Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oyle bir sag 1 saydim veeee tam 700 ama daha devam edecegim insallah 1000 e tamamlamaya calisacagimbende sağ sol toplamı yaptım. hızlı yapmasan daha iyiydi nefes önemli bu tarz hareketlerde düz nefes al harekette ver hızlıda bu tempoya yetilşemezsin. amaç hareket esnasında tüm nefesi boşaltıp kasın kasılmasını sağlamak.sağlık olsun bir sonrakinde yavaş yaparsın. hızlı yapılan press oluyor. onuda kası son anda iyice çalıştırmak için yaparız. 400 sayıyorum.
haklısın öyle oluyor ilk zamanlar. geçen gün hesapladık 3,5 yıl olmuş ben pilates yapmaya başlayalı.iki öğretmen eskittim.öncesinde 1 yılda bale yaptım oradan da var azıcık.Ya ben cok sabirsiz biriyim.
Yandigini da gorunce daha hizlandim
Hayir 100 daha yapacagim da yarin kalkamam diye korkuyorum
Sen bilgilisin baya egzersiz konusunda ya ben valla buranin şevkiyle yapiyorum,cok da iyi oluyor![]()
çoştu benim eşim bu gece helal kız sana yarın kalkamayacaksın ama dikkat etBende oyle bir sag 1 saydim veeee tam 700 ama daha devam edecegim insallah 1000 e tamamlamaya calisacagim
Aaa oylemi ben devam edeyim o zaman hadi gorusurusyarışma için yaptığınız egzersiz sayısını bildirmek için son 45 dk canlarım acele edelim ...
yahaha yarın görüşelim senle acıyor ceydoş dersen katılarak güleceğimCEYDOS ben 1000 e tamamladim
VayyBenimde aklıma mide geldi ama sen tamamla istedim canım![]()
Aman napalim acirsada katlaniriz gul valla☺yahaha yarın görüşelim senle acıyor ceydoş dersen katılarak güleceğim
Ya bu kadar seyle nasil duruyorsun5 mart 2020 perşembe bugün ne yedim?
sabah 2 adet haşlanmış yumurta + 30 gr peynir
öğle : 1 çikolata hikayesi mesajlarda
akşam : 125 gr yoğğurtla 1 çorba kaşığı meyveli kellogs karışımı
su : 1500 ml +500 olacak bugün
spor : 180 adet heel touches sağ sol toplam
onunda çaresi var.şimdi ılık bir banyo yap kaslar gevşesin.tek hareket çalışması yaptığımız için başlarda esnetme soğutma yapmadık kaslarına dinlen komutunu duşla ver. çok acın olursa yarın tabi bu kadar çılgınca olmamak koşuluyla farklı bir karın hareketi yap çivi çiviyi söker mantığı kas acısı içinde geçerli. acın azalacaktır güven banaAman napalim acirsada katlaniriz gul valla☺
Zaten azda olsa gunluk bel egzersizi yapmaya cakisiyorum bel kaymasi var bende aslinda onlari da aksatmasam cok iyi oluyordu banyo aklimda zaten yapcam insaallahonunda çaresi var.şimdi ılık bir banyo yap kaslar gevşesin.tek hareket çalışması yaptığımız için başlarda esnetme soğutma yapmadık kaslarına dinlen komutunu duşla ver. çok acın olursa yarın tabi bu kadar çılgınca olmamak koşuluyla farklı bir karın hareketi yap çivi çiviyi söker mantığı kas acısı içinde geçerli. acın azalacaktır güven bana
diyorum ya hep bunlar benim yemek yediğim haller. aç gezerdim ben hep.doyuyorum çok bile geliyor bazen. yoğurdu zor bitirdim mesela.son kaşık fazlaydı.komik bişey diyeyim mi ben hiç abur cuburda yemem . ayda yılda bir fıstıklı cips yerim çikolata alırsam yerim almazsam aramam aslında eşimde alınca köşe bucak saklar. biri börek kek pasta verirse yerim kendim yapmam yapınca onu çok yiyorum. bu aslında hayatımın özeti. evde genelde az yağlı yemekler pişer. şeker 5 kg alırız annem gelirse hemen biter eğer yoksa bana 1 yıl gider.şekerde yok.bende anlamıyorumYa bu kadar seyle nasil duruyorsun
O zaman sen duzenli beslenmedigin icin kilo aliyor olabilirmisindiyorum ya hep bunlar benim yemek yediğim haller. aç gezerdim ben hep.doyuyorum çok bile geliyor bazen. yoğurdu zor bitirdim mesela.son kaşık fazlaydı.komik bişey diyeyim mi ben hiç abur cuburda yemem . ayda yılda bir fıstıklı cips yerim çikolata alırsam yerim almazsam aramam aslında eşimde alınca köşe bucak saklar. biri börek kek pasta verirse yerim kendim yapmam yapınca onu çok yiyorum. bu aslında hayatımın özeti. evde genelde az yağlı yemekler pişer. şeker 5 kg alırız annem gelirse hemen biter eğer yoksa bana 1 yıl gider.şekerde yok.bende anlamıyorum
HEEL TOUCHES EGZERSIZI YARISMAMIZIN SONUCLARI

1.