• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım ya kıyamam kabusları ben regl öncesi görürüm yataktan boğuluyormuş gibi kalkarım. gün çok kötü geçiyor o zaman.dans etmeyi çok sevmeme rağmen arasıra kıvırtmek dışında dans etmiyorum ağustos ayından beri.bir pisim vardı ama kızım gibiydi. ben böğürerek şarkı söyleyip dans ederken o da benle miyavlar etrafımda dolanırdı.biz etle tırnak gibiydik ne o benden ne ben ondan ayrılamazdık.o melek olduğu günden beri şarkı söyleyemez oldum ben böylece dansta rafa kalktı.daha toplayamadım kendimi ben.

Çok zor Canım ailenden bi fert gibi oluyorlar anlıyorum ama o olsaydı yanında yine yapmanı isterdi, bence yapmalısın böylece onu da anmış olursun. Meditasyon öneririm o da çok iyi geliyor Nil gün var zayıflama ile ilgili vardı bana çok yardımcı olmuştu CD almıştım tavsiye ederim

Çok zor Canım ailenden bi fert gibi oluyorlar anlıyorum ama o olsaydı yanında yine yapmanı isterdi, bence yapmalısın böylece onu da anmış olursun. Meditasyon öneririm o da çok iyi geliyor Nil gün var zayıflama ile ilgili vardı bana çok yardımcı olmuştu CD almıştım tavsiye ederim
yok yapamam hazır değilim şarkıya başlıyorum boğuluyor gibi oluyorum.kasım ayında tatile çıktık.mezarını ziyaret ettim.hem ağladım hem söyledim.ayyyy gene göz sıvılarım dökülüyor. belki bir gün gene bale yapmaya başlarım o zaman aşarım bunları.

İyi akş. herkese

Kahvaltı
2 yumurta

öğle
Çorba

aralarda ;
ekmekle tereyağ ve pekmez
Süt art.çay
Çiğ badem-çiğ fındık
Bir elma
1 kaşık tahin
İncir
Birkaç tane kabak çekirdeği

akşam
Makarna

spor
532 adım (adımsayarımı taktım evde @angelnesss )
25 dak dans

su
3 litreye yakın

Yawrukush Yawrukush
@stitch
@angelnesss
Afiyet olsun canim.sen emziriyordun yanlis hatirlamiyorsam degil mi?
O yuzden boyle besleniyordun sanki.
Yine de aksam makarna yerine baska sey yesen harika olurmus.dans ve suyun harika.
İyi geceler hanimlar
Sabah
Sade kahve 3 kayisi
Kahvalti
2 yumurta pirasa ve lorla omlet 3 siyah 2 yesil zeytin marul maydanoz domates 2 dilim kadar taze ev ekmegi cay
Ara cay elma 3 kuru ikindi
1 kase corba tavuk sis roka 1 dilim ekmek
Ara
sade kahve 3 hurma
Su 2.5 oldu devam
Spor bel egzersizi yuruyus 40 dk
Mekik 150 yapabildim belimi agritti o yuzden yapmaya cekindim
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Afiyet olsun pirasa ve lorla denememistim hic omlet nasil oldu.ev ekmegi ne kadar bu arada 😉
150 mekik iyiymis ya ben kolumu kaldiramadim bugun

Bunu bize nasil yaparsin😁
Acayip canim cekti.
Yedin mi baskalarina mi yaptin?

Merhaba hanımlar
Pazar menüm
Kahvaltı 2yumurta tereyağında peynir 3zeytin

arakivi çayı

akşam 2tabak mercimek çorbası

araşekersiz çay ve zeytinyağında patlamış Mısır 1tabak
30dk yürüyüş
2lt su
Misir haric iyiymis afiyetler olsun.
Misiri genel olarak yiyor musun sanki 1,2 oldu goruyorum,karistirmiyorsam.
1 mart 2020 bugün ne yedim_
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 30 gr peynir + bademli keto ekmeği
öğle : 140 gr yopurt
akşam : ıspanak yatağında 5 adet köfte + tatlı niyetine ekmeğimin üstüne tatlandırıcı dökmüştüm ki ekmeğim bozulmuş.çok üzüldüm dün gece yapmıştım
su : 1200 ml yatana kadar 3 oluyor her zamn ki gibi
spor : 120 x 3 set mekik : 360 adet

yarın pilatesim var.onu yaparımda sonda ki squatı nasıl yapacağım bilmiyorum. piskopat gibi ip atlama yapınca ben bugün yürümekte bile zorlanıyorum.
Afiyet olsun senin bu keto menulerini,yatakli yemeklerini anlamadigim icin yorum yapamiyorum😉😁😁:):)
Ama ozeniyorum da oyle yazinca sen 🙈

