Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 150 standardımı koruyacağım spor günlerimde yaptığım. arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum.squattan nefret ediyorum.kolojen kullansana kuzumOoo bugun squat yarismamiz varmıs ben biraz zor yaparim dizimden oturu bunu yaaa
-600 gr harika 3 gündeGunaydin
Cuma 82.5 idi
Bugün 81.9
canimmm saglikla kavusursun insallah bebegine, seni gormek ne guzelCanmmmm iyim çok şükürsen nasılsın. Hamilelik şimdilik iyi gidiyor.3aylik olacağım. Dünden beri biraz boğaz ağrısı var.bol bol dinlenmeye çalışıyorum.bulantilarim vardı biraz hafifledi. 63 kilodan 59 kiloya indim
çok mutlu oldum bende çok özlemişim takımı mi
![]()
bu neden yasakmis kiGaliba mesajı silmek de yasaklanma sebebi ama emin değilim
çok güzel böyle devam edersen bu hafta çok güzel kilolar vereceksinDünkü menümü yazmayı unuttum
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta ile omlet
30 gr peynir
4 5 tane patates kızartması
Öğle
1 kase çorba
1 kase yogurt
Akşam
1 karniyark
1 kase yogurt
1 kase çorba
2 lt su
Hastaydım 20 dk yürüyüş sadece
çok güzel böyle devam edersen bu hafta çok güzel kilolar vereceksin
Insallah ya takılmam umarim
Insallah canim donusum iyi olur
Veririm tabi sen iste yeter ki
Amannnn canim 1 kilo gitmis 200 grami dusunme sen hic sabah odemidir bencede
Harika
Insan evde kalinca daha da tembellesiyor bence ya valla ben suan kalkip temizlik yapicam mesela cok useniyorum
Gunaydin
Cuma 82.5 idi
Bugün 81.9
ilk defa pazartesi bildirimi yapıyorum.hayırlı olsun bana
cuma : 68,7 kg
pazartesi : 68,6 kg
fark : -100 gr can sıkıcı sonuç
bu neden yasakmis ki![]()
Cuma günü kilo 78.0 kg
Pazartesi
Bence gayet güzel Canım,Cuma günü güzel verdin o nedenle gayet iyi. Hem hızlı verip hemen mezun olup bizi bırakma :) böyle iyi
benim pek iğnelerle aram yok ama her öğünümde protein alıyorum.bence o dengelenecek ilk başlangıçta 12,7 idi şimdi 14. kilo verdikçe değerler yükseliyor. yağım azaldıkça desek daha doğru. ödem var bak o doğru o yüzden hergün çay içmeye başladım ödem için çok fark etti.CEYDOS Selam canim.
Protein senin eksikti degil mi ?
Simdi nete baktim da ödem,karaciger yaglanmasi,sac cilt tirnak problemi,kas kaybi,aclik ve istah artmasi yapabilirmis protein eksikligi.
Tabi senin o derece eksik degildir ama saglik ocaginda da bir baktirsan ya.
bence sabah bir haslanmis yumurta ile biraz domates+yesillik ye cikmadan, aksam da yine guzel bir salata veya yogurt yanina tavuk/et/balik. oglen sandvic hic problem degil diger ogunlerde dengelersenplasticwoman keto yu biraktim gibi :/
Bu 3 gun kurs da yemegi onlar veriyor. Sabah ve ogle
Sabah klasik firindan ekmek, kasar filan oluyor.
O yuzden es gececegim. Salatalik biber olursa belki yerim
Öglen de klasik sandevic.
Nasil beslenecegim bilmiyorum. Kahvalti mi evden yapip bir sonra ki ogunu evde mi yapsam
Yoksa sadece günü sandevic ile mi gecirsem.
Bisiklet ile gidip gelecegim. Kurs bitince direk bisiklet ile crossfit e gidecegim dersim var. Ordan yine Eve bisiklet ile yokus yukari tum yol.
Bol su ve kahveli bir gun olacak.
Adim sayim az olsada bisiklet ile baya km katledecegim. Sirf merak dan bisiklet saati ile takip edecegim :)
ekmekten bu kadar korkma yawf, sabah smoothie de yapip alabilirsin yanina, biraz badem. super kahvaltiNormalde heryere beslenme cantasi hazirlarim ama kurs da zor.
Galiba soyle yapacagim
Yanima 10gr Badem alip kurs baslamadan yerim
Ara bol su
Ogle
Eger sandevic ise icini yerim. Ekmek alerjim var der kurtaririm ekmek den
Ara belki meyve
Evde 17.30 gibi olacagim. Keto soganli kaldiysa o vakit e kadar ondan ve bol Salata yerim.
Ben kontrol tartilmadim unuttum.