• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben halı yıkayınca pert oluyorum yemek bile görmüyor gözüm. sen nasıl daldın bu kadar pes.
Ve yemekleri de ben hazirladim annem ogluma bakti fazla pisirdim annemle paylastik
Evi komple degistirdik artik yatak odasinda yatacagiz
Kisliklar yazliklar yastiklar yikanacak ici pamuk cirpilacak 3 senedir kullandigim yun yorgan yikanacak ici
Yarin isim daha cok pamuklari cirpip yunu yikayacagim

Ve yemekleri de ben hazirladim annem ogluma bakti fazla pisirdim annemle paylastik
Evi komple degistirdik artik yatak odasinda yatacagiz
Kisliklar yazliklar yastiklar yikanacak ici pamuk cirpilacak 3 senedir kullandigim yun yorgan yikanacak ici
Yarin isim daha cok pamuklari cirpip yunu yikayacagim
canım yiyecekleri o zaman öneden planla ölçülerini falan çeşitlerini yine ne yaptığını bilmeden yeme olur mu? Allah kolaylık versin pamuk işini hiç sevmem ben sıkıcı geliyor ama çılgınlar gibi halı yıkarım mutlu oluyorum suyla oynarken. tek sorun işte bişey yapamıyorum sonrası

canım yiyecekleri o zaman öneden planla ölçülerini falan çeşitlerini yine ne yaptığını bilmeden yeme olur mu? Allah kolaylık versin pamuk işini hiç sevmem ben sıkıcı geliyor ama çılgınlar gibi halı yıkarım mutlu oluyorum suyla oynarken.
Evet bende ilk defa pamukla ugracagim

😂
Online diyetisyen mi menüyu veren. Ben de gitmistim, ama hic kilo veremedim
Ama sende cok işe yaradi. Masallah tıkır tıkır gidiyor kilolar
Yemeklere yağ ve tuz koymuyorum bu hafta beni çok zorladı kilo da veremedim bu hafta şimdiye kadar bakalım cuma nasıl olacak 😊hem aç kalıp hem kilo verememek de zor oluyor 😅

Yemeklere yağ ve tuz koymuyorum bu hafta beni çok zorladı kilo da veremedim bu hafta şimdiye kadar bakalım cuma nasıl olacak 😊hem aç kalıp hem kilo verememek de zor oluyor 😅
sıkma canını ben 3 haftadır aynı kilodayım kırılacak bir noktada o yüzden pes etmiyorum.

İyi geceler kızlar bugün hiç giremedim buraya kusura bakmayın
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
1 dilim ekmek
5-6 zeytin, domates, salatalık

Ara
2 kuru incir+ 2 ceviz

Ara:
Elma

Akşam
1 dilim ekmek
1 parça tavuk
Yoğurt

Su: 2lt
Spor: 4 saat ev işi+ yemek ( evi süpürdüm sildim, tüm camları sildim, yazlık kışlık çıkarıp gardrop temizleyip düzenledim ) başka da spor yapamadım : 720p

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

😂😂
İdeal kilona yaklastikca zor kilo verilirmiş. Bir de vucuttaki yağ oranin düşükse de zor kilo verilirmis.
İnsallh bu cuma tartida yüzümüz güler canim

Back
X