• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

malesef öyle biraz dikkat edip yemek yemeye başlarsam veriyorum.onuda böyle yersem ama yoksa işe yaramıyor. önce düşük kalorili beslenmeliyim sonra haftalık arttırarak devam etmeliyim.

ben kendime dikkat ettim 180 üstüne çıkmadım acıyı çekecek olan sensin hakkınla kazandın tebrik ederim tekrardan.

9 dk içinde değişiklik yapılabiliyor biliyorsun.sen yetişemedin ona.

tebrikler canım hem keto hem spor ikisi bir arada fark yaratacaksın bu hafta
Bu haftadan cok umufum yok cunku bugun birinci gun ama haftaya gozum yuksekletde 😉

Bu haftadan cok umufum yok cunku bugun birinci gun ama haftaya gozum yuksekletde 😉
teşekkür ederim canım inşallah sizlere faydalı olurum.. evet güzel dinlen yarın çoook eksi ile dön bize.
Yatmak dinlenmek istiyorum ama kiz çizgi film izlemek istiyor hastalıktan sanırım çok terliyorum yarın tartıda fark eder yada artı gelirim bakalim hayirlisi olsun

4. takım arkadaşlarım bir bilgi düzeltmesi yapmak istiyorum. D vitamini ile ilgili bir paylaşım yapmıştım. ben bugün sağlık ocağına gittim d vitamini yazdırmak için. doktorum 1 ocak 2020 tarihinden itibaren artık d vitamininin yazdırılamadığı bilgisini verdi.neden diye sorduğumda sağlık ocaklarında bu testin bakanlık tarafından kaldırıldığını sadece hastane bünyesinde uzman doktor tarafından talep edilen tahlillerde sorgulama yapıldığını ve bunun akabinde eğer düşük görülürse yazılması zorunluluğu getirildiğini söyledi. ne saçma ama gerekli dediğimde fazla d vitamini kullanımının böbrek sorunlarına yol açtığını hatta son 3 ay içerisinde bu şekilde 4 vaka gördüğünü söyledi.sizlerle paylaşmak istedim kızlar evet gerekli bir vitamin ama hatırlarsanız birkaç gün önce böbrek ağrım var demiştim.acaba ondan olabilir mi diye düşünmeye başladım. kullanımı birgün tahlil yaptırmaya karar verene kadar bırakıyorum.

sen yinede paylaş neden korktuğunu bizde görelim. bak tatlı krizi için chialı puding gerçekten çok güzel. hemen 1 kaşık al kesiyor krizi.internette çeşitli tarifleri var.

arada oluyor öyle bende bugün gene çikolataya hayır diyemedim. ama özeldi.arkadaşım almış bizim çocukluk yıllarında yediğimiz çikolata lezzetini almış.eşi denemiş o da aynı şeyi söyleyince ceydoş sende yemelisin baka alıcam sana dedi ve denedim gerçekten güzeldi. ama iyi tarafı şu 150 küsür kalori 1 öğün yerine koydum hemen.

hayatımda 1 yarım gün orucum var 9 yaşında onuda çeyrek günde bozdum.gece niyetlendim sabah kalktım fırında ciğer sarma var (edirne'nin meşhur yemeklerinden) fırını açtım kalanın hepsini bir güzel yedim annem hani oruç dedi bitti dedim o gün bitti benim için . bu nedenle oruç psikolojisini hiç anlamıyorum. ne yersin nasıl beslenilir. o açlık sonrasına nasıl yansır.
okuduğun kitaptan biraz bahseder misin?

şeker ihtiyacın vardır.havuç şekerli bir besin onu telafi etmeye çalışıyorsundur.
Aslinda kahvalti normaldi de öğlen yine yiyemedim. Okuldan çok kararli gelmistim bugun çok az yiyecem diye. Ama cok acikmisim yine demek ki. Bir de eve gelir gelmez bebeği emziriyorum o da daha cok aciktiriyor herhalde yemek biraz fazla kacti ama yine günün toplami 1300 kalori falandi fena degildi. Masanin ustunde Duran tulumba tatlısı beni cagirdi dayanamadım. Keske eve gelince ilk onu kaldirsaymisim gozumun onunden. Cok pismanim.

4. takım arkadaşlarım bir bilgi düzeltmesi yapmak istiyorum. D vitamini ile ilgili bir paylaşım yapmıştım. ben bugün sağlık ocağına gittim d vitamini yazdırmak için. doktorum 1 ocak 2020 tarihinden itibaren artık d vitamininin yazdırılamadığı bilgisini verdi.neden diye sorduğumda sağlık ocaklarında bu testin bakanlık tarafından kaldırıldığını sadece hastane bünyesinde uzman doktor tarafından talep edilen tahlillerde sorgulama yapıldığını ve bunun akabinde eğer düşük görülürse yazılması zorunluluğu getirildiğini söyledi. ne saçma ama gerekli dediğimde fazla d vitamini kullanımının böbrek sorunlarına yol açtığını hatta son 3 ay içerisinde bu şekilde 4 vaka gördüğünü söyledi.sizlerle paylaşmak istedim kızlar evet gerekli bir vitamin ama hatırlarsanız birkaç gün önce böbrek ağrım var demiştim.acaba ondan olabilir mi diye düşünmeye başladım. kullanımı birgün tahlil yaptırmaya karar verene kadar bırakıyorum.
Ben her sene d vitAmini testi yaptiriyotum. Ona gore aliyorum vitamin takviyemi , burda gunesli gun sayidi az takviye slmayinca rksik cikiyor. Ama bobrek sorunu yarattigini bilmiyirdum. Sagol canim bilgi icin cok sagol.

Sabah kahvaltı :
Yarım armut, yarım çay bardağı çay, 2 küçük eticin
1 zeytin,
3 kaşık melemen,
2 yumurta
2 ceviz, 7 adet badem
Akşam yemeği =
5adet köfte,
Küçük ısırık keçiboynuzlu kurabiye
2 bardak ayran
1,5 lt su(fazla içemedim bugün😢)
15 dk Leslie 1 mil yaptım 😊

Merhaba herkese, bu takıma yerin katılabilir miyim? Bu takım olaylarını çok bilmiyorum. Kesinlikle biran evvel silkelenmeye, birinin beni uyarmasına ihtiyacım var.
Merhaba, tabiki katilabilirsin 🥰
Ilk sayfadaki formu doldurabilir misin? Hem seni taniyalim hem listemize ekleyelim.

o da enteresan ama benimde dikkatimi çekti.azıcık azaltınca tak düşüyor kilon .nasıl oluyor? yağ oranın nasıl mesela hiç baktırdın mı?
Yag oranima hic baktirmadim ama diyetisyene giderken o bakiyordu benim kendi kilom degil hamilelik kilolarim ondan bence birde spor yapmasamda ceydacim gercekten gun icinde okadar hareketliyim ki azicik kissam bile tak tak gidiyor deryamim soledigi gibi bi kac gun idare etsem 70 e bile inerim ha bide su var birakincada hizla geri geliyor bumerang gibi

Back
X