- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun pisman olma bence pisman olmak ters etki yapiyor.İyi aksamalr kizlar , ben az önce yemekhanede su böreği yedim avuç içi kadar nasıl telafi edecem bunu şimdi , canım sıkıldı yaişteyim sporda yapmiyorum .
Merhaba canim bence normal beslenme tarzini dene.disarda yiyeceklerin de sebze olmazsa evden gotur Yaninda meyve bulundur. Boylelikle daha saglikli ve devamliligi olan bir beslenme sekline girmis olursun benim tavsiyem boyleplasticwoman keto yu biraktim gibi :/
Bu 3 gun kurs da yemegi onlar veriyor. Sabah ve ogle
Sabah klasik firindan ekmek, kasar filan oluyor.
O yuzden es gececegim. Salatalik biber olursa belki yerim
Öglen de klasik sandevic.
Nasil beslenecegim bilmiyorum. Kahvalti mi evden yapip bir sonra ki ogunu evde mi yapsam
Yoksa sadece günü sandevic ile mi gecirsem.
Bisiklet ile gidip gelecegim. Kurs bitince direk bisiklet ile crossfit e gidecegim dersim var. Ordan yine Eve bisiklet ile yokus yukari tum yol.
Bol su ve kahveli bir gun olacak.
Adim sayim az olsada bisiklet ile baya km katledecegim. Sirf merak dan bisiklet saati ile takip edecegim :)
Merhaba canim bence normal beslenme tarzini dene.disarda yiyeceklerin de sebze olmazsa evden gotur Yaninda meyve bulundur. Boylelikle daha saglikli ve devamliligi olan bir beslenme sekline girmis olursun benim tavsiyem boyle
Normalde heryere beslenme cantasi hazirlarim ama kurs da zor.
Galiba soyle yapacagim
Yanima 10gr Badem alip kurs baslamadan yerim
Ara bol su
Ogle
Eger sandevic ise icini yerim. Ekmek alerjim var der kurtaririm ekmek den
Ara belki meyve
Evde 17.30 gibi olacagim. Keto soganli kaldiysa o vakit e kadar ondan ve bol Salata yerim.
Ben kontrol tartilmadim unuttum.
Kizlar gunaydin.
Cuma 64.6
Pazartesi 63.6 gordum tartida.
Cok mutlu oldum tabi![]()
Sag ol canim.Süpersin Canım bu hafta takım uçacak :)
Sag ol canim.
Ben de cuma fobisi vargecen hafta da pzt boyle gordum cuma artti
Her sabah tartilip en azini cuma soyleyecegim
Yeni aldigimiz tartida bunu da yapamam.
Tarihi yaziyor tlf programinda
Saka bir yana guzel gidiyorum sukur
Resmi olmamakla birlikte 14 gunde 2.5 kilo gibi gorunuyor bugun ki sonucumla.
Gunaydin kizlar
Dun 73.8
Pazartesi 73.4
Fark -400 gr
SagolHadi bismillahhh
Günaydın
Beğendim
Allah kolaylıkversin
Eskisinden iyi
Beğendim
Insallah ya takılmam umarimSüper Canım bir an önce “6” gelsin
Insallah canim donusum iyi olurOlur Canım hatta bugün başlayalım.
Üzüldüğün için Canım, kayıplarla yolumuza devam ediliyoruz, eksile eksile yapacak bir şey yok en kötüsü elimizden bi şey gelmemesi.
Benim de ev maceram olabilir şark çıkarsa bol bol evde spor yapmayı planlıyorum o zaman zaten oğlum iştahsız
Umarım Canım bende yeni alacağım
Böyle takip daha iyi olacak.
Süper Canım bi ara tarif alırım o halde senden :) arada olur öyle dalgınlıklar çocukla gayet iyi gidiyorsun kendine haksızlık etme hiç.
Güzel olmuş Canım dönüşün iyi olacak
Aslında güzel gitmişsin akşam protein ve yeşillik, sebze olsa süper olurdu akşam öğünleri çok önemli asıl kilo yapan onlar
Aslında güzel yani az makarna ama keto sevmez :)
Amannnn canim 1 kilo gitmis 200 grami dusunme sen hic sabah odemidir bencedeKontrol tartısı
Cuma 111,5
Bugün: 110,5
Dün 110,3 çıktım ama sabah Ödemidir
HarikaKizlar gunaydin.
Cuma 64.6
Pazartesi 63.6 gordum tartida.
Cok mutlu oldum tabi![]()
Sabah kahvaltini evde yapsan oglende yaninda goturebilsen arkadaslarinda dedigi gibi meyve kuruyemis bence su sira disardan yemekte cok saglikli gelmiyor heryerde virusler kol geziyor en guzeli evinde yemekplasticwoman keto yu biraktim gibi :/
Bu 3 gun kurs da yemegi onlar veriyor. Sabah ve ogle
Sabah klasik firindan ekmek, kasar filan oluyor.
O yuzden es gececegim. Salatalik biber olursa belki yerim
Öglen de klasik sandevic.
Nasil beslenecegim bilmiyorum. Kahvalti mi evden yapip bir sonra ki ogunu evde mi yapsam
Yoksa sadece günü sandevic ile mi gecirsem.
Bisiklet ile gidip gelecegim. Kurs bitince direk bisiklet ile crossfit e gidecegim dersim var. Ordan yine Eve bisiklet ile yokus yukari tum yol.
Bol su ve kahveli bir gun olacak.
Adim sayim az olsada bisiklet ile baya km katledecegim. Sirf merak dan bisiklet saati ile takip edecegim :)
Insan evde kalinca daha da tembellesiyor bence ya valla ben suan kalkip temizlik yapicam mesela cok useniyorumOlur Canım hatta bugün başlayalım.
Üzüldüğün için Canım, kayıplarla yolumuza devam ediliyoruz, eksile eksile yapacak bir şey yok en kötüsü elimizden bi şey gelmemesi.
Benim de ev maceram olabilir şark çıkarsa bol bol evde spor yapmayı planlıyorum o zaman zaten oğlum iştahsız
Umarım Canım bende yeni alacağım
Böyle takip daha iyi olacak.
Süper Canım bi ara tarif alırım o halde senden :) arada olur öyle dalgınlıklar çocukla gayet iyi gidiyorsun kendine haksızlık etme hiç.
Güzel olmuş Canım dönüşün iyi olacak
Aslında güzel gitmişsin akşam protein ve yeşillik, sebze olsa süper olurdu akşam öğünleri çok önemli asıl kilo yapan onlar
Aslında güzel yani az makarna ama keto sevmez :)
sabah yada akşam aldığın karbonhidratlardan birini almasan daha güzel olurdu diye düşünüyorum.bak öğlene hiç dokunmadım.o tek başına çünkü.Pazar menum
Sabah 10.00
2 dilim tb ekmegi
1 tane kiymali yumurta
Ara yok
Oglen 14.30
1 tbk bulgur pilavi
Aksam 18.00
4 5 kasik ev yapimi tavuk tantuni
4 5 kasik pilav
1 kase salata
Su 2 lt olmustur
Spor
15 dk lesllie
100 mekik
Tum gun kosturma ve pasta yaptim
kendine göre uyarla canım üzülme bu kadar.tam keto yaşamamızmümkün değil.Selam kizlar
Dun yazamadim Eve gelince yogundum
Ilk menu 12 de
3 dilim Keto soganli
Aksam yemegi 18
2 kasik Makarnabol kiymali sos
12.229 sdim
50 mekik
25 dk bisiklet surme
vücudun uyanmadan tartıldığın için olmuştur.Kontrol tartısı
Cuma 111,5
Bugün: 110,5
Dün 110,3 çıktım ama sabah Ödemidir
şimdiden hayırlı olsun. çok daha düzgün kilo vermene sebep olacak. oranlarını görünce ne eksik yaptığını idrak edebileceksin. bende şu proteini bir arttırabilsem. bu kadar proteinli beslenip eksik çıkması can sıkıcıSag ol canim.
Ben de cuma fobisi vargecen hafta da pzt boyle gordum cuma artti
Her sabah tartilip en azini cuma soyleyecegim
Yeni aldigimiz tartida bunu da yapamam.
Tarihi yaziyor tlf programinda
Saka bir yana guzel gidiyorum sukur
Resmi olmamakla birlikte 14 gunde 2.5 kilo gibi gorunuyor bugun ki sonucumla.
bir günde mi mükemmel kuzum bu. 400 gr için bir hafta tırmaladığım oldu benim. peki geri aldım karbonhidratlı yorumlarımıGunaydin kizlar
Dun 73.8
Pazartesi 73.4
Fark -400 gr
bende takılırım diyordum ama eş yarışmaları yarıyor takılacağım dediğim dönemde oldu eşimi mahçup etmeyeyim diye düşünürken hop 69 sınırını indim.Insallah ya takılmam umarim
Yok yok kuzuum alma yorumunu geri cunku cidden su pilavlar makarnalar bana da fazla geliyor ama ne bulursam onu yiyorum ondan bole oluyor ama sunu farkettim ki gun icinde okadar hareketliyim ki gece kacamaklarim olmayinca muhakkak eksi goruyorum ek bisey yapmama gerek kalmiyorgünaydın kızlar harika bir hafta olsun hepimiz için.
sabah yada akşam aldığın karbonhidratlardan birini almasan daha güzel olurdu diye düşünüyorum.bak öğlene hiç dokunmadım.o tek başına çünkü.
kendine göre uyarla canım üzülme bu kadar.tam keto yaşamamızmümkün değil.
vücudun uyanmadan tartıldığın için olmuştur.
şimdiden hayırlı olsun. çok daha düzgün kilo vermene sebep olacak. oranlarını görünce ne eksik yaptığını idrak edebileceksin. bende şu proteini bir arttırabilsem. bu kadar proteinli beslenip eksik çıkması can sıkıcı
bir günde mi mükemmel kuzum bu. 400 gr için bir hafta tırmaladığım oldu benim. peki geri aldım karbonhidratlı yorumlarımı
bende takılırım diyordum ama eş yarışmaları yarıyor takılacağım dediğim dönemde oldu eşimi mahçup etmeyeyim diye düşünürken hop 69 sınırını indim.