• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 mart 2020 bugün ne yedim_
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 30 gr peynir + bademli keto ekmeği
öğle : 140 gr yopurt
akşam : ıspanak yatağında 5 adet köfte + tatlı niyetine ekmeğimin üstüne tatlandırıcı dökmüştüm ki ekmeğim bozulmuş.çok üzüldüm dün gece yapmıştım
su : 1200 ml yatana kadar 3 oluyor her zamn ki gibi
spor : 120 x 3 set mekik : 360 adet

yarın pilatesim var.onu yaparımda sonda ki squatı nasıl yapacağım bilmiyorum. piskopat gibi ip atlama yapınca ben bugün yürümekte bile zorlanıyorum.
Maşşallah yine güzel spor yapmışsın canm ;)
Ama kendini zorlamadan kasa çevirmeden yapsan daha doğru olmaz mı..
Ben kasa dönsün istemiyorum mesela o zaman kilo vermekte zorlanırmışım dr önerisi..

Bü gün ki menü..
Sabah..
1 elma
Ara..
Bol su
Öğlen kahvaltı yaptım..
1 dilm köy Peyniri
5 zeytin
Lor peyniri az tereyağında
1 dilim ekmek
2 ceviz
Yeşillik
Ara..
Su
1 çay
Akşam üstü
Dışardaydım
1 Kır pidesi peynirli
1 ayran
Ara..
1 portakal

2 lt su..
100 mekik
100 duvarda mekik
8000 adım 🏃
İnşallah yarın güzel sonuç alırım bu direnç kırılsın artık :(
eskiden dikkat edince verirdim..

Maşşallah yine güzel spor yapmışsın canm :KK66:
Ama kendini zorlamadan kasa çevirmeden yapsan daha doğru olmaz mı..
Ben kasa dönsün istemiyorum mesela o zaman kilo vermekte zorlanırmışım dr önerisi..
2015 yılında bende sporsuz zayıflamıştım.dr önerisiydi.ama belli bir yaştan sonra kilo verince sarkmalar fazla oluyor vücutta hele bu yıl çok fazla olmuştu ki ben 1,5 yıldır haftada 6 saat pilates yapıyorum. iç bacaklarımı daha yeni sıkılaştırabildim. göbeğimi kıyafetlerin içerisine katlayarak koymak istemiyorum.her yer iyi ama karın kasım kötü. baklavanın tepsisi hazır çizgilerini çektim kesilmesi kaldı. :halay:

2015 yılında bende sporsuz zayıflamıştım.dr önerisiydi.ama belli bir yaştan sonra kilo verince sarkmalar fazla oluyor vücutta hele bu yıl çok fazla olmuştu ki ben 1,5 yıldır haftada 6 saat pilates yapıyorum. iç bacaklarımı daha yeni sıkılaştırabildim. göbeğimi kıyafetlerin içerisine katlayarak koymak istemiyorum.her yer iyi ama karın kasım kötü. baklavanın tepsisi hazır çizgilerini çektim kesilmesi kaldı. :halay:
😉🙂süper kiloda gitmiş toparlarsın canm yaş kaç tanışalım ;)

itiraf ediyorum ben mutsuz hissetmiyorum.istediklerimi yediğimde çok mutluyum ama dışgörünüşüme önem veren biriyim giyinmeyi seviyorum.kiloluyken istediklerimi giyememek beni mutsuz eden.

olumlu motivasyon olarak burası harika.tek başıma olsam çok kere yeniden başlamıştım.

kilo verip bozsam sonra gene hayat stili yapsam olmaz mı?:bicak:

çok uykulu kalktım ben bugün halada uykuluyum.aslında normal saatimde yatıp kalktım ama neden böyle anlamadım.göz kapaklarım düşüyor
Gece rahat uyuyamamışsındır belki abla şimdi nasılsın

sabah izinliyim canım :) sağ ol
yine az yemissin kız,iradene hayranım

1 gün çalışıp 1 gün izin mi yapıyorsun
Sağol canım bana çok bile geliyor midem epey küçüldü.

İyi aksamalr kizlar , ben az önce yemekhanede su böreği yedim avuç içi kadar nasıl telafi edecem bunu şimdi , canım sıkıldı ya :KK43: işteyim sporda yapmiyorum .

Eve gidince 30 dk eliptik yap, 10-15 dk sonrası yağ yakıyorsun, ya da seninle jillian yapalım mı vücudu süper şekillendiriyor.

Evet kuzum gördüm listeyi gerçekten ümitlesim sizleri tanıyınca :)

Hoşgeldin aramıza Canım yaza hepimiz fit girelim inşallah

Gayet güzel olmuş menü canım

Teşekkürler canım

Slm hayırlı akşamlar canm ben daha önce yarıştım ama hatırlamıyorum diskalifiye olmadım izne çıkıp ayrılmıştım bida fırsat olup dönmedim yani bu yeni bir nic yeni bir ben bunu bildirmek gerekiyorsa durum bu bizim yüzümüzden ceza almanı tabiki istemem..

Hoşgeldin Canım :KK200: Ne güzel takım hareketlendi

Akşam yemeğini çekme fırsatım olmadı. Akşam yemeğinde sadece 1 tabak Mantar sote yedim. Sanırım ilk gün diye biraz başım ağrıyor 🤔

İlk günler olur Canım 2-3 güne alışırsın

Selam kizlar.
Hafta sonu hareket yapamadim.
Bugun de cok zor geliyorbazen boyle donemler oluyor kolu kalkmiyor insanin.

