hamilelikler girdi araya sanki bütün iyi hormonlarımı çocuklar aldı.şimdi tırmalıyorumEvet ya cok hizli kilo aliyorum su sira neden bilmiyorum
Bol da kremali olucak insallahtebrik ediyorum seni.pasta deme ama bol krema düşüncesi coşturuyor beni.
belli bir yaştan sonra oluyor.ben gençken 1 haftada 7 kilo verdiğimi biliyorum. sonra hamilelikler girdi araya sanki bütün iyi hormonlarımı çocuklar aldı.şimdi tırmalıyorum
Ne kusuru. Teşekkür ederim. 10 aylık bebeğimEgzersiz yapabildin mi canim, ya da ev isi?
Menun gayet guzel, ictigin su miktarinida yazarsan cok guzel olur..
Menun gayet guzel canim afiyet olsun :)
Yine cok guzel birgun olmus :)
Canimm cuma gunu kurabiyelerini al aksam cayina gel, bekliyoruzzzzzz :)))
Tamam canim, bebisinin oldugunu bilmiyordum kusuruma bakma, kendini cok zorlama yeni dogum yaptiysan..
Gecmis olsun canim, merak ettim seni..
Sitede herhangi bir konuda yardima ihtiyacin olursa, her zaman buradayim.
Tesekkur ederim gec de olsa ozen gosterip paylastigin icin.
Canim senin yeniden menulerini gormek ne guzel :)
Bu menuyu odule sayayim, malum pide var, az da olsa pilav patates var..
Ozlemisim :)
Cok cok guzel menu , cok begendim, su miktarinda iyi, egzersizinde, tebrikler canim..
Merhaba :)Anneler seni karbonhidrata boğmuşcanım
Menü harika olmuş canım:)
Yas pasta hariç harika olmuş canım :)
M Meryem1306 Merhaba canım takım eşim :)
Kahvaltı karbonhidratlı olmuş ama diğer öğünler harika :)
Menü güzel mısır da yağsızsa hiç sorun yok :)
Akşam makarna olmasaymış daha iyi olurmuş canım:)
Menu hafif olmuş ama doyabildin mi canım ?:)
Güzel olmuş canım :)
Akşam kandil simiti yerine keşke sebze yemegi gibi yemek turu veya bir bardak sut falan olsaydı ama yinede güzel olmuş canım:)
Tünaydın canım :) iyiyim ben şükür sen nasılsın
Günaydin kizlar
Size soz verdim o yuzden resimli bildirim yapiyorum özgecimYawrukush benide alirmisin listene dunku pideler yine baya dokunmus bana resmen 1 kilo oynamis cunku 72.8 geliyordum bugun 73.8 le karsinizdayim
Bugun bi pasta isim var firsatim olursada leslie yapicam tabi kimse gelmezse supriz yapip hadi bismillah deyip basliyorum kizlar Eki Görüntüle 2598573
Sağlık teknikeriyim canım .
Günaydın güzel takimim nasılsınız ? Yeni kalktım ben , kahvaltımı yaptim , 15.30 gibi de evden çıkıp işe giderim . Kaçamaksiz bir gün olur hepimiz için inşaallah . Yemekhanede akşam yemeğinde ne var acaba siteye koymamışlar menüyü hala , kalorisi az şeyler olsa bari .
Afiyet olsun canim. Hersey cok guzel olnus
Masallah canim, ne iradelisin
Evet ya cok hizli kilo aliyorum su sira neden bilmiyorum
Bana sordun galiba. Adım Meryem 32 yasindayim anasinifi ogretmeniyim 8 bucuk yıllik evlliyim 6 yasinda oğlum 7 bucuk aylık kızım var. Sen evli mısın? Ben cok yazamayabilirim genelde cocuklarla ugrasiyor oluyorum hem okulda hem de evde:)Nasılsın? Kaç yaşındasın evli misin biraz tanışalım:)
Bana sordun galiba. Adım Meryem 32 yasindayim anasinifi ogretmeniyim 8 bucuk yıllik evlliyim 6 yasinda oğlum 7 bucuk aylık kızım var. Sen evli mısın? Ben cok yazamayabilirim genelde cocuklarla ugrasiyor oluyorum hem okulda hem de evde:)
Aynisinj ben de hissediyorum canim. Kilo alinca nasil mutsuz oluyorumTekrar holgeldin Canım, yaza az kaldı kilon da çok değil 10-15 kg çok rahatlıkla verirsin yaza fit girmek için iyi bi adım oldu.
