• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Onceki kilom: 67.2
Bugunku kilom: 67.65
Fark: 0,45
Yuzde: 0,66 %
Hafta basinda 1 kgdan fazla artidaydim. Yani takim icin kotu artiyim ama soz haftaya cumaya kadar devam ketoya ve cook iyi gidecek haftsya. Cunku sadece 1 gun ketodaydim bu hafta. Ama haftaya kadar hergun.

Eklentiler

• 32F12D40-C249-40DC-9A81-C5B7971AFD22.webp
    32F12D40-C249-40DC-9A81-C5B7971AFD22.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 20
Kilo bildirimim utanarak yaziyorum yaziklar olsun bana ama bu hafta sizi dinliyorum karbonhidrattan ekmegim disinda mumkun oldugunca uzak kalicam

Gecen haftaa 73.8
Bu hafta 74.3
Fark + 500
Ya cok kotuuuu bu arkadaslar

Eklentiler

• 20200306_093243-1.webp
    20200306_093243-1.webp
    42 KB · Görüntüleme: 21
Hafta basinda 1 kgdan fazla artidaydim. Yani takim icin kotu artiyim ama soz haftaya cumaya kadar devam ketoya ve cook iyi gidecek haftsya. Cunku sadece 1 gun ketodaydim bu hafta. Ama haftaya kadar hergun.
Haftaya eminim daha iyi sonuclar olucak

4 . seviyede nasıl olacak

Canım açlık oruçları başlayacak 4. Seviyede haftada 1 gün 36 saatlik oruç, 5’de 36x2 oruç, 6 seviyede 36x3 oruç asıl kg vermeye o zaman başlayacağım. Açlık süresi uzandığında ketonlar çoğalacak ve yağ yakacağım ketojenikden kalma çubuklarım var kontrol edeceğim.

Kızlar bu ki mennümm

SSabah
1 tane yumurta tavada
Bi fincan havuç
1 tane peynir bi çay barsagı şekersiz sade kahve

AArada 1 kaseden az yoğurt

AAkşamda
Salata
3 kaşık makarna
Yoğurt

Sizce nasıl

Yoğurt ile makarna yer değiştirse saat olarak süper olurdu ama iyi gidiyorsun.

Selamlarrrr.Meltem ben.Yeni takım kankiniz :dondurma:

Hoşgeldin Canım bugün ilk kilo bildirimine bekleriz :)

Günaydın😀
Geçen cuma 73,90 kg
Bugün 73,40 kg
Fark 500gr
Yüzde 0,54

Walla ne yalan söliyim bi 72,90 bekliodum😢ama benimde bazen cuma stresim tutuo yarın tekrar deneyeceğim😀

herkese bol eksili bir cuma diliyorum😍

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS milkk milkk

Süpersin Canım böyle böyle gidecek.

geçen hafta: 85,1
bu hafta: 86,0
fark: +900:KK43:

Canım istikrarlı değilsin birbirimizi görmedik hiç ama iyiliğimiz için söylüyoruz lütfen takıma daha sık gel, menülerini benim gibi planladığında yemeyi düşündüklerini yaz düzenleyelim artık “7” gör lütfen.

Geçen hafta: 73,9
Bu hafta: 73,1
Fark: 800 gr
Yüzde: 1,08

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch

Tebrikler Canım

Gecen hafta 82.5
Bugün 81.5

Süper Canım tebrikler

Herkese cok guzel bir gunaydin..cunku eksili bir hafta😍

Gecen hafta:64.6
Bu hafta:63.3
Fark:1.3
Yuzde:2.01

Haftaya istenen:62.0

Simdi akillarda deli soru.
bugun buyuk ihtimal regl olacagim.odem olurdu siserdim falan ona ragmen mi acaba😁😁😁

Herkese guzel gunler,guzel sonuclar.
Eki Görüntüle 2600981

Süpersin Canım tartılarımız da aynı ama ben halen ölçüm alamadım :)

Geçen cuma 59.6
Bu cuma 58,9
Fark 0.7
Geçen cumaya bölüyorduk di mi
Yüzde %1.17

Yawrukush Yawrukush

Evet canım doğru tebrikler

Geçen hafta kilon kaçtı? Geçen hafta kg: güncel: verilen: yüzde: şeklinde yazıyoruz Canım.

