geçmişi okudum geldim kızlar
izmircim canım geçen yaz isveç diyetini uygulamış biri olarak lütfennn UYGULAMA diyorum sana..gerçi ben ancak bir hafta dayanabilmiştim ve bir haftada 6 kilo vermiştim..fakat o kiloyu sonrasında 8 ya da 9 kilo olarak aniden geri aldım...daha önce lisedeyken de uygulamıştım ve işin açıkcası hızlı kilo alışlarımı bu diyete bağlıyorum benönceden hiç böyle diildim ..yesem de gram gram alırdım kiloyu fakat şimdi 2 gün istediğimi yedim mi resmen 2 kilo alıyorum kızlarkafamçokkarıştı
bu diyet sonrasında da metabolizmayı bozuyor ve kilo verimini azaltıyor ve bu diyeti uygularken piskopat gibiydim ben...çay bile içemiyorsun düşünsene..canım gene de sen bilirsin ..ben de şu anda yaz geldiği için çok üzgünüm ..çünkü şu anda kabanımı çıkardıgımda hiç rahat edemiyorum ortamlarda..utanıyorum resmen çıkan yağlarımdan..düşünüyorum hızlı bişiyler yapmalıyım şok diyetler falan diye ama sonra kendimi yatıştııyorum..yavaş ve kalıcı olmalı bu seferkaydirigubbakcemile5
tmm tmm vazgeçtim hiç başlamıycaaaam:1closedeyes: bukadar lafın üstüne başlamıyımda zaten dimikaydirigubbakcemile3
bende yaz geldiğin için resmen üzülüyorum ama yazın daha güZel kilo verliyor biyandada seviniyorum.. ama bu yazı istediğim şekilde de geçirmek istiyorum.. resmen ooooooof oooof yaniii
günaydın canlarım ... hani bizim izmirli ve kuzu bu saate gelirlerdi ...
4 takım hepinizi öpüyorum güzel bir gün olsun ....
Yine erkenden girdim ama yazamadım.. yok şu arıyo onla konuş yok şurda sorun var derken bu saati buldu yazmam:smiley-cool:

önceden hiç böyle diildim ..yesem de gram gram alırdım kiloyu fakat şimdi 2 gün istediğimi yedim mi resmen 2 kilo alıyorum kızlarkafamçokkarıştı