• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar, bugun cok kosusturacagim, o yuzden gelemeyecegim. Simdiden veren, veremeyip gayret eden herkesi tebrik ederim.
Gecen hafta 67.2
Bu hafta 66.7
Fark 500gr
Yuzde %0.74

Eklentiler

• SmartSelect_20200306-105000_Gallery.webp
    SmartSelect_20200306-105000_Gallery.webp
    10 KB · Görüntüleme: 20
Kizlar bir sey soylemeden gecemeyecegim.ama umarim yanlis anlamazsiniz.
Sadece bir farkediş ve oneri olarak dusunun.
Bu arada ben de dahilim yazdiklarima senelerdir surekli 4 kilo alip 2 kilo veren biri olarak.

Bazen menuye ve yapilan yorumlara gelen karsi cevaba bakiyorum.
Yediklerimizi masum gosterme cabasi icindeyiz.
Ama vucut bunu yemiyor,tartida gosteriyor.
Ve yillarca kendimce herseyden az az yeyip kilo verecegimi dusunen ben pek de ilerleyemedim.
Yani zaten buradaysak vucudumuz cabuk yakan,her daim zayif bunyelerden degil tam tersi hamur isiyle tatliyla hemen kilo alan bunyelerden.
Haliyle ekmek,hamur isi,tatli,kuruyemis,asiri meyve vs bunlardan her zamankinden az da yesek kilo verdirmiyor sanki.
He 3 ayda 2 kilo verdirir ama o kadar biktirir ki ipin ucunu yine birakiriz.
Tabi herkesin yasam sartlari ve bunyesi farkli,kimi emziriyor kimi cok yogun calisiyor ...hak veriyorum.
Demem o ki ; kilo vermek istiyorsak bence bu saydiklarimi bir sure kenara itebilmek gerekiyor.
Gece karnimiz acliktan agrimali bazen,bazen sofrada duran bir yiyecege ozenip yememeliyiz.
Cunku yedigimiz icin bu durumdayiz.
Her yazdigima ben de dahilim.sadece biraz gercekci davranalim diye yazmak istedim.icimden geldi.kimse lutfen uzerine alinmasin ama naçizane onemseyip uygularsak da faydasini goruruz diye dusunuyorum.
Herkese guzel hafta sonlari
Iyi ki buradayim bu arada.
Cok faydasini goruyorum duzenlilik konusunda.

Herkese merhaba ben de bu takıma katılabilir miyim?
Yaşım 22, 157 boyundayım ve aç karnına 67 kiloyum. Ocak ayında diyetisyene gitmiştim ve olmam gereken kilonun 50 olduğunu öğrendim. 17 kiloluk verme serüvenim olacak, lütfen benden de desteğinizi esirgemeyin. Bu kiloları artık veremezsem kendime olan güvenim de yerine gelemeyecek. Umarım hepimiz en yakın zamanda istediğimiz kiloyu görürüz. :KK200:

Bu arada ben de dahilim yazdiklarima senelerdir surekli 4 kilo alip 2 kilo veren biri olarak.

Ve yillarca kendimce herseyden az az yeyip kilo verecegimi dusunen ben pek de ilerleyemedim.
Yani zaten buradaysak vucudumuz cabuk yakan,her daim zayif bunyelerden degil tam tersi hamur isiyle tatliyla hemen kilo alan bunyelerden.
Haliyle ekmek,hamur isi,tatli,kuruyemis,asiri meyve vs bunlardan her zamankinden az da yesek kilo verdirmiyor sanki.
Tabi herkesin yasam sartlari ve bunyesi farkli,kimi emziriyor kimi cok yogun calisiyor ...hak veriyorum.
Demem o ki ; kilo vermek istiyorsak bence bu saydiklarimi bir sure kenara itebilmek gerekiyor.
Gece karnimiz acliktan agrimali bazen,bazen sofrada duran bir yiyecege ozenip yememeliyiz.
Her yazdigima ben de dahilim.sadece biraz gercekci davranalim diye yazmak istedim.icimden geldi.kimse lutfen uzerine alinmasin ama naçizane onemseyip uygularsak da faydasini goruruz diye dusunuyorum.

