Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım kaptişim tamamdırCanim uzun sureli izne ayrilmalarda, takima girislerde , yuzdemiz, yarismadan izinli kaldigin etap sayisina bolunuyor.Hem bu yuzden eksi oluyor, hemde ayrildigin kilodan suan fazla oldugun icin kuzum..Haftaya bildirimin normale donecek.![]()
Evet canım.. 58 gün oldu.Dogum yaptinmi
Tebrik ederimYÜKSELİŞ YARIŞMASI SONUÇLARI
HELİOS'A YÜKSELENLER (300 gr üstü ∞ )
![]()
Melek Ada (59,1 / 57,5 / 1,6 / 2,71)
@deniz diyette (62,4 / 61 / 1,4 / 2,24)
![]()
luges (75,8 / 74,3 / 1,5 / 1,98)
@AppLesma (67,7 / 66,5 / 1,2 / 1,77)
![]()
fyzanur (56,9 / 56 / 0,9 / 1,58)
A Aycaokurcan (76,7 / 75,7 / 1 / 1,48)
![]()
Aomine Daiki (64,7 / 63,8 / 0,9 / 1,39)
@Meryem1306 (75,7 / 74,9 / 0,8 / 1,06)
@erciyes111 (69,1 / 68,4 / 0,7 / 1,01)
![]()
cokofesttt (64,5 / 63,9 / 0,6 / 0,93)
B Beklenen2 (74,8 / 74,2 / 0,6 / 0,8)
![]()
Birgaripanne (81,3 / 80,7 / 0,6 / 0,74)
@Milana firuze (68,2 / 67,7 / 0,5 / 0,73)
@mifihafa (72,1 / 71,6 / 0,5 / 0,69)
ARAFTA KALANLAR (300 gr altı ve sabit sınırı)
HADESİN ÇUKURUNA DÜŞENLER ( +)
P Periannem (63,5 / 63,6 / +0,1 / +0,16)
![]()
CEYDOS (63,9 / 64,1 / +0,2 / +0,31)
Kilo vermeye gayret eden ve başarılı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Darısı bu haftanın başına modunuz hep yüksek olsun.
Sıralama yüzde oranına göre yapılmıştır.
Kızlar hepinizi çok tebrik ediyorum gerçekten çok iyiydiniz bu hafta. Sadece bir öğün ödül hakkınız var onu bugün yada yarın kullanabilirsiniz. lütfen aşırıya kaçmayın. bu güzel kilolar heba olmasın.
Kendi adıma Ortak verdiğiniz bir ceza beklentisi içerisindeyim. takımca karar vererek beni cezalandırmanızı talep ediyorum. eğer isterse P Periannem de cezalandırılabilir.
Geçen hafta 69.1
Bugün 68.4
Fark 0.7
Yuzde 1.01
[/QUOTE
Tebrikler canım ne güzel kiloları veriyoruz senin hedef kaçtı
Güzel bi menü dahahayırlı gunler kizlar ❤
cuma menum
sahur
1 dilim ince yufkadan borek
1 kase yogurt
1 yk tahin pekmez
iftar
8 kasik yesil fasulye
3 kasik bulgur pilavi
1 tabak salata
yogurt
su 2 litre
spor 30 DK leslie 210p
Yawrukush
CEYDOS
cokofesttt
Amin canim çok sağ ol :)Canım tebrik ederim sen de iyi ki buradasın
Hoş geldin canım ☺ amacına burda çok kolay ulaşacaksın emin ol süper bir takıma geldin
Yaa kaptanım çok teşekkür ederim
Superlisedeki kilolarım bunlar
Aramiza hoş geldin canım ☺
Canım üzüldüm is yerindeki durumuna. İnşallah bu günler geçer de mutlulukla koşa koşa gideceğin günler gelir
Çooook güzelyaşasın 4. Takım
Tebrik ederim canım ☺
Iftardan sonra suyu cogaltip bir de suyu vucuttan atmak icin spor yaparsan odem de olmaz kilo kaybina da sebep olurRamazanda nasil bi duzen olusturdunuz yemegimi azaltmaya calistim ama yeterli degil sanirim
InsAllah canim gel buyurMerhaba yaşım 23 kilom 100. Pkos var bende. 3 yıldır gebelik elde edemedik. Ve 3 yılda takriben 40 kilo aldımhızlı kilo veren bir bünyem var ama öteki ay 10 verdiysem 20 alıyorum. Belki burada aranızdan biri de benim gibidir de akıl verir bana. Yardımlaşırız belki. O yüzden katılmak istedim.
Hayirli olsun canim bebekle alakali konusmayinca atlamisimEvet canım.. 58 gün oldu.
Çok güzel olmuş canım ,çok iyi gidiyorsun masaallah :)
Çok güzelBugünkü ya da dünkü menüm
Sahur: yulaflı yoğurt, yeşil çay
İftar: çorba, salata, kabak, yoğurt, hurma
Ara: çilek
Su: 2,5 litre
Spor: 30 dakika leslie
Afiyet olsun canim , güldürdün beni , aç gezme tabi sagliki sağlıklı ye ) güzel olmuş menunSelam kizlar...
Bugün karnim doyana kadar, canimin istediği sağlıklı seylerden yedim. Dün aç gezmistim biliyorsunuz
Sahur yapmamistim.
İftar
1 kase un çorbası
2 tabak kabak yemeği
1 kase salata
1 kase yoğurt
Ara
5 erik
5 kuru kayısı
1 avuç sari leblebi
Ara
Yarim muz
3 ceviz
Su 3 lt
Spor Leslie 2 mil.
Allah senin de yardımcın olsun bitanem , aynen çok zor süreçler ,benim ki özel sektör değilfyzanur canım benim bende aynı durumdayım seni o kadar iyi anlıyorum ki, o kadar bıktım ki çalışmak istemiyorum. Haziran sonu da ayrılmayı planlıyorum artık pes edip. Kimsenin yanına kalmaz haksızlıklar hiç kendini üzme Canım, İnan buna değmiyor sen değerlisin, biz değerliyiz kendi bilmezler bize bunu yaşatmamalı.
Ahhh ahhhkim eziyet ediyor benim kuzuma söyle 25 kişi basalım orayı arkanda kocaman 4. takım duruyor.