Bn de leslie yapıyorum canım ama iftardan sonra yapıyorum geneldeKızlar oruçlu olanlar sporu ne zaman yapıyorsunuz? Ben iftardan 2-3 saat önce yapıyorum. Çok fazla yoruluyorum. Leslie yapıyorum zaten genelde. Acaba yanlış mı yapıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn de leslie yapıyorum canım ama iftardan sonra yapıyorum geneldeKızlar oruçlu olanlar sporu ne zaman yapıyorsunuz? Ben iftardan 2-3 saat önce yapıyorum. Çok fazla yoruluyorum. Leslie yapıyorum zaten genelde. Acaba yanlış mı yapıyorum
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| B Beklenen2 | ODUL ![]() | ||||||
|
| 15DK DANS | ||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| ![]() ![]() | ODUL | |||||
|
| |||||||
|
| ODUL 200IA | ||||||
| @Tanssss | ODUL ![]() | 200IA | 200IA | ||||
|
| |||||||
|
| ![]() ![]() | ODUL | |||||
|
| ODUL MUAF | ||||||
|
| ODUL 200IA | 200IA | |||||
| H hsbaharmert | 200IA SPOR? | ||||||
| A Aycaokurcan | ODUL SPOR? | 200IA SPOR? | |||||
|
| HASTA / MUAF | ||||||
| @MigiMadid | |||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| ODUL ![]() | 300IA | |||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| ODUL ![]() | ||||||
| M Meryem1306 | |||||||
|
| ![]() ![]() |
çok geçmiş olsun canım. denk gelmiş o zamanAniden gittim oruçluyum bir de gerçi serum yiyince bozuldu ama ALLAHTAN dün hastalandım![]()
toz kakao mu şekersiz olandan yaaaa nasıl yedin onu.Selam kızlar dünkü menüm yazıyorum
iftar
2 haşlanmış yumurta
4 zeytinyağlı yaprak sarması
marul yeşil soğan salatalık yeşil çay
canım çok tatlı istedi 2 çay kaşığı toz kakao yedim
sahur yapmadım
su 3 litre
spor yapmadım Benim için yoğun bir gündü.
senin menün uygun sulu köfte pirinçli olmasa daha iyi olur.Bugün iftara sulu köfte pişirdim yanına salatası cacik hoşafı var.
benim menum ise
4 yemek kaşığı yoğurt
yulaf 3 yemek kaşığı
bir tam muz
bir çay kaşığı tarçın
bir çay kaşığı kakao ile güzel bir yulaf lapası olacak.
sulu köfteden Tadımlık 2 kaşık yerim![]()
oy canım bende hep kilo ile sınnadığımı düşünmüşümdür. hep neden sorusu kurcalar beni.Evet canım kesinlikle haklısın da günün bazi bölümlerinde resmen sınanıyorum ☺
İyi ki takıma dönmüşüm. Böyle destekler iyi geliyor bana.![]()
ben seni anlıyorum bende kasıtlı kalmıyordum. unutuyordum bir şekilde hala zaman kaybı gibi geliyor. güneşle beslenenlere katılsam mı acaba diye bile düşündüm. ama kendisiyle aram hiç iyi değil.Kasıtlı olarak aç kalmıyorumakıllı ben işte, oğluma yedirirken bile aklıma gelmedi dün
neyse şu siparişlerim bi gelsede hayatıma heyecan gelse
![]()
hooop dolmayı görmeden geçiyorum. az pirinçli olduğu için. lahana turşusuna fena düştüm canım günlerdir kapuska istiyor turşudan olan ama...PAZARTESI MENUM
UYANINCA 8DE
Sade filtre kahve
SABAH 10DA
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 yemek kasigi biberli domatesli sucuk
Avuc ici kadar pita ekmegi
OGLEN 14.30DA
4 kuru dolma + 2 kasik yogurt
Yarim salatalik
ARA 16DA
Sade filtre kahve
1 kare bitter cikolata
AKSAM 18.30DA
Ton balikli salata
Tadimlik lahana tursusu
SU: 1.5 ltde kaldim erken uyuyunca..
SPOR: 1 saat ev isi (180)
200 ip atlama (400)
60 squat (180)
TOPLAM: 760
CEYDOS
Dolmada pirinc hic yok kaptanim dun yazmistim, 50 kuru dolmayi 1 cay bardagi bulgur ile yaptim :)çok geçmiş olsun canım. denk gelmiş o zaman
toz kakao mu şekersiz olandan yaaaa nasıl yedin onu.
senin menün uygun sulu köfte pirinçli olmasa daha iyi olur.
oy canım bende hep kilo ile sınnadığımı düşünmüşümdür. hep neden sorusu kurcalar beni.
ben seni anlıyorum bende kasıtlı kalmıyordum. unutuyordum bir şekilde hala zaman kaybı gibi geliyor. güneşle beslenenlere katılsam mı acaba diye bile düşündüm. ama kendisiyle aram hiç iyi değil.
hooop dolmayı görmeden geçiyorum. az pirinçli olduğu için. lahana turşusuna fena düştüm canım günlerdir kapuska istiyor turşudan olan ama...
Guzel birgun olmus canim, kadir gecesini haftaya diye biliyorum ben, 19 mayis sali gunu..Sabah: 9:00 2 dilim ekmek, peynir tere yağ, recel.
Ara: 1 hurma
Aksam: 18:00
Kiymali lahana sarma, 2 kasik sarimsakli yogurt.
Su: 2 litre.
Spor: cezam: 200 IP, 100 suguat. 6000 adim
Toplam: 1000 puan
Bu gece kadir gecesi, bu yuzden hic uyumadan sabahliycam bu yüzden cay kahve içe bilirim.
çok geçmiş olsun canım. denk gelmiş o zaman
toz kakao mu şekersiz olandan yaaaa nasıl yedin onu.
senin menün uygun sulu köfte pirinçli olmasa daha iyi olur.
oy canım bende hep kilo ile sınnadığımı düşünmüşümdür. hep neden sorusu kurcalar beni.
ben seni anlıyorum bende kasıtlı kalmıyordum. unutuyordum bir şekilde hala zaman kaybı gibi geliyor. güneşle beslenenlere katılsam mı acaba diye bile düşündüm. ama kendisiyle aram hiç iyi değil.
hooop dolmayı görmeden geçiyorum. az pirinçli olduğu için. lahana turşusuna fena düştüm canım günlerdir kapuska istiyor turşudan olan ama...
cok güzel afiyet olsun.Sabah: 9:00 2 dilim ekmek, peynir tere yağ, recel.
Bu gece kadir gecesi, bu yuzden hic uyumadan sabahliycam bu yüzden cay kahve içe bilirim.
Canım, haslanmis pirasayi nasil yapıyorsun. Salca var mi.İyi akşamlar herkese
Sabah: bir dilim tb ekmek, salatalık, kayısı marmelat, peynir
Ara: Bir tane hurma
Öğlen: haşlanmış pırasa, sarımsaklı yoğurt
Ara: Elma, portakal
Akşam: bir şiş ciğer, çok az soğan salatası
Ara: şekersiz çay, bir avuç kuru meyve (üzüm, incir)
Su: 1,5 litre
Spor: 30 dakika eliptik bisiklet, 40 dakika pilates
bizde 12 ilk kadir gecesi,Guzel birgun olmus canim, kadir gecesini haftaya diye biliyorum ben, 19 mayis sali gunu..
Yanlis mi biliyorum?
Nasıl hesaplıyorlar bilmiyorum ama bu gun diye açıklandı. Bugün, 14 ve 16 si.cok güzel afiyet olsun.
Kadir gecesi mi canim. Gerci belli degilmis tam
Anladim canim her ulkenin farkli zamanlarda oluyor haliyle....bizde 12 ilk kadir gecesi,
14 ikinci kadir gecesi.
16 da üçüncü kadir gecesi diye biliyorum canim.
Takvimde boyle yazıyor.
Cok guzel bir gun olmus canim, aksam yemegin nasil istah acici, ellerine saglik :)
biliyorum canım şaka takıldım ama dolma denince otomatik ailelerimizin yaptığı gibi bol pirin. az kıyma görseli geliyor gözüme. görseli diyorum benim yılda 1 kere yaptığım yemektir kendileri onu yiyince içim bomboş oluyor. ben turşu kurabilsem tek kurduğum kahana olurdu herhalde çoook seviyorum.Dolmada pirinc hic yok kaptanim dun yazmistim, 50 kuru dolmayi 1 cay bardagi bulgur ile yaptim :)
Tursuyu korona ilk basladiginda yapmistim, esim icin actim dun hesapta, ondan once ben yedim :))
kız panik yaptırdın bana kadir gecesi haftaya salı neden karıştın sen bu kadar. menün olmuş canımSabah: 9:00 2 dilim ekmek, peynir tere yağ, recel.
haha denemek lazımYedim valla anacum,
Kalorisiz olsun dedim. Attim agzima, hii tadi önce kötüydü sonra damagimda kalan tat tam bir bitterdi![]()
spor puanlarını hesaplamamışsın canım bu hafta puanlı yarışmamız var. hesaplarsan listeye dahil ederim.
Bizim evde dolmanin her turlusu cok seviliyor canim.biliyorum canım şaka takıldım ama dolma denince otomatik ailelerimizin yaptığı gibi bol pirin. az kıyma görseli geliyor gözüme. görseli diyorum benim yılda 1 kere yaptığım yemektir kendileri onu yiyince içim bomboş oluyor. ben turşu kurabilsem tek kurduğum kahana olurdu herhalde çoook seviyorum.