- 15 Mart 2010
- 3.701
- 6.607
- 683
Bence de daha iyi ben tavuk gogus eti de ve az da nohut koyuyorum cok guzel oliyor
Sogan havuc sarimsak kereviz limon falan pisirdim guzel oldu...yanina da yogurt...bence de kereviz havuz gayet guzel, bir de yogurt miss
Ins gorursun canim.Saat 8
Yarim cvd ekmegi 2 çatal peynir
Saat 10 gibi
1 dilim cvd ekmegi 1 biber peynir az ton balığı
Saat
1400gibi
2 adet incecik yaprak sarma
Akşam
Fırında tavuk salata
Şu 2 litre
Spor gece herkes uyuyunca yapıp yazarım yarın insallah 70 71 i görürüm
@Yawrukush @stitch
Afiyet olsun.
Bu arada ekmek hamur isi vs ne yesem kilo veremiyorum anca onlari kesince.
Ama sen 12 kilo berdiigne gore cok etkilemiyor sanirim.
Valla ozledim onlari
Valla gayet hafif..Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 3 çatal yumurta
Öğle
1 bardak süt
1 t.kasigi bal
Akşam
1 kase çorba
1 kase yogurt
4 tane kofte
Su 1.5 lt
30 dk yürüyüş
Afiyet olsun canim.ama corbanin icerigi,bal,2 dilim ekmek gibi kucuk ayrintilar etki edebilir.
Afiyetler olsun.Merhaba hanımlar
Kahvaltıda ayaküstü atıştırdım
2gün kurusu 1ceviz ve 1incir 1küçük kase yoğurt
şimdi misafirlikteyim 1avuç içi yarısı kadar poğça ve 1kase kısır yanındada közlenmiş biber turşusu şekersiz çay içtim yetti kızlar bence çok değil şuana kadar yediklerim![]()
Misafirlik zor iş.az yemissin aslinda ama diyet icin olumsuz etki edebilir.
Anaaaaam gitti cuma...Selam kizlar bugun tartildim 73.6 geldim yine cok fazla degil hatta gecen haftaya gore 200 gr eksideyim dananin kuyrugu yarin kopucak
Sabah 10.30
2 dilim tb ekmegi
1 yumurta
3 cy bardagi sekersiz cay
Oglen misafirlikteydim 14.00
1 pogaca
1 sarma borek
Yarim kase patates salatasi
1 baklava
Simdide kayinvalidemdeyim mercimek koftesi var yemesem olmaz gece cok acikirim napicam kizlar bilmiyorum
Su 1.5 olmustur
Spor yok
Fizik tedavin niye ozgecigim?Selam kizlar nasilsiniz, dun acayip yorucu, 1 saniye durmadigim bir gun gecirdim.
Birde buyuk oglumun okulundan aradilar oraya gittim, fizik tedavi, 2 ayri marketten alisveris..
Cocuklari 2 bucuk saat parkta oynatmak...Sanmayin ki kaptan takimi sallamiyor, inanin aksam bilgisayari acacak halim yoktu..
Cocuklari uyuturken uyuyakaldim..Gecede kucugum uyandi, cok uzun sure uyumadi...
Buyuk oglumun okulunda sinif annesiyim, okulla ilgili her partiyi, her etkinligi ben hazirliyorum.
Her partinin gorevlisi ben oluyorum, yarinda bir partimiz var kitap okuma ve kahvalti partisi.
24 cocugun kahvaltisinin tek kisilik kucuk cantalara koyacagim , hazirlayacagim, sonra her birine birer hikaye kitabi aldim hediye, birde hepsine sabah erkenden gidip kitap okuyacagim.
Yani ne kosturmam bitiyor, ne yogunluk..
Californiada yasiyorum biliyorsunuz, dun California valisi ohal ilan etti, evinize 3-6 aylik gida , ilac, su stogu yapin dedi.Is yerleri calisanlarin evden calismasina izin veriyor coronadan dolayi, esim cogunlukla evden calisiyor.Evde olunca onada surekli yemek, cay, kahve vs hizmet ediyorum..
Okullardan mailler geldi velilere dilerseniz cocuklarinizi okuldan alabilirsiniz diye..Ne yapacagiz , karmakarisik durumlar.
VelhasiliCEYDOS , @stitch kaptanlarim benden daha aktif suan ama yarini bir atlatayim ,bu durum degisecek insallah.Herhangi bir seye ihtiyaciniz olursa bizleri etiketleyin kizlar.
Ne uzun yazdim, nasil dolmussam, kahvalti, beslenme hazirliklarina geciyorum.
Menu tablomuzu bugunku ile beraber 2 gunluk hazirlayacagim.![]()
Imreniyorum sana anlattigin kadariyla..aktifsin guzelsin pozitifsin.
Virus icin de ben de endiseliyim dikkat edin.
Afiyet olsun canim.Kızlar bu ki mennümm
SSabah
1 tane yumurta tavada
Bi fincan havuç
1 tane peynir bi çay barsagı şekersiz sade kahve
AArada 1 kaseden az yoğurt
AAkşamda
Salata
3 kaşık makarna
Yoğurt
Sizce nasıl
Makarna fena...3 kasik da llsa karbonhodratla hic kilo veremiyorum.
Bu arada yumurtayla havuc niye yedin bu bir stil mi
Valla bugun guzel olmus canim sadece fistik belki fazla olabilir.İyi akşamlar
08:00 1 adet muz
12:45 1 kase mercimek çorbası yarım tabak kuru fasülye 1 kase cacık ve salata
15:30 1 adet yeşil elma
16:30 1 avuç fıstık 5 adet kuru üzün
18:30 1 kase sebzeli köfteli çorba 1 tabak taze fasülye bol salata
3 litre su kesin içilmiştir ve devam ediyorum
5047 adım atıldı.
İnşallah hepimiz için bol eksili bir cuma olur.
@Yawrukush @stitchCEYDOS
Bu arada sevgili eşim bu hafta çok görüşemedikama ortak öğünlerle kalplerimiz birdi
@milkk
Sag ol canim.çok güzel olmuş menün sporların harika.
Bugun persembe diye cidden ozen gosterdim ama 20 gundur karbonhidrat yemiyorum nerdeyse.oglen 1 kasik sehriye pilavina yok diyemedim .
Bu arada yanlarim agridi baya☺
Bugun stresimin sebebi şu;her hafta oldugu gibi pzt bol eksi goruyorum cumaya o artiyor.
Bugun yarin da regl olacagim buyuk ihtimal yine oyle cikacak.