kötü değilmiş o kadar ama daha fazla dikkat etmelisin ideallerine kavuşmak için.sonuçlarına henüz bakamadım. sana geri dönüşü inşallah olumsuz olmamıştır.Aslinda kahvalti normaldi de öğlen yine yiyemedim. Okuldan çok kararli gelmistim bugun çok az yiyecem diye. Ama cok acikmisim yine demek ki. Bir de eve gelir gelmez bebeği emziriyorum o da daha cok aciktiriyor herhalde yemek biraz fazla kacti ama yine günün toplami 1300 kalori falandi fena degildi. Masanin ustunde Duran tulumba tatlısı beni cagirdi dayanamadım. Keske eve gelince ilk onu kaldirsaymisim gozumun onunden. Cok pismanim.
ya evet biz burada cahilce alıp kullanıyorduk valla.ama magnezyumda sıkıntı yokmuş sporda yaptığımı duyunca hemen yazdı.bizde güneş bolda ben küsüm güneşe. çıkınca hemen lekelerim arttığı için nefret ediyorum dolaşmaktam camın yanında ne alırsam. evden genelde 16:00 dan önce çıkmamaya gayret diyorum.Ben her sene d vitAmini testi yaptiriyotum. Ona gore aliyorum vitamin takviyemi , burda gunesli gun sayidi az takviye slmayinca rksik cikiyor. Ama bobrek sorunu yarattigini bilmiyirdum. Sagol canim bilgi icin cok sagol.