• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canmmmm iyim çok şükür 😍😘😘sen nasılsın. Hamilelik şimdilik iyi gidiyor.3aylik olacağım. Dünden beri biraz boğaz ağrısı var.bol bol dinlenmeye çalışıyorum.bulantilarim vardı biraz hafifledi. 63 kilodan 59 kiloya indim🙈çok mutlu oldum bende çok özlemişim takımı mi😍
canimmm saglikla kavusursun insallah bebegine, seni gormek ne guzel 😍 😍

Gunaydin arkadaslarim, yeni ay, yeni hafta hepimize ferahlik,guzellikler getirir umarim.
Yine yogun bir gunun ardindan uyuyakalip, gecenin ortasinda yaziyorum size.
Pazartesi kilo bildirimlerinizi unutmayin.
Dunku menu egzersiz sonuclarimizi sabah uyandigimda paylasacagim,beni mazur gorun.
Bugun squat yarismamiz var,unutmayalim ve katilmaya calisalim.
Hepinizi opuyorum 😘

Dünkü menümü yazmayı unuttum

Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta ile omlet
30 gr peynir
4 5 tane patates kızartması

Öğle
1 kase çorba
1 kase yogurt

Akşam
1 karniyark
1 kase yogurt
1 kase çorba

2 lt su
Hastaydım 20 dk yürüyüş sadece

Dünkü menümü yazmayı unuttum

Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta ile omlet
30 gr peynir
4 5 tane patates kızartması

Öğle
1 kase çorba
1 kase yogurt

Akşam
1 karniyark
1 kase yogurt
1 kase çorba

2 lt su
Hastaydım 20 dk yürüyüş sadece
çok güzel böyle devam edersen bu hafta çok güzel kilolar vereceksin

Cuma günü kilo 78.0 kg
Pazartesi

Eklentiler

• 15831387101073713517276855728034.webp
    15831387101073713517276855728034.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 16
Insallah ya takılmam umarim

Takılsan bile istikrarlı olunca eksi gelecektir Canım

Insallah canim donusum iyi olur
Veririm tabi sen iste yeter ki

Olacak olacak ben inanıyorum.
Sağol canım :KK19:

Amannnn canim 1 kilo gitmis 200 grami dusunme sen hic sabah odemidir bencede

Harika

Aynen Canım bencede Cuma’ya kadar 1 kg daha verirsem süper olacak.

Insan evde kalinca daha da tembellesiyor bence ya valla ben suan kalkip temizlik yapicam mesela cok useniyorum

Bazen insana bi üşengeçlik geliyor bazen insan hiç bir şey yapmak istemiyor ama vakit yok :)

Gunaydin
Cuma 82.5 idi
Bugün 81.9

Süper Canım Cuma’ya “7” görebilme ihtimalin var

ilk defa pazartesi bildirimi yapıyorum.hayırlı olsun bana
cuma : 68,7 kg
pazartesi : 68,6 kg
fark : -100 gr can sıkıcı sonuç

Bence gayet güzel Canım,Cuma günü güzel verdin o nedenle gayet iyi. Hem hızlı verip hemen mezun olup bizi bırakma :) böyle iyi

bu neden yasakmis ki :KK64:

Bende anlamadım bi kaç kişi hadi birbirimizi görelim diye merak edip yükledik fotoları sildik sonra güle güle kk :))))

Cuma günü kilo 78.0 kg
Pazartesi

Güzel canım

Beklenen menü yazayım.

Öğlen: 7 hurma gerçekleşti :)

Akşam: (14:30 gibi) - Türlü, çoban salata, yoğurt

Toplam: 560 kcal

Bence gayet güzel Canım,Cuma günü güzel verdin o nedenle gayet iyi. Hem hızlı verip hemen mezun olup bizi bırakma :) böyle iyi

hiç mezun olmayı düşünmüyorum ki ben her yeni gelen nesille burada olmaya kararlıyım.yoksa dağılıyorum.yeniden yeniden yapmak istemiyorum artık. hem bundan sonra kilo alırsam steroid kullanmış gibi şişerim kas oranımdan dolayı. almamam lazım. nasıl yaparım mezun olurum sonra yeni hedef belirlerim ama o hedefe hiç ulaşamam gibi mesela nasıl fikir.

CEYDOS CEYDOS Selam canim.
Protein senin eksikti degil mi ?
Simdi nete baktim da ödem,karaciger yaglanmasi,sac cilt tirnak problemi,kas kaybi,aclik ve istah artmasi yapabilirmis protein eksikligi.
Tabi senin o derece eksik degildir ama saglik ocaginda da bir baktirsan ya.

CEYDOS CEYDOS Selam canim.
Protein senin eksikti degil mi ?
Simdi nete baktim da ödem,karaciger yaglanmasi,sac cilt tirnak problemi,kas kaybi,aclik ve istah artmasi yapabilirmis protein eksikligi.
Tabi senin o derece eksik degildir ama saglik ocaginda da bir baktirsan ya.
benim pek iğnelerle aram yok ama her öğünümde protein alıyorum.bence o dengelenecek ilk başlangıçta 12,7 idi şimdi 14. kilo verdikçe değerler yükseliyor. yağım azaldıkça desek daha doğru. ödem var bak o doğru o yüzden hergün çay içmeye başladım ödem için çok fark etti.

plasticwoman plasticwoman keto yu biraktim gibi :/

Bu 3 gun kurs da yemegi onlar veriyor. Sabah ve ogle
Sabah klasik firindan ekmek, kasar filan oluyor.