Sağlık sektörüne çok uzağım :) kolay geldin Canım nöbetler vs yorucu
Selamlar Canım ben çok geç uyandım gece kabus gördüm uyandım epey uyuyamadım o yüzden çok geç kalktım. Pazar işe gitmek zor Canım kolay gelsin. İznin ne zaman
Teşekkürler canım
Mecburum Canım ipin ucunu çok kaçırdım bu haldeyim, artık salmak gibi bir şansım yok. Yoksa kabullenmek zorundayım bedenimi ama bu kilo, bu fizik kendimi sevsem bile ruhumu yansıtmıyor
Bende öyleyim Canım o nedenle artık kilo verip korumayı da devam ettirmek istiyorum. Yoksa yine eski kiloya dönmek çok kolay hatta üzerine de katarak devam ediyorum hep.
Selam canim. Gel gel gitsin kilolarimiz beraber. Tamam ben pek bi kilo veremedim ama burda olmasam hele ki kaptanimin su sonsuz destegi olmasa eminim ki artilarda olurdum hep. O yuDen vakit buldukca gel canim surekliGünaydin kizlar
Size soz verdim o yuzden resimli bildirim yapiyorum özgecimYawrukush benide alirmisin listene dunku pideler yine baya dokunmus bana resmen 1 kilo oynamis cunku 72.8 geliyordum bugun 73.8 le karsinizdayim
Bugun bi pasta isim var firsatim olursada leslie yapicam tabi kimse gelmezse supriz yapip hadi bismillah deyip basliyorum kizlar Eki Görüntüle 2598573
Aynisinj ben de hissediyorum canim. Kilo alinca nasil mutsuz oluyorumumarim herkes kendinj iyi/guzel hissettigi kiloda kalir
Haklisin canim. Hem de cook haklisin. Yaz geliyor bu yaza fit girmek super olurKesinlikle canım o nedenle yemeklerle bağımızı koparıp sağlıklı beslenip mutlu yaşamayı hayat stili haline getirmeli
Haklisin canim. Hem de cook haklisin. Yaz geliyor bu yaza fit girmek super olur
Tesekkurler canim insaallah hepimiz hedefimize ulasacagiz. Bir daha da almayacagiz.mifihafa canım birinciliğini tebrik ederim , en başından beri çok iradeli gidiyorsun masaallah sana . Sen de hızlıca hedefine ulasan arkadaşlar listesindesin bence :)
![]()
itiraf ediyorum ben mutsuz hissetmiyorum.istediklerimi yediğimde çok mutluyum ama dışgörünüşüme önem veren biriyim giyinmeyi seviyorum.kiloluyken istediklerimi giyememek beni mutsuz eden.Aynisinj ben de hissediyorum canim. Kilo alinca nasil mutsuz oluyorumumarim herkes kendinj iyi/guzel hissettigi kiloda kalir
olumlu motivasyon olarak burası harika.tek başıma olsam çok kere yeniden başlamıştım.Selam canim. Gel gel gitsin kilolarimiz beraber. Tamam ben pek bi kilo veremedim ama burda olmasam hele ki kaptanimin su sonsuz destegi olmasa eminim ki artilarda olurdum hep. O yuDen vakit buldukca gel canim surekli
kilo verip bozsam sonra gene hayat stili yapsam olmaz mı?Kesinlikle canım o nedenle yemeklerle bağımızı koparıp sağlıklı beslenip mutlu yaşamayı hayat stili haline getirmeli

çok uykulu kalktım ben bugün halada uykuluyum.aslında normal saatimde yatıp kalktım ama neden böyle anlamadım.göz kapaklarım düşüyorMerhaba hanımlar nasılsınız konuşmayalı
itiraf ediyorum ben mutsuz hissetmiyorum.istediklerimi yediğimde çok mutluyum ama dışgörünüşüme önem veren biriyim giyinmeyi seviyorum.kiloluyken istediklerimi giyememek beni mutsuz eden.
olumlu motivasyon olarak burası harika.tek başıma olsam çok kere yeniden başlamıştım.
kilo verip bozsam sonra gene hayat stili yapsam olmaz mı?
çok uykulu kalktım ben bugün halada uykuluyum.aslında normal saatimde yatıp kalktım ama neden böyle anlamadım.göz kapaklarım düşüyor