Güzel toparladın Canım hiç üzülme süper gidiyorsun.

Kilo bildirimim utanarak yaziyorum yaziklar olsun bana ama bu hafta sizi dinliyorum karbonhidrattan ekmegim disinda mumkun oldugunca uzak kalicam

Gecen haftaa 73.8
Bu hafta 74.3
Fark + 500

Olsun Canım bu hafta toparlarsın, önümüzde zaman var erken görmek önemli sende görüyorsun.

Gecen haftaa 73.8
Bu hafta 74.3
Fark + 500
Kuzum verdin yine verirsiiiin

Kilo bildirimim korkunc , regl olacam galiba ondan mi acaba :( hiç böyle bir artı gelmemistim bugüne kadar , gece mesaisi ödem.mi yaptı ne yaptı , öyle büyük kacamaklarda yapmadım , çok üzgünüm kizlar takımı çok kötü etkileyecegim bu hafta :(
Geçen cuma : 59.7
Bugün : 60.4
Fark : +700 Gr

Yawrukush Yawrukush stitch stitch

Eklentiler

• IMG_20200306_103814.webp
    IMG_20200306_103814.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar iki elbise almıştım çok hoşuma gitmişti ama eve gittim olmadı :) zaten olmaz diye tahmin etmiştim ama zayıflayınca giyerim demiştim. Dün düğün için abiyeleri çıkardım deniyordum elbiseyi de kaldırmışım bi deneyeyim dedim olmaz ama ben şok oldu ve çok güzel oldu :))

Canım açlık oruçları başlayacak 4. Seviyede haftada 1 gün 36 saatlik oruç, 5’de 36x2 oruç, 6 seviyede 36x3 oruç asıl kg vermeye o zaman başlayacağım. Açlık süresi uzandığında ketonlar çoğalacak ve yağ yakacağım ketojenikden kalma çubuklarım var kontrol edeceğim.

Yoğurt ile makarna yer değiştirse saat olarak süper olurdu ama iyi gidiyorsun.

Hoşgeldin Canım bugün ilk kilo bildirimine bekleriz :)

Süpersin Canım böyle böyle gidecek.

Canım istikrarlı değilsin birbirimizi görmedik hiç ama iyiliğimiz için söylüyoruz lütfen takıma daha sık gel, menülerini benim gibi planladığında yemeyi düşündüklerini yaz düzenleyelim artık “7” gör lütfen.

Tebrikler Canım

Süper Canım tebrikler

Süpersin Canım tartılarımız da aynı ama ben halen ölçüm alamadım :)

Evet canım doğru tebrikler

Geçen hafta kilon kaçtı? Geçen hafta kg: güncel: verilen: yüzde: şeklinde yazıyoruz Canım.

Güzel toparladın Canım hiç üzülme süper gidiyorsun.

Olsun Canım bu hafta toparlarsın, önümüzde zaman var erken görmek önemli sende görüyorsun.
Evet canim haftaya hedefim 65.

Kızlar geçen hafta 78.0
Bugün 77.1
Fark 900 gr
Yüzde 1.15
Super canim te
Kızlar iki elbise almıştım çok hoşuma gitmişti ama eve gittim olmadı :) zaten olmaz diye tahmin etmiştim ama zayıflayınca giyerim demiştim. Dün düğün için abiyeleri çıkardım deniyordum elbiseyi de kaldırmışım bi deneyeyim dedim olmaz ama ben şok oldu ve çok güzel oldu :))
waaaw super canim. Gule gule giy

Back
X