• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

75 kilo ile 60, etapta bildirim yapmadan izne ayrılmışsın canım. başalngıçtaki formu doldurursan biz seni tanımayan 4. takım üyeleri seni tanımış oluruz. hem yeni kilonu ve hedeflerini görmüş oluruz. ben kaptan yardımcısı ceyda.
Merhaba kaptanim geri donebiliyorum ozaman değil mi
Hemen doldurup gonderiyorum

Kullanıcı Adı : matilda34
İsim (İsteğe Bağlı ):sevil
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :38
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 10 yasinda
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :160
Kilonuz:84
Hedef kilonuz :68
Kilo alma hikayeniz :uzun süredir insülin direnci ve tiroid rahatsizligim vardı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?daha sağlıklı olmak ve istediklerimi daha rahat giyebilmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet

Benım oğların kırdıkları: 2 lattop 3 tane televizyon hele biri çok pahalıydı 2 tablet benım bir tane babasının bir tane telini su kaçırıp bozdular. Mobilyalarım yenilendi suan odalarındakı dolabın kapakları yok takmıyor eşim sureklı kırıyolar.yalan soylemıyorum deli değilim. Çooook hareketli ıkı oğlum var. Bakıcı Allah razı olsun cuma ağlardı ben bakamıyorum dıye pazar akşamı arardı tamam geleceğim yarın diye. Bir sene eşim baktı sureklı gece çalıştı gunduz çocuk baktı. Kimse gelmedi bakmaya aşırı yaramazlardı. Hala mandal alamam eve anında kuçuk kırar hepsini. Ah ah buyuduler ama bana sorun.
Allah yardımcımız olsun, haraketli çocuklar gerçekten çok zor. Sağlıklı olsunlar da, bir şekilde büyürler. Sendekilerden gorumcemde var. Çok yoruluyor kadıncağız, çok sakin birisi, ve 3 haraketli çocukla sakinligini hala koruyor. Hayranıyım kendisinin. Allah yardımcımız olsun 😊

Kullanıcı Adı : matilda34
İsim (İsteğe Bağlı ):sevil
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :38
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 10 yasinda
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :160
Kilonuz:84
Hedef kilonuz :68
Kilo alma hikayeniz :uzun süredir insülin direnci ve tiroid rahatsizligim vardı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?daha sağlıklı olmak ve istediklerimi daha rahat giyebilmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet
tekrar hoşgeldin aramıza canım. hadi bu sefer bu işi tamamına erdirelim.sende benim gibi bir verip bir alanlardansın anladığım kadarıyla.

günaydın canlar❤

cuma kilom 75,8
bugun 74,3
fark -1kilo 500 gram

1,97 yuzdelik oran
gelecek hafta hedef 73,8

bu hafta gercekten cok kosturmali gecmisti benim icin demekki kostururkende zayıflamışım tabi gunluk 30 dk da olsa lesli yapmistim bide yaninda bebek emzirmek olunca bu hafta boyle oldu cok mutluyum🙈 kaptanlarim sizde uyguun gorurseniz gruba girmeyi tabikide isterim gruba girince daha cok dikkat edecegime inaniyorum iyiki sizi tanımışım ( bu arada benim tartım dogru gosteriyor fakat küsürat kismindaki rakamin üst kismi silik çıkıyor ama ben biliyorum ordaki rakamin kac oldugunu suanda 74,3 sadece 3 un ust kismi silik )
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @cokofesttt

Eki Görüntüle 2631830
Canim harika kilo vermissin, listeye girisinde hayirli olsun :))

İyi akşamlar kızlar saclarimi kuruttum , kendimi yatağa attım , iş hayati benim psikolojimi
Çok bozdu psikiyatriste gideceğim artık , mobingler çok yordu beni , bugün
İşte oturdum ağladım bana yaptıkları şeylere . Neyse artık herkesi Allah'a havale ettim
Kimseye gücüm yetmedi .oyhhh şu karantina bitsede spora yazilsam kafam dagilirdi.
Geçmişe bakayim şimdi de kim kaç kilo vermiş merak ediyorum, hayat devam ediyor :)

Back
X