Afiyet olsun senin bu keto menulerini,yatakli yemeklerini anlamadigim icin yorum yapamiyorum😉😁😁:):)
Ama ozeniyorum da oyle yazinca sen 🙈
pek keto değil ben ona ceto diyorum. yataklarda pek matah değil adı afilli olsun diyorum en azından.pirinç konmadan pişirilmiş az salçalı az yağlı ıspanak tabağa döşüyorsun üstüne ekmeksiz yapılmış köfteleri diziyorsun.al sana ıspanak yatağında köfte.bifteği koy ıspanak yatağında biftek olsun. :KK200: orjinalinde ıspanak kremalı falan yapılıyorda ben pas geçiyorum onu.

pek keto değil ben ona ceto diyorum. yataklarda pek matah değil adı afilli olsun diyorum en azından.pirinç konmadan pişirilmiş az salçalı az yağlı ıspanak tabağa döşüyorsun üstüne ekmeksiz yapılmış köfteleri diziyorsun.al sana ıspanak yatağında köfte.bifteği koy ıspanak yatağında biftek olsun. :KK200: orjinalinde ıspanak kremalı falan yapılıyorda ben pas geçiyorum onu.
Aynen isimleri cok afilli oldugundan ben karnabahar yedim dedikten sonra sana yorum yapmak ayip geliyor 😁😁😁:):):)

bana iyi geldi biliyor musun? sanki yemişim gibi harika. plan yapıyorum mezuniyete olmaz ama yaz dönemi pastamı @Kozmogirl17 yapacak.

çok güzel menün canım hani mekik yok mu ?

Inşallah canim afiyetle.yersin artık.pastayi
Benden iyisin :) 98.8 idim cuma günü :KK66:
Ben eylül ayında 88 kiloydum bir anda aldım canm sağlık sorunlarım var..
Olsun canim saglik olsunda kilolar nasil olsa verilir
CEYDOS CEYDOS bende gece kabus gördüm uyandım uyuyamadım vs epey geç uyandım iyi geçmedi hafta sonu, bir de yarın iş var ve çok yoğun olacak bu hafta.
Bende mutsuz olduğumda yemeğe sığınanlardanım annemin iştahı kesilir benim açılır. Artık eskiden yaptığım gibi mutsuz olduğumda müzik açıp dans edeceğim ya da kendimi dışarı atıp yürüyüş yapacağım yemekten daha fazla mutlu ediyor gerçekten. Bu bi süreç buna alınacağımıza Emin’im. Sadece konfor alanından çıkmak zor ve başlarda böyle sallantı olması çok normal, alışılmışın dışına çıktığımızda başaracağız.
Bende mutsuz olunca yemek yiyenlerdenim hiç sevmiyorum bu huyumu
Benim kilo alma sebeplerinden biride çalışırken 64 kiloydum işten çıktım kizimla.tv karşısında yapılan kahvaltıya beraber oldum 75 kilo biseyler izlerken yeme isstegi oluyor bende bu hatalara artik düşmek yok daha sağlıklı fit olucam insallah

plasticwoman plasticwoman CEYDOS CEYDOS az once Aldim dediginiz tartiyi.
Tesekkur ederim kizlar umarim ben de memnun kalirim.
baskül fotosu yanında detaylı ölçümde eklersen haftalık ilerlemeni değerlendiririz. harika oldu gerçekten.ben en çok metobolizma yaşına ve karın yağına takmış haldeyim. başlangıç metobolizma yaşım 51 di delirmiştim görünce şimdi 45 'e düştü

CEYDOS CEYDOS kedin icin üzüldüm hayvan bile olsa insan bi canlıya alışınca yokluğu zir oluyor bizimde köpeğimiz vardı birden bire ne olduysa oldu cok üzülmüştük kızıma aylarca söyleyemedik şimdi bile aklına gelir üzülür ona
sağol canım. evimde 3 pisi çocuğum,ailemin yanında da bir köpüş oğlum var. ömürleri çok olsun diyorum hep.

baskül fotosu yanında detaylı ölçümde eklersen haftalık ilerlemeni değerlendiririz. harika oldu gerçekten.ben en çok metobolizma yaşına ve karın yağına takmış haldeyim. başlangıç metobolizma yaşım 51 di delirmiştim görünce şimdi 45 'e düştü
Hahahhh anaaa o da mi var.
70 falan cikmasam bari...
Ornek foto atsana canim ozelden burayi mesgul etmeyeyim.

Back
X