dur değiştirdim ceza yemeyeyim. siteden kaynaklanan bişey herhalde başka yerlerde adbloker çalışıyor.ayy sorma bende yarım saattir uğraşıyorum kapanmadı bir türlü , tangalı bir kadın poposu çıkıp duruyor kapatamadım gitti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dur değiştirdim ceza yemeyeyim. siteden kaynaklanan bişey herhalde başka yerlerde adbloker çalışıyor.ayy sorma bende yarım saattir uğraşıyorum kapanmadı bir türlü , tangalı bir kadın poposu çıkıp duruyor kapatamadım gitti.
iyi geceler sadece rüyaların tatlı olsun yediklerin değil emi :)Hanimlar size doyum olmaz ben yatiyorum hayirli gecelerr
Be de giremedim telefonun ekranından sanıyordumSistem sıkıntısı yaşayan var mı? Ben sayfalara giriyorum aşağı yukarı gidemiyorum. Sayfa ilerlemiyor![]()
kolay gelsin sana. ilaçlarını geçte olsa iç ama eksik kalmasın. yarın toplu yazarsın artık bu saatte uğraşma derim.Menümü yazmayı ve son gundu ilaclarimi almayı unuttum
kızlar yatti oğlanda dus .aldirdim ayağımda sallıyorum
Mutfak ve çamaşır isim var halledip yazarım menümü insallah
58,8 kuzumKizlar benim isim var, bir sureligine kaciyorum. herkese guzel bir gun dilerim
kizlar, daralma tablosunu gondermek icin sizin bildirimlerinizi bekliyorumfayfeyfiy @BlancKahkul @zeynebzeyneb @Yawrukush @isimsiz965 @Kozmogirl17 @istanbula @Gonulmeyvesi
Tebrik ederim arkadaşlarım hepiniziCuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
Edit: hasibeG nin takımı düzeltildi. BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . herderdedeva *** 3.Takım ► 25.01.18 ► 106,30 ► 72,00 ► 34,30 ► 32,27% 2 . HasibeG *** 6.Takım ► 08.02.19 ► 104,10 ► 74,50 ► 29,60 ► 28,43% 3 ...www.kadinlarkulubu.com
Arkadaslar bireysel yarisma siralamasi yukaridaki linkte. @fyzanur arkadasimiz yarisma genelinde 10. sirada,AppLesma 13.sirada, @DeryaOnDiet 16.sirada.Ilk 20'ye girmis olan bu arkadaslarimizi tebrik ediyorum.Sizlerde en son mesaja bakarak , yarismada kacinci sirada oldugunuzu gorebilirsiniz :)
Güzel menü sporda harikaSlm hayırlı geceler
Ben biraz doğa yürüyüşü yaptım enerji topladım bugün
Menüm..
Kahvaltı..
11 gibi
2 d. Peynir
5 zeytin
1 d. Tam buğ. Ekmeği
Domates, salatalık, dereotlu salata
Zeytin yağlı limonlu
Ara..
1 elma
1 türk kahvesi
5 gibi 2 hurma
Akşam..
Tavuk haşlama
1 kaşık pilav
Salata
Ayran
2 lt. Su
4000 adım
100 mekik
Hayirli geceler kizdan. Vallahi bozdum uyku duzenimi
Aksam yemegi yapip yattim 1 saat uyuyayim da gece yarisina kadar oturrurum dedim.
E tabi kizim birakmadi sonra 20gibi uyuya kaldim. Simdide uyanigim hic uykum yok.
Neyse günün özeti
Sabah
1 kupa matcha ve Chai cayi
Ilk ogun 12 de
2 yumurta
Kibrit kutusu kdr beyaz peynir
10 badem
6ceri domates
Aksam
2 ince kepek wasa
2 soya füme
Su 1,5 L
10bin adim
1 saat ev temizligi
Genel olarak menün güzel çekirdeği saymazsak az yemişsin onuda sporda yapılmış tebrik ediyorum benim sporla aram kötü şimdilikBugün kendimi çok yordum galiba kolum ağrıdı yine
Menümü yaziyim unutmadan
Sabah
Çavdar ekmeğine yarim yağlı peynir yeşil biberli tost
Öğle
1.kase tavuklu corba(temizlik yapıyordum cok acıktım ellerim titriyordu ictim)
Aksam
Bol yoğurtlu ıspanak
Ara
Az Çekirdek
Su
2 litre
Spor
3 saat temizlik
50 mekik
100 bisiklet çevirme hareketi yerde

Süperİyi akşamlar
08:00 1 yumurta zeytin peynir domates salatalık ve 1 muz
13:00 yarın kase mercimek çorbası,bol salata ve 3 köfte
19:00 1 tabak tavuk sote,1 yemek kaşığı dün akşamdan kalan kızartılmadan yapılan şakşuka ve koca 1 kase yoğurt
3 litre su içildi ve içilmeye devam
4392 adım = 219 puan
@Yawrukush @stitchCEYDOS
milkk
Puanları artık biz hesaplıyoruz demekDİKKAT
Bu hafta PUANLI SPOR yarışmamız var kuzucuklarım.sağlık sorunu olanlar dışında tam katılım bekliyorum.mutlaka yapmaya çalışalım.hadi bakalım Kaslarımız gelişsin kilolar gitsin.
Aktif spor yapılabilmesi için ev işlerini dahil etmedim.lütfen puanlamaya dahil etmeyelim.
Puan Hesaplamalarını mesajlarına eklemeyenlerin spor puanları hesaplanmayacak ve o günü geçersiz sayılacaktır.
***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
11 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 3 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 3 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 3 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN