- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Bizde ayniyiz cani, senin gibi cocuklarla geciyor gunlerim. :)Iyim canim ; evdeyiz Cocuklarla ugradur , havalar isinsaydi iyi olurdu, siz nasilsiniz cocuklar nasil ?
![]()
Iyi olmak da buyuk nimet su zamanda..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde ayniyiz cani, senin gibi cocuklarla geciyor gunlerim. :)Iyim canim ; evdeyiz Cocuklarla ugradur , havalar isinsaydi iyi olurdu, siz nasilsiniz cocuklar nasil ?
![]()
![]()
Selam kizlar...
Bugün karnim doyana kadar, canimin istediği sağlıklı seylerden yedim. Dün aç gezmistim biliyorsunuz
Sahur yapmamistim.
İftar
1 kase un çorbası
2 tabak kabak yemeği
1 kase salata
1 kase yoğurt
Ara
5 erik
5 kuru kayısı
1 avuç sari leblebi
Ara
Yarim muz
3 ceviz
Su 3 lt
Spor Leslie 2 mil.
aramıza hoşgeldin havva. ben kaptan yardımcısı ceyda.disiplinli ve huzurlu bir şekilde kilolarımızı verelim. biriken ağırlıklardan kurtulalım inşallah.Kullanıcı Adı :hsbaharmert
İsim (İsteğe Bağlı ):havva
Mesleginiz:muhasebeci
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 tane 4-1.5
Yaşadığınız şehir:k.maras
Boyunuz :164
Kilonuz:80
Hedef kilonuz :68
Kilo alma hikayeniz :evlilik sonrasi ve dogumlar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?kendimi cok sisman hissediyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayir
sistemde sorun vardı canım düzeldi şimdiTelefonumda sorun var biraz gec algiliyor kuaura bakmayin kizlar
afiyet olsun canım iyi yapmışsın arada lazım.Selam kizlar...
Bugün karnim doyana kadar, canimin istediği sağlıklı seylerden yedim. Dün aç gezmistim biliyorsunuz
Sahur yapmamistim.
İftar
1 kase un çorbası
2 tabak kabak yemeği
1 kase salata
1 kase yoğurt
Ara
5 erik
5 kuru kayısı
1 avuç sari leblebi
Ara
Yarim muz
3 ceviz
Su 3 lt
Spor Leslie 2 mil.
Donersin bir an once sende insallahtamam canım bu hafta akşam yemeğim salata olacak
bana çok geldi aslında dönemk istiyorum ama artı ile dönüş yapamam o yüzden kaldım açıkta.
Tamam anlastik cnmHaftaya girebilirsin canim, bu hafta aktif bir sekilde elinden geleni yap olur mu:)
Canım tebrik ederim sen de iyi ki buradasınGeçen cuma 64.5
Bugün 63.9
Fark- 600
Yüzde 0.96
Yawrukush
CEYDOS
luges
Hala inanamıyorum ben 63 leri yıllar sonra gördümSiz olsamasanız gerçekten yapamazdım hepinize teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2631821
Hoş geldin canım ☺ amacına burda çok kolay ulaşacaksın emin ol süper bir takıma geldinSelam kizlar bende geldim
Yas 31
Kg 80
Boy 164
Hedef 68k
Yaa kaptanım çok teşekkür ederimharikasın seninle gurur duyuyorum.![]()
Super
Aramiza hoş geldin canım ☺Kullanıcı Adı : matilda34
İsim (İsteğe Bağlı ):sevil
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :38
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 10 yasinda
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :160
Kilonuz:84
Hedef kilonuz :68
Kilo alma hikayeniz :uzun süredir insülin direnci ve tiroid rahatsizligim vardı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?daha sağlıklı olmak ve istediklerimi daha rahat giyebilmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet
Canım üzüldüm is yerindeki durumuna. İnşallah bu günler geçer de mutlulukla koşa koşa gideceğin günler gelirİyi akşamlar kızlar saclarimi kuruttum , kendimi yatağa attım , iş hayati benim psikolojimi
Çok bozdu psikiyatriste gideceğim artık , mobingler çok yordu beni , bugün
İşte oturdum ağladım bana yaptıkları şeylere . Neyse artık herkesi Allah'a havale ettim
Kimseye gücüm yetmedi .oyhhh şu karantina bitsede spora yazilsam kafam dagilirdi.
Geçmişe bakayim şimdi de kim kaç kilo vermiş merak ediyorum, hayat devam ediyor :)
Çooook güzelVeee 2.lik geldi cok az bir farkla kizlar, hepinize kocaman tebrikler.![]()
![]()
![]()
Cezamizida sildirdik, harikasiniz kizlar..
Haftaya gevsemek yok ama yine derece alalim :)
Tebrik ederim canım ☺Yaaa birinci olmuşum çok mutlu oldummmm![]()
Çok çok özür dilerim ... 59.9P Periannemfayfeyfiy @Gonulmeyvesi @Tarot520 @AdAstraPerAspera kızlar ben hala sizlerin sonuçlarını beklemekteyim.
İyiyim teşekkür ederim, finallerimiz online olacağı için bayramdan hemen sonra yapılacak biraz telaş oldu tabii. Onlarla uğraşıyorum :)Canim hosgeldin, kilonda pek bir artis yok.
Nasilsin iyi misin?