O yuzden es gececegim. Salatalik biber olursa belki yerim

Öglen de klasik sandevic.

Nasil beslenecegim bilmiyorum. Kahvalti mi evden yapip bir sonra ki ogunu evde mi yapsam
Yoksa sadece günü sandevic ile mi gecirsem.

Bisiklet ile gidip gelecegim. Kurs bitince direk bisiklet ile crossfit e gidecegim dersim var. Ordan yine Eve bisiklet ile yokus yukari tum yol.
Bol su ve kahveli bir gun olacak.
Adim sayim az olsada bisiklet ile baya km katledecegim. Sirf merak dan bisiklet saati ile takip edecegim :)
bence sabah bir haslanmis yumurta ile biraz domates+yesillik ye cikmadan, aksam da yine guzel bir salata veya yogurt yanina tavuk/et/balik. oglen sandvic hic problem degil diger ogunlerde dengelersen ;)

Normalde heryere beslenme cantasi hazirlarim ama kurs da zor.

Galiba soyle yapacagim

Yanima 10gr Badem alip kurs baslamadan yerim
Ara bol su
Ogle
Eger sandevic ise icini yerim. Ekmek alerjim var der kurtaririm ekmek den :KK70:
Ara belki meyve

Evde 17.30 gibi olacagim. Keto soganli kaldiysa o vakit e kadar ondan ve bol Salata yerim.
Ben kontrol tartilmadim unuttum.
ekmekten bu kadar korkma yawf, sabah smoothie de yapip alabilirsin yanina, biraz badem. super kahvalti ;)

Squat nedir? Faydaları nelerdir?
momjunction

Türkçede "çömelme" olarak bilinen squat hareketi ön bacak, arka bacak ve kalça kaslarının yanında bel, baldır, sırt ve karın kaslarını da etkili bir şekilde çalıştıran egzersize verilen addır. Ağırlıksız olarak, dambıl eşliğinde veya ağırlık barı ile yapılabilen bu egzersiz dikkatli bir şekilde yapılması gereken hareketlerin başında gelir.

Bacakları ve kalça kaslarını geliştirdiği için spor yapanların performanslarına önemli katkılar sağlayan squat, daha iyi koşu ve sıçrama yapmayı mümkün kılar. Vücudu şekle sokan ve kilo verdiren hareket, sarkma ve gevşemeleri önleyerek daha sıkı kaslara sahip olmayı sağlar. Karın ve mide bölgesini iyi bir şekilde çalıştırdığı için sindirim problemlerinin düzelmesine yardımcı olur.

Düzenli yapıldığında metabolizmayı çalıştıran, kalçaları dikleştiren ve forma sokan en faydalı egzersizlerden biridir. Evde kolayca uygulanabilen squat hareketi ile vücudunuzu kısa sürede şekle sokabilirsiniz.

En etkili squat hareketleri
1. Sumo squat
popsugar

Duruş pozisyonu olarak normal squattan biraz daha farklı şekilde yapılan sumo squat için ayak uçlarının dış çaprazlarını iki omuz genişliğinde açın. İki elinize kaldırabileceğiniz ağırlıkta dambıl alarak hareketi daha etkili bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bacak açıklığı klasik squata göre daha fazla olan harekette amaç iç bacak ve kalça kaslarını daha fazla çalıştırmaktır.

Bacaklarınızın üst kısmı yere paralel olacak şekilde eğilin ve 1 saniye bekleyip başlangıç pozisyonuna dönün. Hareket sırasında öne eğilmeyin ve omuzlarınızın kalçanızla aynı hizada olmasına özen gösterin. Egzersizi 3 set halinde 12 kez tekrarlayabilirsiniz.

2. Rebound squat
collagevideo

Yağ yakmaya ve dayanıklı bacak kaslarına sahip olmaya yardımcı olan rebound squat hareketi için klasik squat pozisyonunu alın. Kalçanızı yere indirdiğinizde yukarı kalkmak yerine 5 kez sürekli eğilip kalkın ve başlangıç pozisyonuna dönün. Hareketi 3 set halinde 10 tekrar şeklinde uygulayabilirsiniz. Dizlerinizin ayak hizasını geçmemesine dikkat edin ve başınızı doğal pozisyonda tutun.

3. Ballet squat
pinterest

Bacak ve kalçaların yanında baldırları da geliştirmeye yönelik olan ballet squat hareketi için ayak uçlarını dışa yönlendirerek ayaklarınızı omuz genişliğinden biraz daha fazla açın. Sırtınızı düz tutarak dizlerinizi bükün ve ayak parmaklarınızın ucunda durarak yere çömelin. 1 saniye bekledikten sonra doğrulun. Egzersizi 3 set halinde 15 tekrar halinde yapabilirsiniz.

4. wall squat
d73cba1618120ce03a92216850975400.png

Kalça ve basen genişliğinden şikayetsiyseniz ve spor yapamıyorsanız, duvara yaslanarak çömelme (wall squat) hareketini düzenli olarak gün içinde 10-15 tekrarlı 2'şer set halinde yaparak basen ve kalçalarınızı yaz gelmeden inceltebilirsiniz

Son düzenleme:
Back
X