+1

Yag oranima hic baktirmadim ama diyetisyene giderken o bakiyordu benim kendi kilom degil hamilelik kilolarim ondan bence birde spor yapmasamda ceydacim gercekten gun icinde okadar hareketliyim ki azicik kissam bile tak tak gidiyor deryamim soledigi gibi bi kac gun idare etsem 70 e bile inerim ha bide su var birakincada hizla geri geliyor bumerang gibi
yahaha bende de öyle işte o yüzden hiç ağzıma karbonhidrat yaklaştırmıyorum.yoksa bumerang cehennemi başlıyor.
Günaydın😀
Geçen cuma 73,90 kg
Bugün 73,40 kg
Fark 500gr
Yüzde 0,54

Walla ne yalan söliyim bi 72,90 bekliodum😢ama benimde bazen cuma stresim tutuo yarın tekrar deneyeceğim😀

herkese bol eksili bir cuma diliyorum😍

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS milkk milkk
hiç fena değil canım önümüzdeki hafta 72 olursun
Ayyy ne yarışması vaedııı
geçti canım bu hafta yarışmalar bitti.yeni yarışmalarla bu haftaya hazırla kendini.
sizlerin ki ni gördüm canım yazmayanlar var. bu arada çok güzel vermişsin tebrik ederim.

süper bir paylaşım olmuş canım.baştan sona haklısın yazdıklarında.bende gece taylan kümeliye daldım.aşağı yukarı benzer şeyler anlatıyor.hatta linkleri kaydettim akşam paylaşacağım videosunu.
Yüzde kısmını nasıl yapıyorsunuz
1 sayfada hesaplamanın nasıl yapıldığı var canım. dün gecede ben mesajlarımda anlatmıştım hangisi kolayına gelirse oradan bakıp yüzde hesabını yapabilirsin.
teşekkür ederim evet 1 jhaftalık aldim.
temzlik beni bekler :KK70:
haftaya günüm var .
iyi tatiller canım

Selam kizlar, bugun cok kosusturacagim, o yuzden gelemeyecegim. Simdiden veren, veremeyip gayret eden herkesi tebrik ederim.
Gecen hafta 67.2
Bu hafta 66.7
Fark 500gr
Yuzde %0.74
wuuwuu tebrikler canim, hadi bajkalim benim de haftaya hedefim 65. Bizim yaris devam ediyor unutma.
Kim once 65 olacak ? sen mi ben mi yoksa CEYDOS CEYDOS mu? Ayy ucumuz de haftaya 65 olsak supper olur :D

wuuwuu tebrikler canim, hadi bajkalim benim de haftaya hedefim 65. Bizim yaris devam ediyor unutma.
Kim once 65 olacak ? sen mi ben mi yoksa CEYDOS CEYDOS mu? Ayy ucumuz de haftaya 65 olsak supper olur :KK70:
uçan kilo benim için 65 hedefim 66 olsun o kadar mümkün değil hergün koşmam lazım 65 olmak için.

selam arkadaşlar
ben grubu ara veriyorum.
sizin motivasyonu düşürmek istemiyorum.
umarim çok güzel kilo vereceksiniz:)
ben bu aralar hiç iyi degilim..
hiç istirarlı olamiyorum..
diyeti ben hiç beceremiyorum.
sizi öpüyorum
iyi günler.:) Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS plasticwoman plasticwoman stitch stitch
lütfen beni affedin hakkımı helal edin..
sizi seviyorum.

selam arkadaşlar
ben grubu ara veriyorum.
sizi öpüyorum
iyi günler.:) Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS plasticwoman plasticwoman stitch stitch
sizi seviyorum.
canım ne hakkı.sen ne zaman kendini hazır hissedersen geri dön biz buradayız .

Gecen hafta 67.2
Bu hafta 66.7
Fark 500gr
Yuzde %0.74

Güzel Canım tebrikler ideal kilolara az kaldı

yahaha bende de öyle işte o yüzden hiç ağzıma karbonhidrat yaklaştırmıyorum.yoksa bumerang cehennemi başlıyor.

hiç fena değil canım önümüzdeki hafta 72 olursun

geçti canım bu hafta yarışmalar bitti.yeni yarışmalarla bu haftaya hazırla kendini.

sizlerin ki ni gördüm canım yazmayanlar var. bu arada çok güzel vermişsin tebrik ederim.

süper bir paylaşım olmuş canım.baştan sona haklısın yazdıklarında.bende gece taylan kümeliye daldım.aşağı yukarı benzer şeyler anlatıyor.hatta linkleri kaydettim akşam paylaşacağım videosunu.

1 sayfada hesaplamanın nasıl yapıldığı var canım. dün gecede ben mesajlarımda anlatmıştım hangisi kolayına gelirse oradan bakıp yüzde hesabını yapabilirsin.

iyi tatiller canım

İlk önce beni görmelisin :))) teşekkürler canım sen daha iyisin

Süper sonuç Canım ne güzel hemen tartılmıyorsun tam sonucu görüyorsun.

selam arkadaşlar
ben grubu ara veriyorum.
sizi öpüyorum
sizi seviyorum.

Canım ne demek; İnan senin kilo vermeni çok istiyorum o nedenle yazıyorum sana da, lütfen uzun ara vermeden gel. Neden yapamayasın Gayete güzel ilerliyordun

Back
X