12.00 az yulaf,lor ve 1 yumurtadan krep,biraz peynir,4 zeytin.

14.30 cevizli sucuk 3 cm.
18.30 tavuklu,yogurtlu,cevizli kereviz salatasi.

Gun icinde 1lt su,5 su bardagi cay,1 Turk kahvesi,1 sutlu neskafe...
Birazdan kalkabilirsem mekik deneyecegim ama cok halsizim.

Tartim bozuk olabilir mi sizce,
1.binmeye 60 cikarsa misal 2.binmeye 60.4 cikariyor.
Sonra kac kez binsem de 60.4 cikiyor.

Bozuk degil gibi geliyor.

Güzel menü Canım olabilir benimki de beni deli ediyor her çıkışımda farklı sonuç alacağım yeni tartı CEYDOS CEYDOS önerisini.

Süper görünüyor Canım bi şey soracağım sana hazır krema harici kendin ev yapımı krema yapmak mümkün mü? Ben bu sistemden sonra herşeyi ev yapımına geçeceğim ekmeği de ekşi maya yapıp yapmayı planlıyorum, ev halkı da alıştı bu beslenmeyi ekmeği de yaparsam süper olacak. Bizimkiler pasta falan seviyor ama kremayı nasıl yaparım gerçi muhallebi ile de yapılıyor öyle bi şeylerde olabilir sanırım. Hazır paket kullanmayacağım sonra ki hedefim ise temizlik ürünlerini doğala çevirmek. Sirkeler yapacağım yazın.

Bü gün ki menü..
Sabah..
1 elma
Ara..
Bol su
Öğlen kahvaltı yaptım..
1 dilm köy Peyniri
5 zeytin
Lor peyniri az tereyağında
1 dilim ekmek
2 ceviz
Yeşillik
Ara..
Su
1 çay
Akşam üstü
Dışardaydım
1 Kır pidesi peynirli
1 ayran
Ara..
1 portakal

2 lt su..
100 mekik
100 duvarda mekik
8000 adım 🏃
İnşallah yarın güzel sonuç alırım bu direnç kırılsın artık :KK43:
eskiden dikkat edince verirdim..
Kir pidesine kadar iyi gidiyordu 😉:)
Afiyet olsun.
Tereyaginda lor yeni duydum.netten baktim simdi ama cok yag kullanmislar o videoda.
Yarin ise gec kalmazsam deneyecegim bende.

plasticwoman plasticwoman canim ben de baktim tarti.
Internette normal digitaller 50 tl civari.
Bir tane gordum yag su kilo falan olcuyor yorumlar da olumluydu cok o da 180 liraydi.
Karar vermedim henuz.

CEYDOS CEYDOS bende gece kabus gördüm uyandım uyuyamadım vs epey geç uyandım iyi geçmedi hafta sonu, bir de yarın iş var ve çok yoğun olacak bu hafta.
Bende mutsuz olduğumda yemeğe sığınanlardanım annemin iştahı kesilir benim açılır. Artık eskiden yaptığım gibi mutsuz olduğumda müzik açıp dans edeceğim ya da kendimi dışarı atıp yürüyüş yapacağım yemekten daha fazla mutlu ediyor gerçekten. Bu bi süreç buna alınacağımıza Emin’im. Sadece konfor alanından çıkmak zor ve başlarda böyle sallantı olması çok normal, alışılmışın dışına çıktığımızda başaracağız.

Bikaç gün olanlara çok sıkıldım diyet miyet hatırlamıyorum ne yediğimi bikaç gündür yazmıyordum bugün döndüm
Sabah
2 yumurtadan omlet
Şekersiz çay
Bir tane yağsız tavada pişmiş milföy karesi
Öğlen
Sade Türk kahvesi
1 elma
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Brokoli salatası
2 litre su
6000 adım
100 yana tekmeli squat
100 jj
100 arkaya bacak açma hareketi
20 mekik

CEYDOS CEYDOS bende gece kabus gördüm uyandım uyuyamadım vs epey geç uyandım iyi geçmedi hafta sonu, bir de yarın iş var ve çok yoğun olacak bu hafta.
Bende mutsuz olduğumda yemeğe sığınanlardanım annemin iştahı kesilir benim açılır. Artık eskiden yaptığım gibi mutsuz olduğumda müzik açıp dans edeceğim ya da kendimi dışarı atıp yürüyüş yapacağım yemekten daha fazla mutlu ediyor gerçekten. Bu bi süreç buna alınacağımıza Emin’im. Sadece konfor alanından çıkmak zor ve başlarda böyle sallantı olması çok normal, alışılmışın dışına çıktığımızda başaracağız.
canım ya kıyamam kabusları ben regl öncesi görürüm yataktan boğuluyormuş gibi kalkarım. gün çok kötü geçiyor o zaman.dans etmeyi çok sevmeme rağmen arasıra kıvırtmek dışında dans etmiyorum ağustos ayından beri.bir pisim vardı ama kızım gibiydi. ben böğürerek şarkı söyleyip dans ederken o da benle miyavlar etrafımda dolanırdı.biz etle tırnak gibiydik ne o benden ne ben ondan ayrılamazdık.o melek olduğu günden beri şarkı söyleyemez oldum ben böylece dansta rafa kalktı.daha toplayamadım kendimi ben.

Evlilik yıldönümüne 10 hafta var jillian yapmayı planlıyorum iyice şekillenmek için ve özel dersimi de hafta da 3 güne çıkacağım yani bol bol salonda olacağım ama bu hafta salona gitmek çok zor regl olacağım ama evde jilian ve P90X3 yapacağım

Back
X